Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar gün içinde çok aktif olamıyorum,takıma dönmek için uzun zaman beklememin sebebi de buydu.yazdiklarinizin hepsini okumaya çalışıyorum akşam ve sabah her fırsat bulduğunda.Cok güzel bı iletisimiz var, birlikte kurtulacağız inşallah bu kilolardan🤗🤗
Canımm kurtuluruz tabi herşey bizim elimizde yeterki kararımızdan dönmeyelim burada hep birlikte başaracağız inşallah 🤗🤗 sende görüyorum elinden gelenin fazlasını yapıyorsun zaten 💕💕

Canım menün çok iyi dün baya bi başım ağrıdı pek kıpırdayamadım o yüzden spor yapamadım ama bugün telafi edicem onu da. Var mısın şöyle sıkı Bi spor yapalım ne dersin

Canım herşey çok iyi ama o cheesecake ler bira fazla olmuş
Canim ben regl oldum bugun ilk gunu ama yuruyus yaparak sana eslik ederim 😊
Senden cok iyi bi spor bekliyorum🏃‍♀️

Aaa bugünlerde hep eskilerden gidiyoruz 😍😍
Hoşgeldin Didem 🤗 beni hatırladın mı ? 2018 de bir dönem aynı listede yer almıştık bende sonra ayrıldım izne balpamuk balpamuk burda o dönemlerden 🤭
Hoşgeldin yeniden canım başarırsın tabiki çok iyi hatırlıyorum sen çok iradeli bir kızdın istemen yeter 🤩
Hosbuldum canim hatirladim tabiki seni balpamuk balpamuk gormedim 🙈 eskiler patir patir dökulmeye basladi desene🤭 nese toparlariz eski halimize doneriz insallah simdi benim ne yapmam lazim okudum kabul ettim butun sartlari bgunden itibaren menu su ve spor paylasimimi yaparim listeye 2 hafta sonra girebiliyorum sanirim ama kilo listeden ayrildigimden yuksek sanirim belki bu cuma girebilirim listeye 😊 dun basladim 79.4 le bugun 78.9 kiloydum🥰

Çok geçmiş olsun inş. Hafif bir şekilde atlatır. Dua etmek ten başka birşey gelmiyor elimizde Rabbim herkesi saklasın beklesin 🤲

Canim cok gecmis olsun insallah hafif atlatir

Canım çok geçmiş olsun,umarım hafif atlatır ve ailesine geçmemiştir🤲🤲

Bir düzen zor gibi😔Eğer çocuğunuz kalemi seviyorsa bol bol çizgi çalıştırması yaptırın, kesme yapıştırma ile parmak kasları guclensin naçizane tavsiyem

Çok geçmiş olsun kolay atlatırlar inşallah

Nikinik Nikinik gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda sifa versin enistene inşallah ablanlarin sonucu iyi cikar 🤲🏻

Canım inşallah en az hasarla atlatır enişten. Ablanlara da bulamamıştır umarım.
Allah razi olsun kizlar dualarinizi eksik etmeyin

Hosbuldum canim hatirladim tabiki seni balpamuk balpamuk gormedim 🙈 eskiler patir patir dökulmeye basladi desene🤭 nese toparlariz eski halimize doneriz insallah simdi benim ne yapmam lazim okudum kabul ettim butun sartlari bgunden itibaren menu su ve spor paylasimimi yaparim listeye 2 hafta sonra girebiliyorum sanirim ama kilo listeden ayrildigimden yuksek sanirim belki bu cuma girebilirim listeye 😊 dun basladim 79.4 le bugun 78.9 kiloydum🥰
Ona hemen bakıp döneyim canım sana
Ama bu hafta giremeyeceğin kesin 🤯 kurallar biraz katılaştı fotoğraflı bildirim bekleniyor geçen cuma fotoğraflı bildirimin olmadığı için bu cuma alamayız maalesef izin bilgilerine bakayım döneyim şimdi sana 🤗

601.etap
azaydidem (65.4///%) bildirimsiz izne ayrıldı (2018 yılı 2. izin hakkı)

azaydidem azaydidem 78.9 isen eski kilona dönmeni beklemeden ekstrem kuraldan alabiliriz listeye ama dediğim gibi önce bu cuma fotoğraflı kilo bildirimi yapman lazım ancak sonraki cuma listeye girişin olacak yani 15 Ocak haftası..

Ozmana kadar bugün itibariyle menü spor istikrar herşeyi bekleriz 🤣🤗

Menü sayfamız ayrı canım onun linki 👇 ayrıca yukarıda da etiketli 😘
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Kizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu 🙄
Cok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede atlatir enisten. Ablan ve yegeninjnbtest sonuclari cikti mi?

Canım + iken bugünden sonra menüde kaçamak görmeyelim lütfen rica ediyorum senden

Menüde sporda harika canım:nazar:

Güzel canıım afiyet olsun 🤗

Afiyet olsun tatlım ✌️

Spor ortinde değilmiş kandırma bizi 🤣🤣
Menü güzel canım afiyet olsun 😍

:nazar: çok iyi Almilacım 🤗

Gayet güzel menü canım yürüyüşte çok iyi ✌️
Benim nick önüne 5 koyma ama :) 5 profil fotom sadece 🤗

Cheesecakelere değindik tekrar geçmeyeyim yarın daha güzel bir menü bekliyoruz canım ✌️ en azından porsiyon kontrollü 🤗

Gazozu görmzssek güzel menü nazcım ☺️

Acaba kaç kalori olmuştur dedim biraz karbonhidratlı geldi :) ama sporlar güzelmiş canım 🤩🤩

Geçmiş olsun canım niye oldu acaba var mı bir rahatsızlığın

Canım gamzeme yazdığımın aynısı senin içinde geçerli :KK43: artı bu kadar fazla iken lütfen dikkatli gidin akşam yemeği sonrsı komple olmamalıymış :KK43:

Menü güzel canım afiyet olsun✌️😍
Tamamdir, hala bitmedi cheesecake. Ama az yerim bugun 😉

Canım menün çok iyi dün baya bi başım ağrıdı pek kıpırdayamadım o yüzden spor yapamadım ama bugün telafi edicem onu da. Var mısın şöyle sıkı Bi spor yapalım ne dersin

Canım herşey çok iyi ama o cheesecake ler bira fazla olmuş
Ev yapimi unsuz ve koca tepsiye sadece 2 yk seker koydu esim ondan yedim 😟 ama yone de haklisin cok oldu. Ins bugun biter su cheesecake.

Kizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu 🙄
Canım çok geçmiş olsun. 😔
Bi on beş gün önce ablamın eşi de atlattı. Çok ağır geçirdi çok korkuttu bizi ama şimdi tamamen iyileşti. İnşallah enişten de kolaylıkla atlatır. Dua edelim 🙏 Allah doktorlarımızın yardımcısı olsun. Çok zor işleri 🙏
Pazartesi

11.00
1.5 haslanmis yumurta
20 gr beyaz peynir
5 siyah zeytin

Ara
1 kasik sutle nescafe
2 gunkurusu

18.30
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak sade yeşil mercimek yemegi

Su 2.5 litre

El_Em El_Em @_Reyyan belmayne belmayne
Menün çok güzel canım. 💞
Herkese merhaba ben didem daha önce 5. Takimda zayiflama mecarasina girip yarim birakmistim😊 @toplight kaptanim belki hatirlar beni🤭 uzun zamandir bi diyet bi kilo al ver surekli bu döngüdeydim son 1 yildirda hic diyet yapmadim bugun ilk defa karar verip saglıgim icin diyete basladim bu sefer insallah basarabilirim bu sabah 79.4 kiloydum boyum 1.60 takıma tekrar benide alırsaniz cok sevinirim🥰
Merhaba hoş geldin aramıza. Başlangıç kilomuz çok yakın. İnşallah tez zamanda birlikte verelim kilolarımızı🙏

X