- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
Canlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var
yarimuhendis ortim
Canım canım telefondan yazmıştım ama görünce tekrar bir çoşku geldi bana harikasın nazar değmesin sen bu işi bitirdin diyorum benn beynine nasıl bir kodlama yaptıysan tıkır tıkır gidiyorsun
Sen ister yeterli sopamı hazır ettim benMerhaba herkese hergun cocugu uyuttuktan sonra lessli 3 mil yapacagim diyorum ama sonra yemekti hadi dinleneyim derken olmuyor.şimdi uyutuyorum.Buraya yazıyorum aksam listemde 3 mil gormezseniz linç edin parçalayın beni.
Kaptanımmmdidem cim hoşgeldin canım ben de ne zamandır girmiyordum yeni farkettim mesajını bi kendimi toplasam bende başlayacağım diyet olayına
El_Em tatlım nasılsın kaptanım
Bütün kızlar toplandık hadi gelin eskiler patır patır dönüyor sizde buyrun
Ben iyiyim kaptanım 2 haftadır ailemin yanında İstanbuldaydım cuma tekrar Ankaraya dönüş sizde Ankara'ya geldiniz galiba değil mi geçenlerde w.apta öyle gördüm sanki