Dimi dimiO gurultular zayıflatacak bizi
Ay inşallah bende biraz fazla var o yağlardan daYağlar eriyor diye düşünüyorum ben öyle durumlarda.
Afiyet olsunnn canımmmmGünaydın çıtır kızlarDün kahve içmeye fırsat bulamamıştım, şimdi güzel bı kahve pişirelim kendime Hadi siz de gelin
Canımm kurtuluruz tabi herşey bizim elimizde yeterki kararımızdan dönmeyelim burada hep birlikte başaracağız inşallahKızlar gün içinde çok aktif olamıyorum,takıma dönmek için uzun zaman beklememin sebebi de buydu.yazdiklarinizin hepsini okumaya çalışıyorum akşam ve sabah her fırsat bulduğunda.Cok güzel bı iletisimiz var, birlikte kurtulacağız inşallah bu kilolardan
Canim ben regl oldum bugun ilk gunu ama yuruyus yaparak sana eslik ederimCanım menün çok iyi dün baya bi başım ağrıdı pek kıpırdayamadım o yüzden spor yapamadım ama bugün telafi edicem onu da. Var mısın şöyle sıkı Bi spor yapalım ne dersin
Canım herşey çok iyi ama o cheesecake ler bira fazla olmuş
Bugün olman iyi olmuş canım cuma ya baya gider şişliğinCanim ben regl oldum bugun ilk gunu ama yuruyus yaparak sana eslik ederim
Senden cok iyi bi spor bekliyorum
Hosbuldum canim hatirladim tabiki seniAaa bugünlerde hep eskilerden gidiyoruz
Hoşgeldin Didembeni hatırladın mı ? 2018 de bir dönem aynı listede yer almıştık bende sonra ayrıldım izne balpamuk burda o dönemlerden
Hoşgeldin yeniden canım başarırsın tabiki çok iyi hatırlıyorum sen çok iradeli bir kızdın istemen yeter
Çok geçmiş olsun inş. Hafif bir şekilde atlatır. Dua etmek ten başka birşey gelmiyor elimizde Rabbim herkesi saklasın beklesin
Canim cok gecmis olsun insallah hafif atlatir
Canım çok geçmiş olsun,umarım hafif atlatır ve ailesine geçmemiştir
Bir düzen zor gibiEğer çocuğunuz kalemi seviyorsa bol bol çizgi çalıştırması yaptırın, kesme yapıştırma ile parmak kasları guclensin naçizane tavsiyem
Çok geçmiş olsun kolay atlatırlar inşallah
Nikinik gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda sifa versin enistene inşallah ablanlarin sonucu iyi cikar
Allah razi olsun kizlar dualarinizi eksik etmeyinCanım inşallah en az hasarla atlatır enişten. Ablanlara da bulamamıştır umarım.
Evet insallah iki gune giderBugün olman iyi olmuş canım cuma ya baya gider şişliğin
Ona hemen bakıp döneyim canım sanaHosbuldum canim hatirladim tabiki senibalpamuk gormedim eskiler patir patir dökulmeye basladi desene nese toparlariz eski halimize doneriz insallah simdi benim ne yapmam lazim okudum kabul ettim butun sartlari bgunden itibaren menu su ve spor paylasimimi yaparim listeye 2 hafta sonra girebiliyorum sanirim ama kilo listeden ayrildigimden yuksek sanirim belki bu cuma girebilirim listeye dun basladim 79.4 le bugun 78.9 kiloydum
Maşallah sana yaaSabah tartida da cok guzel eksi gordum cumaya kadar biraz daha eklersem takim icin cok iyi olacak
Cok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede atlatir enisten. Ablan ve yegeninjnbtest sonuclari cikti mi?Kizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu
Tamamdir, hala bitmedi cheesecake. Ama az yerim bugunCanım + iken bugünden sonra menüde kaçamak görmeyelim lütfen rica ediyorum senden
Menüde sporda harika canım
Güzel canıım afiyet olsun
Afiyet olsun tatlım
Spor ortinde değilmiş kandırma bizi
Menü güzel canım afiyet olsun
çok iyi Almilacım
Gayet güzel menü canım yürüyüşte çok iyi
Benim nick önüne 5 koyma ama :) 5 profil fotom sadece
Cheesecakelere değindik tekrar geçmeyeyim yarın daha güzel bir menü bekliyoruz canımen azından porsiyon kontrollü
Gazozu görmzssek güzel menü nazcım
Acaba kaç kalori olmuştur dedim biraz karbonhidratlı geldi :) ama sporlar güzelmiş canım
Geçmiş olsun canım niye oldu acaba var mı bir rahatsızlığın
Canım gamzeme yazdığımın aynısı senin içinde geçerliartı bu kadar fazla iken lütfen dikkatli gidin akşam yemeği sonrsı komple olmamalıymış
Menü güzel canım afiyet olsun
Harikasin canim. Sabah sooru candirGünaydınlar herkesebenim gün içinde işleeim olduğu için şimdi sporumu yapıp o işi erkenden savuşturayım diyorum
Ev yapimi unsuz ve koca tepsiye sadece 2 yk seker koydu esim ondan yedimCanım menün çok iyi dün baya bi başım ağrıdı pek kıpırdayamadım o yüzden spor yapamadım ama bugün telafi edicem onu da. Var mısın şöyle sıkı Bi spor yapalım ne dersin
Canım herşey çok iyi ama o cheesecake ler bira fazla olmuş
Canım çok geçmiş olsun.Kizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu
Menün çok güzel canım.
Merhaba hoş geldin aramıza. Başlangıç kilomuz çok yakın. İnşallah tez zamanda birlikte verelim kilolarımızıHerkese merhaba ben didem daha önce 5. Takimda zayiflama mecarasina girip yarim birakmistim@toplight kaptanim belki hatirlar beni uzun zamandir bi diyet bi kilo al ver surekli bu döngüdeydim son 1 yildirda hic diyet yapmadim bugun ilk defa karar verip saglıgim icin diyete basladim bu sefer insallah basarabilirim bu sabah 79.4 kiloydum boyum 1.60 takıma tekrar benide alırsaniz cok sevinirim