- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
Hoşgeldin canımkızlar mrb @5 Emnis in daveti uzerine geldim .ruhum 25 ama bedenim 35 yasinda 2 kiz annesiyim.ev hanımıyım.sinif öğretmenliği mezunuyum.kilom 81 boy 161 hedef ise 64 kilo insallah
Bugün hep yaşıtlarımı çağırıyorum
Nickini hatırlıyorum diyecektim daha dogrusu nick değil fotoğraf aklımda kalmış :) baktım 9.takım geçmişi olmuş :) hoşgeldin aramıza
Ben Esra takım kaptanıyım
Mehfam Nikinik Namaria ise güzel kaptan yardımcılarım
Namaria sorularının çoğunu cevaplandırmış sağolsun diğerlerinide zmanla kavrarsın zaten birşey olduğu zaman biz devamlı yönlendirir hiç merak etme canım
kızlar spor ve menüyü ayrı bi bölümde paylaşıyoruz o tamam ama challeng olayı nedir pzt çarşamba ve cuma gunleri
teşekkür ederim gruptaki kızları bana biraz tanıtırmsn rica etsem.yada grup içi size ait kurallarınız var mi
Sessizliğinden belli tatlım fenalarda olduğun abur cuburun inan ufaklığın dişleri için faydası yok yapma etme umarım rahatça atlatır kuzu ya bizde çok çektik o dönemdeYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
kızlar ben 2-3 gündür fena dağıttım sporda yok doğru düzgün
Ufaklık üst dişleri çıkıyor zorladı biraz ateş yaptı huysuz aşırı derecede bende gergin boş kaldığım an kendimi atıştır buldum
umarım yarından itibaren toparlıyabilirim