Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi 😇🌺
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var 😍💞
yarimuhendis yarimuhendis ortim ☺️
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Canım canım telefondan yazmıştım ama görünce tekrar bir çoşku geldi bana :-) harikasın nazar değmesin sen bu işi bitirdin diyorum benn beynine nasıl bir kodlama yaptıysan tıkır tıkır gidiyorsun 🤩 😘😘😘
Merhaba herkese 😊hergun cocugu uyuttuktan sonra lessli 3 mil yapacagim diyorum ama sonra yemekti hadi dinleneyim derken olmuyor.şimdi uyutuyorum.Buraya yazıyorum aksam listemde 3 mil gormezseniz linç edin parçalayın beni. 🙈
🤭 Sen ister yeterli sopamı hazır ettim ben :sinirli: 🤣
didem cim hoşgeldin canım ben de ne zamandır girmiyordum yeni farkettim mesajını bi kendimi toplasam bende başlayacağım diyet olayına
El_Em El_Em tatlım nasılsın kaptanım
Kaptanımmm :KK68:
Bütün kızlar toplandık hadi gelin eskiler patır patır dönüyor sizde buyrun🤭
Ben iyiyim kaptanım 2 haftadır ailemin yanında İstanbuldaydım cuma tekrar Ankaraya dönüş sizde Ankara'ya geldiniz galiba değil mi geçenlerde w.apta öyle gördüm sanki 🤗

Hoşgeldin dideeemnn ne güzel sürpriz...😍 Gerçekten bir enerji oldu hepimiz geri dönmeye başladık hayırdır inşallah😃😂
Kaç kilo ile ayrılmıştın sen?

Hoşgeldin dideeemnn ne güzel sürpriz...😍 Gerçekten bir enerji oldu hepimiz geri dönmeye başladık hayırdır inşallah😃😂
Kaç kilo ile ayrılmıştın sen?
Enerjimle bomba gibi geldim canim 😍
Hic hatirlamiyorum baktim ama bulamadimda kilomu bildirim yapmadan ayrilmistim sanirim🙈

Canım çok geçmiş olsun. 😔
Bi on beş gün önce ablamın eşi de atlattı. Çok ağır geçirdi çok korkuttu bizi ama şimdi tamamen iyileşti. İnşallah enişten de kolaylıkla atlatır. Dua edelim 🙏 Allah doktorlarımızın yardımcısı olsun. Çok zor işleri 🙏

Menün çok güzel canım. 💞

Merhaba hoş geldin aramıza. Başlangıç kilomuz çok yakın. İnşallah tez zamanda birlikte verelim kilolarımızı🙏
Cok tesekkur ederim hosbuldum🥰 ya insallah hep beraker kurtulalim bu kilolardan sen kac kiloyla basladin suan kacsin kac gun oldu diyete baslayali cok soru sordum biliyorum ama merakliyimdir 🤭

Canlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi 😇🌺
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var 😍💞
Cok iyi bir sonuc tebrik ederim. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin 🤗🤗

Cok tesekkur ederim hosbuldum🥰 ya insallah hep beraker kurtulalim bu kilolardan sen kac kiloyla basladin suan kacsin kac gun oldu diyete baslayali cok soru sordum biliyorum ama merakliyimdir 🤭
☺️ Canım ben buraya 78.8 ile 5 ekimde başladım ama kendim 82 yle başlamıştım. Şimdi 69.5 im. Arada hızlanıyor arada yavaşlıyor. Ama gidiyor şükür. Bu grup çok keyiflidir. 😍 Sen de inşallah faydasını görürsün💞💞

2 haftada super gitmis , masallah 👏👏

Ah ah kaptanım evden oraya ordan eve yürüdüm ve bizim buralar yokuştur cabım çıktı nefes nefese kaldım sevmem ben yavaş yürümeyi 8bin adım olmuş sen düşün😂😂
Oo süper ozman bütün gün oturduk diyince gayet iyi o halde canım sabahtanda spor yaptım demiştin galiba yapabildiysen daha ne olsun 🤗🤗

X