Cok yorgunum ama her halimize şükür canimHosbuldum canim iyiyim sen nasilsin
Daha isinma turlari atiyorum canim, pek iyi gittigi soylenenez. Ama en azindan erken saatte yemeyi bitiriyorum saat 18:00 den once. Sen nasilsin? Nasil gecti gunun? Bakarim menunu yazinca ama dunku gayet guzeldikızlar mrb yeni girebildim bugün orticigim nasıl gidiyor dünkü menübe de henüz bakamadim .yetisicem inşallahDeryaOnDiet
Aa anladim canim meyveli kuruyemisli bisey di miOrtim böyle sağlıklı atıştırmalıklar oluyor ya çikolata gibi ama meyve ve kuruyemiş var içinde şeker ilavesiz güzel oluyor arada nadiren yiyorum öyle
Evet evet lifalifin de var yulaflı ama onlar ikisini dr çok seviyorum severek yiyorum tatlı isteğim çok olunca onlardan yiyorumAa anladim canim meyveli kuruyemisli bisey di misaglikliymis canim
Afiyet olsun canim benim de protein yasagim kalkinca bitki cayinin yanina kucuk bi dilim çikolata yiyim dedim icinde sut varya agzima surmuyodum detoks boyunca anamm o nasi bi seker agzim sekerden yapis yapis oldu tadini unutmusum eskiden olsa gotururdum bi kutuyu simdi bi bar bile cok geldiEvet evet lifalifin de var yulaflı ama onlar ikisini dr çok seviyorum severek yiyorum tatlı isteğim çok olunca onlardan yiyorum
Ay ama hep öyle oluyor 2.5 aylık diyetimi doğum günümle noktaladım ay ama yedim yedim nasıl bi mide bulantısı oldu bende bi mutlu olmuştum sonunda bunlardan da soğudum diye ama yok öyle olmuyormuşAfiyet olsun canim benim de protein yasagim kalkinca bitki cayinin yanina kucuk bi dilim çikolata yiyim dedim icinde sut varya agzima surmuyodum detoks boyunca anamm o nasi bi seker agzim sekerden yapis yapis oldu tadini unutmusum eskiden olsa gotururdum bi kutuyu simdi bi bar bile cok geldi
Valla canim ben sogudum su an genzim yandiAy ama hep öyle oluyor 2.5 aylık diyetimi doğum günümle noktaladım ay ama yedim yedim nasıl bi mide bulantısı oldu bende bi mutlu olmuştum sonunda bunlardan da soğudum diye ama yok öyle olmuyormuş
İnşallah öyle olur ortim valla ama çok zorValla canim ben sogudum su an genzim yandiinsallah kalici olur bari
Dogum gunun kutlu olaun canim kotu olmus carsambaya gelmesi keskecuma gunu kutlasaydiniz.pazartesi kontrol tartisinda durum nasildi?Kizlar selam nasilsiniz?
Kaptanim yarinki menum icin simdiden ozur dilemeye geldimyarin benim dogum gunum normalde diyeti bozma planim yoktu ama yarin kayinvalidemler bize geleceklermis, muhtemelen pasta falan da olacak
Elimden geldiginde abartmamaya calisicam
El_Em
Pazartesi -100 gramdiDogum gunun kutlu olaun canim kotu olmus carsambaya gelmesi keskecuma gunu kutlasaydiniz.pazartesi kontrol tartisinda durum nasildi?
Mutlu yaslar canim sevdiklerinleKizlar selam nasilsiniz?
Kaptanim yarinki menum icin simdiden ozur dilemeye geldimyarin benim dogum gunum normalde diyeti bozma planim yoktu ama yarin kayinvalidemler bize geleceklermis, muhtemelen pasta falan da olacak
El_Em
O super o zman hafiften tadini cikarPazartesi -100 gramdi
Cuma da eksi gorcegime inaniyorum
Ayy biz yılda bir kez doğduk siz kaç kezKizlar selam nasilsiniz?
El_Em
Pasta öncesi ve sonrası benim endişelerim varPazartesi -100 gramdi
Cuma da eksi gorcegime inaniyorum
orticogim sende ciskek bende 2 küçük kare dilim ev yapımı misir ekmegi ahh ahh bize.canim sana söz veriyorum bende yarın ciss goremiceksin.Bugunku menum
Sabah: 1 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 dilim tereyagli ekmek, 2 dilim peynir, 4 zeytin, 1 yk pesto.
Ara: 1 fincan sutlu kahve, 2 dilim cheesecake, 1 avuc findik.
Oglen: 1 tabak sebzeli tavuklu bugdayki corba. 3 bardak sekersiz komposta.
Aksam: oglenki corbadan. 1 kase salata. 2 dilim ekmek. 1 tk helva. 2 mandalina, 1 bardak sut.
Su: 3 litreyi gecti
Spor: yok
El_Em @_Reyyan Nikinik zafer64
Musmutlu nice güzel yaşlara ortimKizlar selam nasilsiniz?
El_Em
Bugünkü menünde güzel canım ama yarına dikkat et aman ortim5 ocak
12:00 1 kasarli tost, 2 dilim sucuk, 6 zeytin
15:00 nesfit bar(88 kalori) kahve
18:30 5 kofte, 2 kasik eriste, 2 kasik zeytinyagli kereviz
su:2.5litre
Spor:4000 adim 40 puan
Oluyor insana bazen canım. Özellikle bizim gibi alıp verenlere. Burası toparlıyor gerçekten. Ben de hep yüksek bir motivasyonla gidemiyorum her zaman. Hele bir ara çok takılmıştı kilom. Ama sağ olsun arkadaşlar hemen destekliyorlar mesajlarıyla. İnsana bir umut geliyor tekrar.canm 82 den 72 ye ne kadar sürede indin yazdıklarınla aynen beni anlattın sanki uzun süredir mehter takimi gibiyim artık ben de yoruldum diyorsun tam burası aklıma geldi yok yok yeniden denicem ve başarıcam inş
Astroloji dersi ne olaki canımBugün alışkın olduğum saatten çok erken kalkıp yollara düştüğüm için çok yoruldum.
Arada birşeyler atıştırmamak için zor tuttum kendimi.
Zorla 500 trambolin yaptım. Birazdan astroloji dersim var ama sanırım derste uyuklayacağım. Menümü yazıp erkenden uyumayı düşünüyorum.
İsterizTakımınıza deli istermisiniz
Oh ne güzel canım. Anneciğin nasıl olduCanlar az dinlendim sayilir spor da yaparsam benden iyisi yok
Ben de öyleyim canım. Tatlı krizimi kuru meyveyle geçirebiliyorum artık. Normal şeker çok tatlı geliyor artık. E tabi tekrar gömülüresek tatlılara gelebilir eski alışkanlıklar geriValla canim ben sogudum su an genzim yandiinsallah kalici olur bari
Ay ben de fındıkçıyımMesela şu anda annemler kavrulmuş fındık kurabiye ve kek yiyorlar kekle kurabiye neyse ama kavrulmuş fındığı çok severim kuruyemişlerden fındık yerken çok mutlu oluyorum
Nice güzel senelere canım sevdiklerinle sağlıkla sıhhatle inşallahKizlar selam nasilsiniz?
El_Em