- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
Canım çok geçmiş olsun,umarım hafif atlatır ve ailesine geçmemiştirKizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu
Bir düzen zor gibiÇok zor gerçekten.. Artık bı düzene girmemiz lazım bu illet bı sure daha biizmle gibi görünüyor yazık o kadar çocuğa egitime
Tesekkur ederimhoşgeldin canım. yarım bırakıp geri dönme koşullarını bilmiyorum ama yarın kaptanımızEl_Em seni aydınlatıcaktır
Çok geçmiş olsun kolay atlatırlar inşallahKizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu
Canım menün çok iyi dün baya bi başım ağrıdı pek kıpırdayamadım o yüzden spor yapamadım ama bugün telafi edicem onu da. Var mısın şöyle sıkı Bi spor yapalım ne dersin
Canım herşey çok iyi ama o cheesecake ler bira fazla olmuşBugunlu menum
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurtadan suchklu yumurta, 2 dilim peynir, 6 ceri domates, 3 zeytin, 1 yemek kasigi pesto.
Ara: sutlu kahve, 2 dilim cheesecake.
Oglen: 1 kase mantar corbasi, 2 dilim ekmek
Ara: 2 bardak sekersiz komposto, 2 dilim cheesecake, 1 avuc findik.
Aksam: peynirli sandvic.
Su:3,5 litreye yakin
Spor: 6000 adim: 60puan
El_Em Mehfam Nikinik zafer64
Arada ben de doymedığımı hissediyorum hatta karnımda gurultularla uyuyorum ama biraz sıkmam lazım kendimiOrtim menun cok guzel kalorisi dusuk. DoyabildiysenBazen ben de aksamlari yagsiz mercimek corbasiyla gecistiriyorum ama birkac kase iciyorum
O gurultular zayıflatacak biziArada ben de doymedığımı hissediyorum hatta karnımda gurultularla uyuyorum ama biraz sıkmam lazım kendimi
Yağlar eriyor diye düşünüyorum ben öyle durumlarda.Arada ben de doymedığımı hissediyorum hatta karnımda gurultularla uyuyorum ama biraz sıkmam lazım kendimi
Canim cok kaygilanma iyi olur inşallah yaEvet annem idare edecek en çok da oradan düşünüyorum oğlan kreşe gidecek ben zaten kilo almam bunları düşünürken
Günaydınlar sana ve herkese...Gunaydin arkadaslar mutlu gunler
Canım inşallah en az hasarla atlatır enişten. Ablanlara da bulamamıştır umarım.Kizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu
Aaa bugünlerde hep eskilerden gidiyoruzHerkese merhaba ben didem daha önce 5. Takimda zayiflama mecarasina girip yarim birakmistim@toplight kaptanim belki hatirlar beni uzun zamandir bi diyet bi kilo al ver surekli bu döngüdeydim son 1 yildirda hic diyet yapmadim bugun ilk defa karar verip saglıgim icin diyete basladim bu sefer insallah basarabilirim bu sabah 79.4 kiloydum boyum 1.60 takıma tekrar benide alırsaniz cok sevinirim