Hoşgeldin canımkızlar mrb @5 Emnis in daveti uzerine geldim .ruhum 25 ama bedenim 35 yasinda 2 kiz annesiyim.ev hanımıyım.sinif öğretmenliği mezunuyum.kilom 81 boy 161 hedef ise 64 kilo insallah
kızlar spor ve menüyü ayrı bi bölümde paylaşıyoruz o tamam ama challeng olayı nedir pzt çarşamba ve cuma gunleri
teşekkür ederim gruptaki kızları bana biraz tanıtırmsn rica etsem.yada grup içi size ait kurallarınız var mi
Sessizliğinden belli tatlım fenalarda olduğunYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
kızlar ben 2-3 gündür fena dağıttım sporda yok doğru düzgün
Ufaklık üst dişleri çıkıyor zorladı biraz ateş yaptı huysuz aşırı derecede bende gergin boş kaldığım an kendimi atıştır buldum
umarım yarından itibaren toparlıyabilirim
Yeni gelen üyelerimiz sizleride ortaklar listemize ekleyelim dedikORTAKLAR
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir
Basla başla canım hiç yoktan iyidirBugun yine tembellik yaptim ama yarindan sonra ben de baslayayim leslieye. Dogum yeni oldugu icin, Doktor en az 1-2 hafta daha yuruyus harici spor yapma dedi o yuzden rn iyusi Leslie. Hava da buzz zaten yuruyuse cikamam. Spor salonlari kapali koronadan dolayi
Alışkanlığım olsaydı burda mı olurdumSabah spor yapman supermis,metabolizmayi cok guzel hizlandiriyirsun. Masallah. Wuuwuu 5te de yemeyi bitirnek cok iyi.aliskanliklarina bayildim
Hoşgeldinizkızlar mrb @5 Emnis in daveti uzerine geldim .ruhum 25 ama bedenim 35 yasinda 2 kiz annesiyim.ev hanımıyım.sinif öğretmenliği mezunuyum.kilom 81 boy 161 hedef ise 64 kilo insallah
Arkadaşımın kızının adı da Zeynep ALMULA.Farkli farkli kullanılıyor demek kiAynen o kitaptan ilham alip koymuş ama Almila değil Almıla aslinda kimlikte de oyle geciyo isim kök bakimindan al-elma dan geliyormus Göktürk Prensesi olduğunu biliyorum ama anlamini soylemedi kendine saklamış
evet canım benim şube müdürümün kızının adı da Almina farklı farklı var kullanımı :)rkadaşımın kızının adı da Zeynep ALMULA.Farkli farkli kullanılıyor demek ki
Kafama kaya geldi!Ha birde kızlar yüreğim sızlar Reyyan diye elalemin tüm reyyanlarını etiket yaptınız ha menülerde farklı farklı reyyanlar geziyor hepsi ayrı Allah sizi ne yapmasınbizim kız Mehfam
Mehfam yahu reyyan daha önce çizgin yoktu senin ne güzel anlaşıyorduk ne oldu da çizgilendin! Elin reyyanlarına kilolarımızı menülerimizi yazıp duruyoruz!
Bu hatayı yapanın da iki ortak olmasıBen isim vermemiştim herkes kendini afişe etti
Teşekkür ederim kaptanım iyiyim ama bugün menüde batırdım birazSanada canım nasılsın?
bu kim kizZzz
Canim hosgeldinbu kim kizZzz
evetHedef60kgolmak senin icin geldim kuzu barbocun son dakika kaybetti ya hemen aklima sen geldin:)