canım işteyim yogun calısıyoruz öğlen diyetisyen randevum var inşallah güzel geçeceğine inanıyorum eksi gelmen cok güzel ortimNamaria ortim ne yaptın merak ettim seni☺ben dünden 300 eksik çıktım cumaya hedefimi tutturabilirim inşallah
Tamamdır haber bekliyorum☺☺canım işteyim yogun calısıyoruz öğlen diyetisyen randevum var inşallah güzel geçeceğine inanıyorum eksi gelmen cok güzel ortim
Sagol canim onlarin testi negatif cikti şükürCok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede atlatir enisten. Ablan ve yegeninjnbtest sonuclari cikti mi?
İyi bari onlara geçmemiş çok sevindim canımSagol canim onlarin testi negatif cikti şükür
belmayne tesekkur ederim canim.Allah butun hastalara sifa versin insallah
Oyle canim aman cumlemizden uzak olsun insallah kimde ne hasar biraktigi belli degil sag saglim atlatalim insallah su dönemiİyi bari onlara geçmemiş çok sevindim canım
Üzme sende kendini hepimizi bulacak bu illet galiba ensemizde artık
İnşallah enişten de rahat atlatır canım dualarımız hasta olan herkesleCok şükür ablamla yigenimin testi negatif cikti.suan icin enistem de iyi Allah beterinden saklasin cumlemizi
Evde olunca benim de gözüm kalıyor bitse diye bekliyorum canımEv yapimi unsuz ve koca tepsiye sadece 2 yk seker koydu esim ondan yedimama yone de haklisin cok oldu. Ins bugun biter su cheesecake.
Hoşgeldin dideeemnn ne güzel sürpriz...Hosbuldum canim hatirladim tabiki senibalpamuk gormedim eskiler patir patir dökulmeye basladi desene nese toparlariz eski halimize doneriz insallah simdi benim ne yapmam lazim okudum kabul ettim butun sartlari bgunden itibaren menu su ve spor paylasimimi yaparim listeye 2 hafta sonra girebiliyorum sanirim ama kilo listeden ayrildigimden yuksek sanirim belki bu cuma girebilirim listeye dun basladim 79.4 le bugun 78.9 kiloydum
Hey maşallah ortim ne yaptın sen yaCanlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var
yarimuhendis ortim
Cok sevibdim canim, ablan ve yegeninin test sonuclarinin negatif cikmasina.Sagol canim onlarin testi negatif cikti şükür
belmayne tesekkur ederim canim.Allah butun hastalara sifa versin insallah
Bugun bitecek insallah canim. Diyetusyen liste gondermeden yoyeyim demistimİnşallah enişten de rahat atlatır canım dualarımız hasta olan herkesle
Evde olunca benim de gözüm kalıyor bitse diye bekliyorum canım
Yaaaa nasıl sevindim senin adına! Darısı başımıza! Bayıldım zaten diyetisyenine!Canlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var
yarimuhendis ortim
Hatun sabundan hızlı eriyorduCanlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
yarimuhendis ortim
Masallah canim cok sevindim senin adina diyetisyenini de seni de tebrik etmek lazimCanlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
yarimuhendis ortim
Yaaa süpersin.Canlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
yarimuhendis ortim
Yaa maşallah canım harikasın valla bu gidişle 7lere hoşgeldin demeye az kalmışCanlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
yarimuhendis ortim
Cok sagol ortim ise yaradi vallahiHey maşallah ortim ne yaptın sen ya
Balpamukcum cok teşekkür ediyorum insallah hepimiz icin dua ediyorum ideal kilolarimiza ulasalim diyeYaaaa nasıl sevindim senin adına! Darısı başımıza! Bayıldım zaten diyetisyenine!Hadi yeni liste yeni heyecan. Güzel geçsin yine!
Ahah sagol kuzummHatun sabundan hızlı eriyordu
Cok sagol canim seninle gurur duyuyorum dediMasallah canim cok sevindim senin adina diyetisyenini de seni de tebrik etmek lazim
Canim cok sagolYaaa süpersin.baktım ama bulamadım diyet listeni bizimlede paylaşırmısın.
Cok sagol canimmm insallah saglicakla gitsin kilolarimizYaa maşallah canım harikasın valla bu gidişle 7lere hoşgeldin demeye az kalmış
didem cim hoşgeldin canım ben de ne zamandır girmiyordum yeni farkettim mesajını bi kendimi toplasam bende başlayacağım diyet olayınaHerkese merhaba ben didem daha önce 5. Takimda zayiflama mecarasina girip yarim birakmistimtoplight kaptanim belki hatirlar beni uzun zamandir bi diyet bi kilo al ver surekli bu döngüdeydim son 1 yildirda hic diyet yapmadim bugun ilk defa karar verip saglıgim icin diyete basladim bu sefer insallah basarabilirim bu sabah 79.4 kiloydum boyum 1.60 takıma tekrar benide alırsaniz cok sevinirim