- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
Oo seneye daha çok değişebilir canımEvet bizimki seneye 1 e başlıyor nasipse onun telasesindeyim
Aynen öyle canım. Ne mutlu ki işimiz var, geride bir ailemiz var. Sana yalnızlık zordur, bana da yanımda bir destek olmadan çocuk büyütmek zor oldu.eşim yogun çalışır(haftasonu sokaga çıkma kısıtlamalarında uzunca gördük çok şükür birbirimiziGonuller bir olsun canim ne diyelim ben de gurbette kac senedir yalniz basima calisip hayat mucadelesi veriyorum Rabbim bugunumuzu aratmasin her halimize elhamdülillah
Evet canım seneye neleer neler değişir kimbilirOo seneye daha çok değişebilir canımhenüz ikinci dönemin ne olacağı belli değil Umarım bir an önce kurtuluruz su illetten Öğrencilerimi özledim ben de
Aynen canim hepimizin hayatinin zorluklari ayri ama masallah olaylarin ve yerlerin guzel iyi yanlari gormek bile bir lütufAynen öyle canım. Ne mutlu ki işimiz var, geride bir ailemiz var. Sana yalnızlık zordur, bana da yanımda bir destek olmadan çocuk büyütmek zor oldu.eşim yogun çalışır(haftasonu sokaga çıkma kısıtlamalarında uzunca gördük çok şükür birbirimizi) ama hepsi geçiyor. o kadar şehir değiştirdim hepsinin iyi taraflarını hatırlıyorum.
İnsallah canim cok guzel bi yer olur okula da yakin olursa sana da kolaylik olurBen İst. Pendik merkezdeyim balım yine bu civarlarda olacak ama okullara daha yaklasacagm yada servis mesafesi
Eline sağlık canım ne güzel yürümüş herkes kaptanı sonuncu yapmak biraz ayıp oldu ama
Canım tartılmadım.Aynen canim annem burda daha belki haftaya gidecek biraz rahatsiz erken yatti kiyamamona diyorum ki anne kalamar alsam pisiriri miyiz deneriz falan dedi de almadim bosver dedim orucken insanin cani nasi merketteki herseyi ceker ya oyleyim su an
Hatirlaticam canim kendimi unutturmicam onemli bi konu 6 sene bana da yazik yani ugrasiyorum kac senedir..
Sen nasilsin ders calismalar nasi gidiyokilo ne alemde
Ay ben saati fark etmemişim yeni yolladım adımları
Sen yaparsin canim keyifli hale getirmeye calis insallah seni aile hekimi olarak gorucez bulundugun yere gelip sana yazilicamCanım tartılmadım.
Nesi var kuzum geçmiş olsun kıyamam
oyy gerçekten almayı düşündün müü haha
aynen ekmek yoksunluğu gibi bir duygu sanırım
pozitif düşünelim kuzun inanalım olacağına
Ders sıkıcı gidiyor tabiiama zorluyorum kendimi cnm düzene girecek inşallah
öpüyorum sizi görüşmek üzere
İyi geceler canım sonuçları merak ediyoruzMasallah bugun baya bi yuruyen varchallenge da aciklandigina gore yavastan yatayim yarin gene bana mesai yollari var sunumlar vs yazdilar az once mudurler
Diyetieyen randevum da var insallah onun tartisinda 85leri gorurum
İyi geceler arkadaşlar Allah rahatlik versin
Kaptanım biz nasıl 1 adım bile sekmeden aynı adımı atmışız yahu!
İnşallah cnm bnmSen yaparsin canim keyifli hale getirmeye calis insallah seni aile hekimi olarak gorucez bulundugun yere gelip sana yazilicam
Biraz grip gibi canim gecer insallah
Kuzu Allaha emanet ol kendine iyi bak çok ozletme kendini Rabbim zihin acikligi versin hepsini tum bilgileri aklina yerlestirsin insallaah
Yok benimki 6800 lü birşey orda karışmış ama sonuncu benim o karışmamışKaptanım biz nasıl 1 adım bile sekmeden aynı adımı atmışız yahu!
Canım artık farklı türde deslenmeyle de çalışan diyetisyenler var. İf, fonksiyonel falan. Ama iyi bir diyetisyen bulmak zor valla haklısın. Ben de ilerleyemiyorum klasik diyetisyen listesiyle. Çok zor geliyor sürekli yemekGeçen kışın gittim ama ben 3 ana öğün beslenemiyorum çok fazla geliyor çünkü küçüklükten beri ailecek öyle alışmışız 2 öğün vermesini istedim ısrarla bana 3 öğün verdi sonrasında 2 haftada 400gr zorla vermiştim. O yüzden diyetisyene karşı biraz ön yargılıyım. Ama annem de beslenmeden kaynaklı bi problem olduğunu öğrenince iğnelemeye başlafı beni çaresiz gidicem
Yok canım etiketlisin ama niye öyle oldu kiehehe
evet yaa 2 puanlasağol aşkım geldiğin için sen nasılsın
Barbaros u tutan azınlıktandım başından beri vallaha oh iyi ki de onu tutmuşum aşkom2 puanla kaybetti sadece gönlümün şampiyonu
El_Em kaptancım tebrikler
ya gelicektim saat 10 filan olsun dedim,sonra baktım canlı yayın değil kandırdılar mı acaba dedim canlı olcak diyehevesim kaçtı derse yumuldum youtube dan izlerim dedim
hahahayaa işte dostluk kazandıı
Canım etiketleyip sildin mi göremedim bişi
Aaa o ne demek ki.İcerik duzenledim silmedim ama yasakmış sanırım.
Hosbulduk canimcanım hoşgeldin :)
Iyi geceler canim. Diyetisyenin ne yazacak acaba, cok guzel menuler goruyorum sende. TakipteyimMasallah bugun baya bi yuruyen varchallenge da aciklandigina gore yavastan yatayim yarin gene bana mesai yollari var sunumlar vs yazdilar az once mudurler
Diyetieyen randevum da var insallah onun tartisinda 85leri gorurum
İyi geceler arkadaşlar Allah rahatlik versin