Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede atlatir enisten. Ablan ve yegeninjnbtest sonuclari cikti mi?
Sagol canim onlarin testi negatif cikti şükür

belmayne belmayne tesekkur ederim canim.Allah butun hastalara sifa versin insallah

İyi bari onlara geçmemiş çok sevindim canım
Üzme sende kendini hepimizi bulacak bu illet galiba ensemizde artık
Oyle canim aman cumlemizden uzak olsun insallah kimde ne hasar biraktigi belli degil sag saglim atlatalim insallah su dönemi

Cok şükür ablamla yigenimin testi negatif cikti.suan icin enistem de iyi Allah beterinden saklasin cumlemizi
İnşallah enişten de rahat atlatır canım dualarımız hasta olan herkesle
Ev yapimi unsuz ve koca tepsiye sadece 2 yk seker koydu esim ondan yedim 😟 ama yone de haklisin cok oldu. Ins bugun biter su cheesecake.
Evde olunca benim de gözüm kalıyor bitse diye bekliyorum canım

Hosbuldum canim hatirladim tabiki seni balpamuk balpamuk gormedim 🙈 eskiler patir patir dökulmeye basladi desene🤭 nese toparlariz eski halimize doneriz insallah simdi benim ne yapmam lazim okudum kabul ettim butun sartlari bgunden itibaren menu su ve spor paylasimimi yaparim listeye 2 hafta sonra girebiliyorum sanirim ama kilo listeden ayrildigimden yuksek sanirim belki bu cuma girebilirim listeye 😊 dun basladim 79.4 le bugun 78.9 kiloydum🥰
Hoşgeldin dideeemnn ne güzel sürpriz...😍 Gerçekten bir enerji oldu hepimiz geri dönmeye başladık hayırdır inşallah😃😂
Kaç kilo ile ayrılmıştın sen?

Canlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi 😇🌺
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var 😍💞
yarimuhendis yarimuhendis ortim ☺️

Canlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi 😇🌺
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var 😍💞
Hey maşallah ortim ne yaptın sen ya😍

Yaaaa nasıl sevindim senin adına! Darısı başımıza! Bayıldım zaten diyetisyenine!😍😍😃 Hadi yeni liste yeni heyecan. Güzel geçsin yine!😍💜💜

Hatun sabundan hızlı eriyordu 😍😍🧿

Masallah canim cok sevindim senin adina diyetisyenini de seni de tebrik etmek lazim 👏👏👏

Yaaa süpersin.😊😍baktım ama bulamadım diyet listeni bizimlede paylaşırmısın.

Yaa maşallah canım harikasın valla bu gidişle 7lere hoşgeldin demeye az kalmış

Hey maşallah ortim ne yaptın sen ya😍
Cok sagol ortim ise yaradi vallahi 😍
Yaaaa nasıl sevindim senin adına! Darısı başımıza! Bayıldım zaten diyetisyenine!😍😍😃 Hadi yeni liste yeni heyecan. Güzel geçsin yine!😍💜💜
Balpamukcum cok teşekkür ediyorum insallah hepimiz icin dua ediyorum ideal kilolarimiza ulasalim diye 😇🤲🏻😍
Hatun sabundan hızlı eriyordu 😍😍🧿
Ahah sagol kuzumm 😍
Masallah canim cok sevindim senin adina diyetisyenini de seni de tebrik etmek lazim 👏👏👏
Cok sagol canim seninle gurur duyuyorum dedi 🙃💞
Yaaa süpersin.😊😍baktım ama bulamadım diyet listeni bizimlede paylaşırmısın.
Canim cok sagol 😍💞 dun attim gruba kuzu isteyim su an liste evde dunku mesajlarda bulursun canim 😇🌺

Herkese merhaba ben didem daha önce 5. Takimda zayiflama mecarasina girip yarim birakmistim😊 toplight toplight kaptanim belki hatirlar beni🤭 uzun zamandir bi diyet bi kilo al ver surekli bu döngüdeydim son 1 yildirda hic diyet yapmadim bugun ilk defa karar verip saglıgim icin diyete basladim bu sefer insallah basarabilirim bu sabah 79.4 kiloydum boyum 1.60 takıma tekrar benide alırsaniz cok sevinirim🥰
didem cim hoşgeldin canım ben de ne zamandır girmiyordum yeni farkettim mesajını bi kendimi toplasam bende başlayacağım diyet olayına
El_Em El_Em tatlım nasılsın kaptanım

X