Aynen o kitaptan ilham alip koymuş ama Almila değil Almıla aslinda kimlikte de oyle geciyo isim kök bakimindan al-elma dan geliyormus Göktürk Prensesi olduğunu biliyorum ama anlamini soylemedi kendine saklamışBabana sorarsan söyleyecektir. Siyasi olarak benimsediği bir isimse zaten bilir; Hüseyin Nihal Atsız’ın Bozkurtların Ölümü kitabında geçer Almila. Göktürklerde ki güzel prensestir. Kitapta da yazar anlamı; uçurumun kenarında açan çiçek.
yani aslında ulaşılamayan prenses olduğu için böyle ifade edilmiştir sanırım.
Valla ortim köydeyim açık havada güzel atlanıyor ama şehire inince sitede maalesef böyle bi lüksüm oşmuyor gelmişken değerlendireyim dedimCanim ortim sporda ben bile sana rakip olamam masallah
Sen de süpersin ortim güzel eksi göreceğiz inşallah bu hafta3 Ocak (Mersinimizin kurtuluşu)
9.30
2 ceviz 2 incir 1 tk tahin 1 sade kahve
14.00
7 yk kapuska
7 yk salata 2 dilim cavdar ekmegi
17.00
1 cb soya sütü 7 badem 1 mandalina
18.45
6 yk nohut piyazi
6 yk salata
Su 2 lt olmadi icerim daha
Spor 4800kusur adim 48 p.
yarimuhendis
Bu hafta listeleri sallicaz insallah sporda ama rakip olamam ben max 1 saat leslie falan o da anca 200-300 puanValla ortim köydeyim açık havada güzel atlanıyor ama şehire inince sitede maalesef böyle bi lüksüm oşmuyor gelmişken değerlendireyim dedim
Almıla olduğunu biliyorum, ÖzTürkçedir. Ancak biz şu an “elma” ya nasıl “alma” demiyorsak Almıla’ da Almila olarak geçmiş dilimize. Ancak hala Almıla olarak kullananlar var. Tercih meselesi. Almila bana daha yumuşak geldiği için ben Almila olarak yazdırmayı tercih ettim. Ben sana babanın kendine sakladığı sırrını açıklamış oldum.Aynen o kitaptan ilham alip koymuş ama Almila değil Almıla aslinda kimlikte de oyle geciyo isim kök bakimindan al-elma dan geliyormus Göktürk Prensesi olduğunu biliyorum ama anlamini soylemedi kendine saklamış
Merhaba hoş geldiniz☺ben zeynep 58.5 kiloyla başladım serüvene daha 1 ay olmadı 55.9 ile bu hafta yarış listesine giriş yaptım. Ama 2 hafta sürdüremediğim diyetlerimi burada sürdürebilmeye başladım burası ve buradaki insanlar bana çok iyi geldi☺teşekkür ederim gruptaki kızları bana biraz tanıtırmsn rica etsem.yada grup içi size ait kurallarınız var mi
Aynen canim benim Almıla zaten herkes telaffuz olarak iste vs oyle diyor annem haric annemle ablam Almiiiiiş diyolarAlmıla olduğunu biliyorum, ÖzTürkçedir. Ancak biz şu an “elma” ya nasıl “alma” demiyorsak Almıla’ da Almila olarak geçmiş dilimize. Ancak hala Almıla olarak kullananlar var. Tercih meselesi. Almila bana daha yumuşak geldiği için ben Almila olarak yazdırmayı tercih ettim. Ben sana babanın kendine sakladığı sırrını açıklamış oldum.
Ah ah ortim ben de şehire ineyim en fazla 40 45 dk kardiyo yapıp 200 puan alırım daha fazlası çıkmaz orda da bendenBu hafta listeleri sallicaz insallah sporda ama rakip olamam ben max 1 saat leslie falan o da anca 200-300 puan
Canim o bile iyi sen köyün havasindan maksimum yararlanAh ah ortim ben de şehire ineyim en fazla 40 45 dk kardiyo yapıp 200 puan alırım daha fazlası çıkmaz orda da benden
Gecmis olsun canim bebise insallah cabucak gecerYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
kızlar ben 2-3 gündür fena dağıttım sporda yok doğru düzgün
Ufaklık üst dişleri çıkıyor zorladı biraz ateş yaptı huysuz aşırı derecede bende gergin boş kaldığım an kendimi atıştır buldum
umarım yarından itibaren toparlıyabilirim
Yarın son günüm tartıdan önce biraz yürüyüş yapıp tartılıp sonrasında ip atlama düşüncem var çünkü ip atlamak bazen şişirebiliyorCanim o bile iyi sen köyün havasindan maksimum yararlan
Aynen canim ama olsun kaslar calisiyo o odemler sıkıntı degil karbonhidrat sisligi olmasin yeterYarın son günüm tartıdan önce biraz yürüyüş yapıp tartılıp sonrasında ip atlama düşüncem var çünkü ip atlamak bazen şişirebiliyor
Hosgeldin canim, yasitiz. Benim de iki kizim var. insallah beraber hedef kilolarimuza ineriz.kızlar mrb @5 Emnis in daveti uzerine geldim .ruhum 25 ama bedenim 35 yasinda 2 kiz annesiyim.ev hanımıyım.sinif öğretmenliği mezunuyum.kilom 81 boy 161 hedef ise 64 kilo insallah
Yani karbonhidratı gün içinde meyveden ve tahıllı ekmekten almaya çalışıyorum bazen de yemeklerden ama şimdi tahıllı ekmek elimin altında olmadığı için yulaftan ya da meyveden alıyorum sıkıntı değil yani o durumAynen canim ama olsun kaslar calisiyo o odemler sıkıntı degil karbonhidrat sisligi olmasin yeter
Merhaba hoş geldin aramıza. Sağlıkla verirsin inşallah kiloları. Burada motive olmak çok daha kolay oluyor.kızlar mrb @5 Emnis in daveti uzerine geldim .ruhum 25 ama bedenim 35 yasinda 2 kiz annesiyim.ev hanımıyım.sinif öğretmenliği mezunuyum.kilom 81 boy 161 hedef ise 64 kilo insallah
Aynen canim en sagliklisi bileşik karbonhidratlar zatenYani karbonhidratı gün içinde meyveden ve tahıllı ekmekten almaya çalışıyorum bazen de yemeklerden ama şimdi tahıllı ekmek elimin altında olmadığı için yulaftan ya da meyveden alıyorum sıkıntı değil yani o durum
Tek ogunle doymussun masallah ortim