Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu
Canım çok geçmiş olsun,umarım hafif atlatır ve ailesine geçmemiştir

Çok zor gerçekten.. Artık bı düzene girmemiz lazım bu illet bı sure daha biizmle gibi görünüyor yazık o kadar çocuğa egitime
Bir düzen zor gibiEğer çocuğunuz kalemi seviyorsa bol bol çizgi çalıştırması yaptırın, kesme yapıştırma ile parmak kasları guclensin naçizane tavsiyem

Kızlar gün içinde çok aktif olamıyorum,takıma dönmek için uzun zaman beklememin sebebi de buydu.yazdiklarinizin hepsini okumaya çalışıyorum akşam ve sabah her fırsat bulduğunda.Cok güzel bı iletisimiz var, birlikte kurtulacağız inşallah bu kilolardan

Kizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu
Çok geçmiş olsun kolay atlatırlar inşallah

Canım menün çok iyi dün baya bi başım ağrıdı pek kıpırdayamadım o yüzden spor yapamadım ama bugün telafi edicem onu da. Var mısın şöyle sıkı Bi spor yapalım ne dersin
Canım herşey çok iyi ama o cheesecake ler bira fazla olmuş

Canım inşallah en az hasarla atlatır enişten. Ablanlara da bulamamıştır umarım.

Aaa bugünlerde hep eskilerden gidiyoruz
Hoşgeldin Didem beni hatırladın mı ? 2018 de bir dönem aynı listede yer almıştık bende sonra ayrıldım izne balpamuk burda o dönemlerden
Hoşgeldin yeniden canım başarırsın tabiki çok iyi hatırlıyorum sen çok iradeli bir kızdın istemen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…