Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü süper orticim
bu kim kizZzz

evet Hedef60kgolmak senin icin geldim kuzu barbocun son dakika kaybetti ya hemen aklima sen geldin:)
Ben değilim o kesin size yaptığım taciz o kuzu

ahah az önce gördüm aa bu reyyan kim diyorum menüdeki
Mehfam kuzum alt tire zor olmuş kimse seni bulamıyo

Mehfam yahu reyyan daha önce çizgin yoktu senin ne güzel anlaşıyorduk ne oldu da çizgilendin! Elin reyyanlarına kilolarımızı menülerimizi yazıp duruyoruz!

Ay biri de benmisim ya yazılanları okurken gevrek gevrek de gülüyordum ta kiiii cizgiyi kadar balpamuk Mehfam canım artık karistirmayiz inşallah
Alışırsınız inşallah. Sadece Reyyan diye üye olduğu için o nicki alamadım tirelendim mecbur

Menü de spor da çok güzel canım
Tek ogunle doymussun masallah ortim
Ben yine bugun suyu ölçüsüz ictim yarin unutmam insallah
Ben suyumu 1 litrelik kavanozda hazırlıyorum içine yarın limon sıkıp kabuğunu da atıyorum. Bazen biraz da taze zencefil ekliyorum. Hem ölçmek hem içmek kolay oluyor canım.
Almula yı hiç duymamıştım. Söylenişi de zormuş. Yöresel bir fark mı acaba

Teşekkür ederim kaptanım iyiyim ama bugün menüde batırdım biraz
Olsun canım diyette çok normal böyle şeyler yola devam edebilenler başaracak olanlar hiç takılma birşey olmamış gibi devam et

Serhat birinci oldu kaptanim tebrikler sen onu tutuyodun El_Em
Burcucum gelmedin finalde gelecem demiştin Hedef60kgolmak
teşekkür ederiz Almilacım sevindim ama barbonun puanlar açıklanırken suratı allak bullak oldu ya ordada ağladım valla yıkıllı çocuk üzüldüm ikisinede üzülecektim..
Serhat çok doğru söyledi bir daha yapılsa bu sefer o alır tekrar yapılsa ben alırım o kadar eşitiz doğru söylüyor ..
Kadın kibardı yaa
Günaydın ben çok fena hastayım her yerim ağrıyor sauk algınlığı olmalı ö yüzden sesim çıkmıyor ama ortim nerde ki umarım iyidir. hawar El_Em
Ah canım çok geçmiş olsun ya dikkkat et umarım covid faaln değildir
Adetten dolayı muhtemelen canım bozma moralini eminim halledersin
Gunaydin
Cuma 66.5
Bugun 66.4
Fark 100 gram
Haftaya eksi ile başlamak çok iyi canım tebriklerrr

Zaten hiç Almula diyeni duymadımHerkes Zeynep diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…