Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu 🙄
Çok geçmiş olsun canım umarım hafif atlatır
Umarım ablanlara bulaşmamıştır.

Oo seneye daha çok değişebilir canım🙈 henüz ikinci dönemin ne olacağı belli değil😔Umarım bir an önce kurtuluruz su illetten😔Öğrencilerimi özledim ben de
😔 Çok zor gerçekten.. Artık bı düzene girmemiz lazım bu illet bı sure daha biizmle gibi görünüyor yazık o kadar çocuğa egitime

Sabah
Tarçınlı türk kahvesi ve 1.5lt su
Öğle
1kupa çay
1/3 poğaça
1lt su
Aksam
18.30 da 2yk pirinç pilavı ve 1 kase kuru fasulye salata ve yogurt
20de çay ve yanın 1 halka tatlosu
53 dk tempolu yürüyüş
El_Em El_Em hawar hawar @_Reyyan
Canım + iken bugünden sonra menüde kaçamak görmeyelim lütfen rica ediyorum senden
Hepinize iyi akşamlar💃
4 ocak pazartesi
11.15
2 küçük haşlanmış yumurta, süzme peynir(30gr), salatalık
14.30
Şekersiz türk kahvesi
15.30
1tane armut
18.00
7yk taze tane fasülye ve 2 küçük parça kendi yağında pişmiş tavuk
Su:3lt
Spor:1000tane ip atlama=200p
@Namaria ortim sen ne yaptın bugün
Menüde sporda harika canım:nazar:
4 Ocak
11.30
2dlm çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
Bol maydanoz
4 dilim portakal

14.00
2 tane eti form bisküvi
3 tane haylayf (çocuklar yerken dayanamadım)
1fincan form çayı

17.00
1 kase mercimek çorbas
2 dilim çavdar ekmeği

Su: 1lt
1lt de detoks suyu
Spor: 110 ip atlama 22p
2000 adım 20p
Toplam: 42p
El_Em El_Em nnurc nnurc
Güzel canıım afiyet olsun 🤗
Iyi aksamlar
4 ocak pazartesi

12:00 2 dilim ekmek, 1 dilim dil peyniri, 1 dilim pastirma ve domates sosla tost, 8 zeytin

16:00 1 kucuk kurabiye, latte

18:30 150 gram kadar hamsi bugulama, 2 kasik zeytinyagli kereviz yemegi

su 2.5 litre
Spor 4000 adim 40 puan

El_Em El_Em @_Reyyan @ummhnisa
Afiyet olsun tatlım ✌️
4 Ocak Pazartesi

13.30: 1 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 5 zeytin, 10 çiğ fındık, yarım ceviz, maydanoz, beyaz lahana

Ara: yarım ayva, 20 gr mayasız siyez ekmeği

18.00: 2 kepçe kıymalı tarhana, 1,5 tabak kereviz yemeği, 2 kaşık yoğurt, salata

Su:2,5 lt
1 limonlu zencefilli yeşil çay
Spor: ortimde:)

El_Em El_Em @_Reyyan Nikinik Nikinik
Spor ortinde değilmiş kandırma bizi 🤣🤣
Menü güzel canım afiyet olsun 😍
4 Ocak

9.30
2 ceviz 2 incir 1 tk tahin 1 sade kahve

13.30
5yk biber kavurma 5 yk salata 1 dilim çavdar ekmeği

16.30
1 cb soya sütü 1 kivi 8 badem

19.30
5 yk kapuska 5 yk salata 2 wasa

Su 2 lt
Spor adimlar Nikide

yarimuhendis yarimuhendis
:nazar: çok iyi Almilacım 🤗
4 ocak pazartesi
10.30 .az omlet .2 dilim tam buğday.peynir domates.1 tatlı ks reçel
ara 1 parmak muz
15.00 1 bardak yarimyagli süt.1 küçük hurma
17.30 patlıcan güveç.2 bardak ayran 2 tam buğday ekmeği
20.00 1 bardak süt.1 küçük hurma
su 2.5 lt
spor 1 saat 15 dk yürüyüş
@_Reyyan @DeryaOnDiet @5Emnis
Gayet güzel menü canım yürüyüşte çok iyi ✌️
Benim nick önüne 5 koyma ama :) 5 profil fotom sadece 🤗
Bugunlu menum
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurtadan suchklu yumurta, 2 dilim peynir, 6 ceri domates, 3 zeytin, 1 yemek kasigi pesto.

Ara: sutlu kahve, 2 dilim cheesecake.

Oglen: 1 kase mantar corbasi, 2 dilim ekmek

Ara: 2 bardak sekersiz komposto, 2 dilim cheesecake, 1 avuc findik.

Aksam: peynirli sandvic.

Su:3,5 litreye yakin
Spor: 6000 adim: 60puan
El_Em El_Em @_Reyyan Nikinik Nikinik @zafer64
Cheesecakelere değindik tekrar geçmeyeyim yarın daha güzel bir menü bekliyoruz canım ✌️ en azından porsiyon kontrollü 🤗
Selamlarrr
14.00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
1çk pekmez
1dlm tm Bugday ekmek
16.00
Tarçınlı Türk kahvesi
19.00
Et sote
1dlm ekmekn1 bardak gazoz
1lt su
Spor bugün yok tüm gün temizlik vardı evde
5000 adım
Bügün böyle oldu ortim menüm
seyrekyagmur seyrekyagmur
El_Em El_Em
Gazozu görmzssek güzel menü nazcım ☺️
Kızlar yoğun bir gündü,programa giremedim henüz yediklerimi,hızlıca yazayım

11.00
1,5 yumurtadan omlet,yeşillik, mayalı ekmek(yuvarlak var ya hani🙊🙈) 1tk helva

17.00 2 kepçe nohut yemeği, 2 yk pilav, koca bir tabak karışık salata
18.30 bir dilim kek çayın yanına

Şu icemedim dışarda olunca.
1 lt oldu 😔 450 zıp im ve adımlarım var @_Reyyan @balpamuk El_Em El_Em
Acaba kaç kalori olmuştur dedim biraz karbonhidratlı geldi :) ama sporlar güzelmiş canım 🤩🤩
04 Ocak

Sabah
Çeyrek yufka
1tk haşhaş yeşillik

Öğle
Sucuklu yumurtanın yumurtası
Az bı tavuk yoğurt

Ara
2kucuk mandalina

Akşam
Fırında et
1yk dan az patates püresi

Su 2lt
Spor bugün yapamadım firsatta olmadı birde dizlerim çok kötü ağrıyor zorlayamadim fırsat yaratmaya
Geçmiş olsun canım niye oldu acaba var mı bir rahatsızlığın
Sabah 10:00
2 dilim uno denge
1 haşlanmış yumurta
Çökelek, zeytin
2 kızarmış biber

ara
Elma
Fıstık ve üzüm

akşam 17:30
1 kase kabak çorbası
1 tabak yuvalama
2-3 kaşık toka salatası
1 dilim uno denge

ara
1 ayva
El kadar pestil
2 ceviz
3-4 petibör

(Bu ara fazla oldu farkındayım)

3 lt su bolca şekersiz çay

3 mil leslie
Adımların toplamı Nikinik te
El_Em El_Em @_Reyyan @gamzem23
Canım gamzeme yazdığımın aynısı senin içinde geçerli :KK43: artı bu kadar fazla iken lütfen dikkatli gidin akşam yemeği sonrsı komple olmamalıymış :KK43:
Sabah
1 adet tost
Sekersiz cay
Ögle
7 tane badem

Akşam
1 kase tarhana corbası
5 yk pirinc pilav
1 tavuk pirzola
Bol salata
Menü güzel canım afiyet olsun✌️😍

Kizlar biraz canim sıkkın mesajlari okuyamadim listede biraz aceleye geldi hata varsa kusura bakmayin enistem acil doktoru bi kac saat once pozitif oldugunu ogrendim ablamla yigenim de test verdi biraz moralim bozuldu 🙄
Ama ben üzüldümm şimdi niye bana göndermedin yada kalsın liste sabah at yarın öğlen at ne olacak canım lütfen 😔😔😔

Çok çok geçmiş olsun umarım çok hafif atlatır canım

Çok geçmiş olsun canım umarım hafif atlatır
Umarım ablanlara bulaşmamıştır.
Allah razi olsun canim insallah
Ama ben üzüldümm şimdi niye bana göndermedin yada kalsın liste sabah at yarın öğlen at ne olacak canım lütfen 😔😔😔

Çok çok geçmiş olsun umarım çok hafif atlatır canım
Sagol canim.
Elimden geleni yapmaya calistim ama senin adim yanlis olmus 🤦‍♀️ kafam cok dalgindi.
Unutmadan menu listemi de yazayim gideyim 🙁

Ben ortaokul öğretmeniyim ama ilkokul velisiyim:) aynı değil canım her okul kendi belirliyor. Benim kızımın okuluyla arkadaşınki çok farklı oldu
Ay ne güzel ya bı sürü öğretmenimiz var💕 sanırım düşündüğüm okulları arayarak karar vericem 🙄
Süper canım. Hoş gelmiş 6'lar🤩

Canımcım gönderirsin sen onu cumaya kadar. :21:

Çok güzel canım. Cumaya güzel bir eksi geliyor 😍

Bazı arkadaşlar +900 görmüş canım 😂😂 100 ne ki uçurursun sen onu yarına 🙏

Bu oyalanmalar hep benim için değil mi canımcım 😂😂
Evet söz verdim ya 🤣
Çok geçmiş olsun kuzum bı bitmedi hele doktorlara bulastikca ayrı üzücü onları o mecburiyete bıraktık gibi😔 inşaallah ailesine bulasmamıştır ve enişten de hafif atlatir nolur🙏

Ay ne güzel ya bı sürü öğretmenimiz var💕 sanırım düşündüğüm okulları arayarak karar vericem 🙄

Evet söz verdim ya 🤣

Çok geçmiş olsun kuzum bı bitmedi hele doktorlara bulastikca ayrı üzücü onları o mecburiyete bıraktık gibi😔 inşaallah ailesine bulasmamıştır ve enişten de hafif atlatir nolur🙏
Sagolasin canim insallah oyle olur bu zamana kadar olmamasi mucize inan cunku acil bolumunde uzman. 2 ay sonra asi olacagiz bitti diyorduki aksam pozitif oldugunu ogrendi 🙁

Çok geçmiş olsun canım çok zor bor durum 😔inşallah onlara bulaşmamıştır. Tez zamanda kolayca atlatır inşallah eniştende. Ne kadar zor günlerden geçiyoruz Rabbim herkese sabır versin.

Herkese merhaba ben didem daha önce 5. Takimda zayiflama mecarasina girip yarim birakmistim😊 toplight toplight kaptanim belki hatirlar beni🤭 uzun zamandir bi diyet bi kilo al ver surekli bu döngüdeydim son 1 yildirda hic diyet yapmadim bugun ilk defa karar verip saglıgim icin diyete basladim bu sefer insallah basarabilirim bu sabah 79.4 kiloydum boyum 1.60 takıma tekrar benide alırsaniz cok sevinirim🥰

Sagolasin canim insallah oyle olur bu zamana kadar olmamasi mucize inan cunku acil bolumunde uzman. 2 ay sonra asi olacagiz bitti diyorduki aksam pozitif oldugunu ogrendi 🙁
İyi ama sanırım demi var mı bulgular? Olacağı varmış 🙁 aşı da ayrı birsey ne yapacağımızı şaşırdık hayirlisi

Selamlarrr
14.00
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
1çk pekmez
1dlm tm Bugday ekmek
16.00
Tarçınlı Türk kahvesi
19.00
Et sote
1dlm ekmekn1 bardak gazoz
1lt su
Spor bugün yok tüm gün temizlik vardı evde
5000 adım
Bügün böyle oldu ortim menüm
seyrekyagmur seyrekyagmur
El_Em El_Em
Bişey soylim mi gazoz dışında harika bı menü orti böyle giderse cuma çok iyi bı eksi olacak 👍 biliyorum gazoz seviyorsun onu cuma gündüz e alırsan etkisi minimumda kalır yemeklerdeki fedakarlık boşa gitmemiş olur:KK19:

Çok geçmiş olsun canım çok zor bor durum 😔inşallah onlara bulaşmamıştır. Tez zamanda kolayca atlatır inşallah eniştende. Ne kadar zor günlerden geçiyoruz Rabbim herkese sabır versin.
tesekkür ederim canım insallah atlatır gercekten cok zor zamanlar.eylülün başında da 47 yaşındaki yengemi kaybettik Allah daha kötü günler göstermesin cümlemize inşallah :KK43:
Nikinik Nikinik çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatır ve ablanlara bulaşmamıştır😕
inşallah canım sabaha çıkar sonuç sabah olmaz artık bana
İyi ama sanırım demi var mı bulgular? Olacağı varmış 🙁 aşı da ayrı birsey ne yapacağımızı şaşırdık hayirlisi
şuan boğazında gıcık ve hafif ateş var. hastaneye yattı ciğerlerinde de hafif puslanma çıktı. doktorların çoğu aşı olmak istiyor biz yine bir şekilde korunuyoruz ama onlar hep içinde ki eniştem çok dikkatliydi gerçekten ama o da oldu.

Herkese merhaba ben didem daha önce 5. Takimda zayiflama mecarasina girip yarim birakmistim😊 toplight toplight kaptanim belki hatirlar beni🤭 uzun zamandir bi diyet bi kilo al ver surekli bu döngüdeydim son 1 yildirda hic diyet yapmadim bugun ilk defa karar verip saglıgim icin diyete basladim bu sefer insallah basarabilirim bu sabah 79.4 kiloydum boyum 1.60 takıma tekrar benide alırsaniz cok sevinirim🥰
hoşgeldin canım. yarım bırakıp geri dönme koşullarını bilmiyorum ama yarın kaptanımız El_Em El_Em seni aydınlatıcaktır

Bişey soylim mi gazoz dışında harika bı menü orti böyle giderse cuma çok iyi bı eksi olacak 👍 biliyorum gazoz seviyorsun onu cuma gündüz e alırsan etkisi minimumda kalır yemeklerdeki fedakarlık boşa gitmemiş olur:KK19:
Nede güzel motive ediyorsun orticim 💕
İnşaallah cnm cuma ya güzel bir sonucu o kadar çok istiyorum ki
Beraber bol eksili günlerimiz olsun

Çok geçmiş olsun inş. Hafif bir şekilde atlatır. Dua etmek ten başka birşey gelmiyor elimizde Rabbim herkesi saklasın beklesin 🤲

Canım + iken bugünden sonra menüde kaçamak görmeyelim lütfen rica ediyorum senden

Menüde sporda harika canım:nazar:

Güzel canıım afiyet olsun 🤗

Afiyet olsun tatlım ✌️

Spor ortinde değilmiş kandırma bizi 🤣🤣
Menü güzel canım afiyet olsun 😍

:nazar: çok iyi Almilacım 🤗

Gayet güzel menü canım yürüyüşte çok iyi ✌️
Benim nick önüne 5 koyma ama :) 5 profil fotom sadece 🤗

Cheesecakelere değindik tekrar geçmeyeyim yarın daha güzel bir menü bekliyoruz canım ✌️ en azından porsiyon kontrollü 🤗

Gazozu görmzssek güzel menü nazcım ☺️

Acaba kaç kalori olmuştur dedim biraz karbonhidratlı geldi :) ama sporlar güzelmiş canım 🤩🤩

Geçmiş olsun canım niye oldu acaba var mı bir rahatsızlığın

Canım gamzeme yazdığımın aynısı senin içinde geçerli :KK43: artı bu kadar fazla iken lütfen dikkatli gidin akşam yemeği sonrsı komple olmamalıymış :KK43:

Menü güzel canım afiyet olsun✌️😍
1163 kalori olmuş canım, miktarları fazla giriyorum her ihtimale karşı😅

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-05-08-10-38-195_com.yazio.android.jpg
    Screenshot_2021-01-05-08-10-38-195_com.yazio.android.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 13
X