Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar mrb @5 Emnis in daveti uzerine geldim .ruhum 25 ama bedenim 35 yasinda 2 kiz annesiyim.ev hanımıyım.sinif öğretmenliği mezunuyum.kilom 81 boy 161 hedef ise 64 kilo insallah
Hoşgeldin canım
Bugün hep yaşıtlarımı çağırıyorum
Nickini hatırlıyorum diyecektim daha dogrusu nick değil fotoğraf aklımda kalmış :) baktım 9.takım geçmişi olmuş :) hoşgeldin aramıza

Ben Esra takım kaptanıyım
Mehfam Nikinik Namaria ise güzel kaptan yardımcılarım

Namaria sorularının çoğunu cevaplandırmış sağolsun diğerlerinide zmanla kavrarsın zaten birşey olduğu zaman biz devamlı yönlendirir hiç merak etme canım

kızlar spor ve menüyü ayrı bi bölümde paylaşıyoruz o tamam ama challeng olayı nedir pzt çarşamba ve cuma gunleri

teşekkür ederim gruptaki kızları bana biraz tanıtırmsn rica etsem.yada grup içi size ait kurallarınız var mi

Sessizliğinden belli tatlım fenalarda olduğun abur cuburun inan ufaklığın dişleri için faydası yok yapma etme umarım rahatça atlatır kuzu ya bizde çok çektik o dönemde

Yeni gelen üyelerimiz sizleride ortaklar listemize ekleyelim dedik nedir ne değildir üst kısımda detaylı yazıyor 2 haftalık bir ortaklığınız olacak birbirinizi sıkı takip etmeniz ve en iyi yüzdeyi yapmanız gerekiyor

Basla başla canım hiç yoktan iyidir
Sabah spor yapman supermis,metabolizmayi cok guzel hizlandiriyirsun. Masallah. Wuuwuu 5te de yemeyi bitirnek cok iyi. aliskanliklarina bayildim
Alışkanlığım olsaydı burda mı olurdumAlışkanlık haline getiemege çalışıyorum diyelimhafta içi dersim 8.30 da hep,sadece h.sonu sabah yapabiliyorum ama olsun kardır
kızlar mrb @5 Emnis in daveti uzerine geldim .ruhum 25 ama bedenim 35 yasinda 2 kiz annesiyim.ev hanımıyım.sinif öğretmenliği mezunuyum.kilom 81 boy 161 hedef ise 64 kilo insallah
Hoşgeldiniz
Aynen o kitaptan ilham alip koymuş ama Almila değil Almıla aslinda kimlikte de oyle geciyo isim kök bakimindan al-elma dan geliyormus Göktürk Prensesi olduğunu biliyorum ama anlamini soylemedi kendine saklamış
Arkadaşımın kızının adı da Zeynep ALMULA.Farkli farkli kullanılıyor demek ki

DUYURU

Kızlar kaptan yardımcılığı talep ederken herşeyi ben yapmaya devam edeceğim demiştim ama yardımcı meleklerim bana kıyamadılar elimdeki işlerden bir kaçını onlara devrettim sizlere onları duyuralım bundan sonraki bildirimler o şekilde ilerleyecektir

Görev dağılımı:

El_Em : haftalık spor tablosu/ hedef tablosu / cuma kg bildirim listesi

Mehfam : menü takip tablosu

Nikinik : Challenge günleri ( pazartesi çarşamba cumartesi 23.00 e kadar özelden kendisine msj atabilirsiniz)

Namaria : 2 haftalık Ortaklar tablosu / haftalık Ortaklar sonuç tablosu

Ha birde kızlar yüreğim sızlar Reyyan diye elalemin tüm reyyanlarını etiket yaptınız ha menülerde farklı farklı reyyanlar geziyor hepsi ayrı Allah sizi ne yapmasın bizim kız Mehfam
ahah az önce gördüm aa bu reyyan kim diyorum menüdeki
Mehfam kuzum alt tire zor olmuş kimse seni bulamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…