Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede atlatir enisten. Ablan ve yegeninjnbtest sonuclari cikti mi?
Sagol canim onlarin testi negatif cikti şükür

belmayne tesekkur ederim canim.Allah butun hastalara sifa versin insallah

İyi bari onlara geçmemiş çok sevindim canım
Üzme sende kendini hepimizi bulacak bu illet galiba ensemizde artık
Oyle canim aman cumlemizden uzak olsun insallah kimde ne hasar biraktigi belli degil sag saglim atlatalim insallah su dönemi

Cok şükür ablamla yigenimin testi negatif cikti.suan icin enistem de iyi Allah beterinden saklasin cumlemizi
İnşallah enişten de rahat atlatır canım dualarımız hasta olan herkesle
Ev yapimi unsuz ve koca tepsiye sadece 2 yk seker koydu esim ondan yedim ama yone de haklisin cok oldu. Ins bugun biter su cheesecake.
Evde olunca benim de gözüm kalıyor bitse diye bekliyorum canım

Hoşgeldin dideeemnn ne güzel sürpriz... Gerçekten bir enerji oldu hepimiz geri dönmeye başladık hayırdır inşallah
Kaç kilo ile ayrılmıştın sen?

Canlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var
yarimuhendis ortim

Hey maşallah ortim ne yaptın sen ya

Yaaaa nasıl sevindim senin adına! Darısı başımıza! Bayıldım zaten diyetisyenine! Hadi yeni liste yeni heyecan. Güzel geçsin yine!

Hatun sabundan hızlı eriyordu

Masallah canim cok sevindim senin adina diyetisyenini de seni de tebrik etmek lazim

Yaaa süpersin.baktım ama bulamadım diyet listeni bizimlede paylaşırmısın.

Yaa maşallah canım harikasın valla bu gidişle 7lere hoşgeldin demeye az kalmış

Hey maşallah ortim ne yaptın sen ya
Cok sagol ortim ise yaradi vallahi
Yaaaa nasıl sevindim senin adına! Darısı başımıza! Bayıldım zaten diyetisyenine! Hadi yeni liste yeni heyecan. Güzel geçsin yine!
Balpamukcum cok teşekkür ediyorum insallah hepimiz icin dua ediyorum ideal kilolarimiza ulasalim diye
Hatun sabundan hızlı eriyordu
Ahah sagol kuzumm
Masallah canim cok sevindim senin adina diyetisyenini de seni de tebrik etmek lazim
Cok sagol canim seninle gurur duyuyorum dedi
Yaaa süpersin.baktım ama bulamadım diyet listeni bizimlede paylaşırmısın.
Canim cok sagol dun attim gruba kuzu isteyim su an liste evde dunku mesajlarda bulursun canim

didem cim hoşgeldin canım ben de ne zamandır girmiyordum yeni farkettim mesajını bi kendimi toplasam bende başlayacağım diyet olayına
El_Em tatlım nasılsın kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…