Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu
Çok geçmiş olsun canım umarım hafif atlatır
Umarım ablanlara bulaşmamıştır.

Oo seneye daha çok değişebilir canım henüz ikinci dönemin ne olacağı belli değilUmarım bir an önce kurtuluruz su illettenÖğrencilerimi özledim ben de
Çok zor gerçekten.. Artık bı düzene girmemiz lazım bu illet bı sure daha biizmle gibi görünüyor yazık o kadar çocuğa egitime

Canım + iken bugünden sonra menüde kaçamak görmeyelim lütfen rica ediyorum senden
Menüde sporda harika canım
Güzel canıım afiyet olsun
Afiyet olsun tatlım
Spor ortinde değilmiş kandırma bizi
Menü güzel canım afiyet olsun
çok iyi Almilacım
Gayet güzel menü canım yürüyüşte çok iyi
Benim nick önüne 5 koyma ama :) 5 profil fotom sadece
Cheesecakelere değindik tekrar geçmeyeyim yarın daha güzel bir menü bekliyoruz canım en azından porsiyon kontrollü
Gazozu görmzssek güzel menü nazcım
Acaba kaç kalori olmuştur dedim biraz karbonhidratlı geldi :) ama sporlar güzelmiş canım
Geçmiş olsun canım niye oldu acaba var mı bir rahatsızlığın
Canım gamzeme yazdığımın aynısı senin içinde geçerli artı bu kadar fazla iken lütfen dikkatli gidin akşam yemeği sonrsı komple olmamalıymış
Sabah
1 adet tost
Sekersiz cay
Ögle
7 tane badem

Akşam
1 kase tarhana corbası
5 yk pirinc pilav
1 tavuk pirzola
Bol salata
Menü güzel canım afiyet olsun

Kizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu
Ama ben üzüldümm şimdi niye bana göndermedin yada kalsın liste sabah at yarın öğlen at ne olacak canım lütfen

Çok çok geçmiş olsun umarım çok hafif atlatır canım

Çok geçmiş olsun canım umarım hafif atlatır
Umarım ablanlara bulaşmamıştır.
Allah razi olsun canim insallah
Ama ben üzüldümm şimdi niye bana göndermedin yada kalsın liste sabah at yarın öğlen at ne olacak canım lütfen

Çok çok geçmiş olsun umarım çok hafif atlatır canım
Sagol canim.
Elimden geleni yapmaya calistim ama senin adim yanlis olmus kafam cok dalgindi.
Unutmadan menu listemi de yazayim gideyim

Ben ortaokul öğretmeniyim ama ilkokul velisiyim:) aynı değil canım her okul kendi belirliyor. Benim kızımın okuluyla arkadaşınki çok farklı oldu
Ay ne güzel ya bı sürü öğretmenimiz var sanırım düşündüğüm okulları arayarak karar vericem
Evet söz verdim ya
Çok geçmiş olsun kuzum bı bitmedi hele doktorlara bulastikca ayrı üzücü onları o mecburiyete bıraktık gibi inşaallah ailesine bulasmamıştır ve enişten de hafif atlatir nolur

Sagolasin canim insallah oyle olur bu zamana kadar olmamasi mucize inan cunku acil bolumunde uzman. 2 ay sonra asi olacagiz bitti diyorduki aksam pozitif oldugunu ogrendi

Çok geçmiş olsun canım çok zor bor durum inşallah onlara bulaşmamıştır. Tez zamanda kolayca atlatır inşallah eniştende. Ne kadar zor günlerden geçiyoruz Rabbim herkese sabır versin.

Herkese merhaba ben didem daha önce 5. Takimda zayiflama mecarasina girip yarim birakmistim toplight kaptanim belki hatirlar beni uzun zamandir bi diyet bi kilo al ver surekli bu döngüdeydim son 1 yildirda hic diyet yapmadim bugun ilk defa karar verip saglıgim icin diyete basladim bu sefer insallah basarabilirim bu sabah 79.4 kiloydum boyum 1.60 takıma tekrar benide alırsaniz cok sevinirim

Sagolasin canim insallah oyle olur bu zamana kadar olmamasi mucize inan cunku acil bolumunde uzman. 2 ay sonra asi olacagiz bitti diyorduki aksam pozitif oldugunu ogrendi
İyi ama sanırım demi var mı bulgular? Olacağı varmış aşı da ayrı birsey ne yapacağımızı şaşırdık hayirlisi

Bişey soylim mi gazoz dışında harika bı menü orti böyle giderse cuma çok iyi bı eksi olacak biliyorum gazoz seviyorsun onu cuma gündüz e alırsan etkisi minimumda kalır yemeklerdeki fedakarlık boşa gitmemiş olur

Çok geçmiş olsun canım çok zor bor durum inşallah onlara bulaşmamıştır. Tez zamanda kolayca atlatır inşallah eniştende. Ne kadar zor günlerden geçiyoruz Rabbim herkese sabır versin.
tesekkür ederim canım insallah atlatır gercekten cok zor zamanlar.eylülün başında da 47 yaşındaki yengemi kaybettik Allah daha kötü günler göstermesin cümlemize inşallah
Nikinik çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatır ve ablanlara bulaşmamıştır
inşallah canım sabaha çıkar sonuç sabah olmaz artık bana
İyi ama sanırım demi var mı bulgular? Olacağı varmış aşı da ayrı birsey ne yapacağımızı şaşırdık hayirlisi
şuan boğazında gıcık ve hafif ateş var. hastaneye yattı ciğerlerinde de hafif puslanma çıktı. doktorların çoğu aşı olmak istiyor biz yine bir şekilde korunuyoruz ama onlar hep içinde ki eniştem çok dikkatliydi gerçekten ama o da oldu.

hoşgeldin canım. yarım bırakıp geri dönme koşullarını bilmiyorum ama yarın kaptanımız El_Em seni aydınlatıcaktır

Nede güzel motive ediyorsun orticim
İnşaallah cnm cuma ya güzel bir sonucu o kadar çok istiyorum ki
Beraber bol eksili günlerimiz olsun

Çok geçmiş olsun inş. Hafif bir şekilde atlatır. Dua etmek ten başka birşey gelmiyor elimizde Rabbim herkesi saklasın beklesin

1163 kalori olmuş canım, miktarları fazla giriyorum her ihtimale karşı

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-05-08-10-38-195_com.yazio.android.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…