Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canımm kurtuluruz tabi herşey bizim elimizde yeterki kararımızdan dönmeyelim burada hep birlikte başaracağız inşallah sende görüyorum elinden gelenin fazlasını yapıyorsun zaten

Canim ben regl oldum bugun ilk gunu ama yuruyus yaparak sana eslik ederim
Senden cok iyi bi spor bekliyorum

Hosbuldum canim hatirladim tabiki seni balpamuk gormedim eskiler patir patir dökulmeye basladi desene nese toparlariz eski halimize doneriz insallah simdi benim ne yapmam lazim okudum kabul ettim butun sartlari bgunden itibaren menu su ve spor paylasimimi yaparim listeye 2 hafta sonra girebiliyorum sanirim ama kilo listeden ayrildigimden yuksek sanirim belki bu cuma girebilirim listeye dun basladim 79.4 le bugun 78.9 kiloydum

Çok geçmiş olsun inş. Hafif bir şekilde atlatır. Dua etmek ten başka birşey gelmiyor elimizde Rabbim herkesi saklasın beklesin

Canim cok gecmis olsun insallah hafif atlatir

Çok geçmiş olsun kolay atlatırlar inşallah

Nikinik gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda sifa versin enistene inşallah ablanlarin sonucu iyi cikar

Canım inşallah en az hasarla atlatır enişten. Ablanlara da bulamamıştır umarım.
Allah razi olsun kizlar dualarinizi eksik etmeyin

Ona hemen bakıp döneyim canım sana
Ama bu hafta giremeyeceğin kesin kurallar biraz katılaştı fotoğraflı bildirim bekleniyor geçen cuma fotoğraflı bildirimin olmadığı için bu cuma alamayız maalesef izin bilgilerine bakayım döneyim şimdi sana

601.etap
azaydidem (65.4///%) bildirimsiz izne ayrıldı (2018 yılı 2. izin hakkı)

azaydidem 78.9 isen eski kilona dönmeni beklemeden ekstrem kuraldan alabiliriz listeye ama dediğim gibi önce bu cuma fotoğraflı kilo bildirimi yapman lazım ancak sonraki cuma listeye girişin olacak yani 15 Ocak haftası..

Ozmana kadar bugün itibariyle menü spor istikrar herşeyi bekleriz

Menü sayfamız ayrı canım onun linki ayrıca yukarıda da etiketli
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Kizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu
Cok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede atlatir enisten. Ablan ve yegeninjnbtest sonuclari cikti mi?

Tamamdir, hala bitmedi cheesecake. Ama az yerim bugun

Ev yapimi unsuz ve koca tepsiye sadece 2 yk seker koydu esim ondan yedim ama yone de haklisin cok oldu. Ins bugun biter su cheesecake.

Kizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu
Canım çok geçmiş olsun.
Bi on beş gün önce ablamın eşi de atlattı. Çok ağır geçirdi çok korkuttu bizi ama şimdi tamamen iyileşti. İnşallah enişten de kolaylıkla atlatır. Dua edelim Allah doktorlarımızın yardımcısı olsun. Çok zor işleri
Pazartesi

11.00
1.5 haslanmis yumurta
20 gr beyaz peynir
5 siyah zeytin

Ara
1 kasik sutle nescafe
2 gunkurusu

18.30
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak sade yeşil mercimek yemegi

Su 2.5 litre

El_Em @_Reyyan belmayne
Menün çok güzel canım.
Merhaba hoş geldin aramıza. Başlangıç kilomuz çok yakın. İnşallah tez zamanda birlikte verelim kilolarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…