Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar mrb @5 Emnis in daveti uzerine geldim .ruhum 25 ama bedenim 35 yasinda 2 kiz annesiyim.ev hanımıyım.sinif öğretmenliği mezunuyum.kilom 81 boy 161 hedef ise 64 kilo insallah
Hoşgeldin canım 🤗
Bugün hep yaşıtlarımı çağırıyorum :dondurma:
Nickini hatırlıyorum diyecektim daha dogrusu nick değil fotoğraf aklımda kalmış :) baktım 9.takım geçmişi olmuş :) hoşgeldin aramıza ✌️

Ben Esra takım kaptanıyım
Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik Namaria Namaria ise güzel kaptan yardımcılarım 🤗🤩

Namaria Namaria sorularının çoğunu cevaplandırmış sağolsun diğerlerinide zmanla kavrarsın zaten birşey olduğu zaman biz devamlı yönlendirir hiç merak etme canım 😘

kızlar spor ve menüyü ayrı bi bölümde paylaşıyoruz o tamam ama challeng olayı nedir pzt çarşamba ve cuma gunleri

teşekkür ederim gruptaki kızları bana biraz tanıtırmsn rica etsem.yada grup içi size ait kurallarınız var mi

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

kızlar ben 2-3 gündür fena dağıttım sporda yok doğru düzgün
Ufaklık üst dişleri çıkıyor zorladı biraz ateş yaptı huysuz aşırı derecede bende gergin boş kaldığım an kendimi atıştır buldum

umarım yarından itibaren toparlıyabilirim:KK43:
Sessizliğinden belli tatlım fenalarda olduğun 🙈 abur cuburun inan ufaklığın dişleri için faydası yok yapma etme 🙈🙈 umarım rahatça atlatır kuzu ya bizde çok çektik o dönemde 🤯🤯

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir
Yeni gelen üyelerimiz sizleride ortaklar listemize ekleyelim dedik :KK19: nedir ne değildir üst kısımda detaylı yazıyor 🤗 2 haftalık bir ortaklığınız olacak birbirinizi sıkı takip etmeniz ve en iyi yüzdeyi yapmanız gerekiyor 🤩🤩

Bugun yine tembellik yaptim ama yarindan sonra ben de baslayayim leslieye. Dogum yeni oldugu icin, Doktor en az 1-2 hafta daha yuruyus harici spor yapma dedi o yuzden rn iyusi Leslie. Hava da buzz zaten yuruyuse cikamam. Spor salonlari kapali koronadan dolayi 😟
Basla başla canım hiç yoktan iyidir🤗
Sabah spor yapman supermis,metabolizmayi cok guzel hizlandiriyirsun. Masallah. Wuuwuu 5te de yemeyi bitirnek cok iyi. 👍 aliskanliklarina bayildim
Alışkanlığım olsaydı burda mı olurdum😅Alışkanlık haline getiemege çalışıyorum diyelim🙊hafta içi dersim 8.30 da hep,sadece h.sonu sabah yapabiliyorum ama olsun kardır😅
kızlar mrb @5 Emnis in daveti uzerine geldim .ruhum 25 ama bedenim 35 yasinda 2 kiz annesiyim.ev hanımıyım.sinif öğretmenliği mezunuyum.kilom 81 boy 161 hedef ise 64 kilo insallah
Hoşgeldiniz🌷🌷
Aynen o kitaptan ilham alip koymuş ama Almila değil Almıla aslinda kimlikte de oyle geciyo isim kök bakimindan al-elma dan geliyormus Göktürk Prensesi olduğunu biliyorum ama anlamini soylemedi kendine saklamış 😂
Arkadaşımın kızının adı da Zeynep ALMULA.Farkli farkli kullanılıyor demek ki

📢DUYURU📢

Kızlar kaptan yardımcılığı talep ederken herşeyi ben yapmaya devam edeceğim demiştim ama 😜 yardımcı meleklerim 😇 bana kıyamadılar elimdeki işlerden bir kaçını onlara devrettim sizlere onları duyuralım bundan sonraki bildirimler o şekilde ilerleyecektir ✌️

Görev dağılımı:

El_Em El_Em : haftalık spor tablosu/ hedef tablosu / cuma kg bildirim listesi

Mehfam Mehfam : menü takip tablosu

Nikinik Nikinik : Challenge günleri ( pazartesi çarşamba cumartesi 23.00 e kadar özelden kendisine msj atabilirsiniz)

Namaria Namaria : 2 haftalık Ortaklar tablosu / haftalık Ortaklar sonuç tablosu

Ha birde kızlar yüreğim sızlar Reyyan diye elalemin tüm reyyanlarını etiket yaptınız ha menülerde farklı farklı reyyanlar geziyor hepsi ayrı Allah sizi ne yapmasın :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: bizim kız Mehfam Mehfam ♥️ 🤣🤣🤣
ahah az önce gördüm aa bu reyyan kim diyorum menüdeki :KK70:
Mehfam Mehfam kuzum alt tire zor olmuş kimse seni bulamıyo :-)

X