Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanim ben 0 hayvansal protein yapiyorum bu liste full protein 🙃
Bence deneyecek arkadaslar da 2 haftadan uzun denemesin kolesterol falan aman diyim 😂
El_Em El_Em Namaria Namaria

Esra’cım bu listede yeşil mercimek yazıyor. Saf proteinde kuru baklagile hiç bulaşmıyoruz. Sadece et-süt-yumurta-peynir-yoğurt ve sınırlı miktarda şarküteri ürünleri tüketebiliyoruz.
Bu arada et her tür et; kırmızı et-tavuk-balık-karides...vs hepsi dahil.

Meyve-sebze yasak saf protein gününde.
Dukanda en fazla 3 gün saf protein yapıyorduk. Zaten ödemin varsa saf protein yaptıktan sonraki gün -1 çıkıyorsun.

İnşallah canım. Artı gelmez allahın izniyle de bu hafta dikkatli olmam lazım. Adet dönemi böyle oluyor benim 🤷‍♀️

Merhabalar. Hoş geldin aramıza. Sağlıcakla hedefine ulaşırsın inşallah. 💞
Ay o tazecik bebişi de öp bizim için 😍

Ahahaaa tarhanacıgiller😂😂
Canımcım ben yeşil çaya yükleneyim bu hafta diyordum. İçilmiyor muymuş adet döneminde 🤔
Güzel lakap 🤣🤣 yeşilçay biraz çoğaltır kuzum o yüzden önerilmez 🙃

İnşallah canım. Artı gelmez allahın izniyle de bu hafta dikkatli olmam lazım. Adet dönemi böyle oluyor benim 🤷‍♀️

Merhabalar. Hoş geldin aramıza. Sağlıcakla hedefine ulaşırsın inşallah. 💞
Ay o tazecik bebişi de öp bizim için 😍

Ahahaaa tarhanacıgiller😂😂
Canımcım ben yeşil çaya yükleneyim bu hafta diyordum. İçilmiyor muymuş adet döneminde 🤔
Hosbulduk canim. Operim tabii seve seve😉

El_Em El_Em Namaria Namaria

Esra’cım bu listede yeşil mercimek yazıyor. Saf proteinde kuru baklagile hiç bulaşmıyoruz. Sadece et-süt-yumurta-peynir-yoğurt ve sınırlı miktarda şarküteri ürünleri tüketebiliyoruz.
Bu arada et her tür et; kırmızı et-tavuk-balık-karides...vs hepsi dahil.

Meyve-sebze yasak saf protein gününde.
Dukanda en fazla 3 gün saf protein yapıyorduk. Zaten ödemin varsa saf protein yaptıktan sonraki gün -1 çıkıyorsun.
Canim ben tam tersini yapiyorum diyetisyenimin onerisiyle 2 hafta hic hayvansal protein yok listemde ☺️ ara ara yapicam ama cok guzel gitti kilolar 👍
Ama sizin liste de gayet guzel yapana hayirli olsun ne guzel et dolu 🤤

kızlar mrb @5 Emnis in daveti uzerine geldim .ruhum 25 ama bedenim 35 yasinda 2 kiz annesiyim.ev hanımıyım.sinif öğretmenliği mezunuyum.kilom 81 boy 161 hedef ise 64 kilo insallah
Merhaba hosgeldin insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin. Zor ve uzun bi yol ama bitmeyecek bir yol cekilmeyecek bir zorluk degil. Hersey gonlunce olsun 🤗

kızlar mrb @5 Emnis in daveti uzerine geldim .ruhum 25 ama bedenim 35 yasinda 2 kiz annesiyim.ev hanımıyım.sinif öğretmenliği mezunuyum.kilom 81 boy 161 hedef ise 64 kilo insallah
Hosgeldin canim Almıla ben saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz insallah 💞
Challenge pazartesi carsamba ve cumartesi gunu en cok adimi atan kisi yürüyüş challengeinin birincisi oluyor ve +100 puan spor puani kazaniyor 🥰
Adimlarimizi ozelden kaptana atiyoruz

O zaman günün ilk menüsü bendem
3 ocak pazar
11.30
1yumurtalı 2yk yulaf unuyla yapılmış krep, süzme peynir(30gr), salatalık, mandalina
15.30
1küçük elma ve 20tane fındık
18.00
2 küçük kendi yağında pişmiş köfte, 3yk z.yağlı fasülye ve salata
Su:3lt
Spor:3000 tane ip 3000/5=600p
Canim ortim sporda ben bile sana rakip olamam masallah 😍

Hosgeldin canim Almıla ben saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz insallah 💞
Challenge pazartesi carsamba ve cumartesi gunu en cok adimi atan kisi yürüyüş challengeinin birincisi oluyor ve +100 puan spor puani kazaniyor 🥰
Adimlarimizi ozelden kaptana atiyoruz
ayrı ayrı pzt cmt ve çarşamba nin fotosunu yollicaz oylemi

Canim ben tam tersini yapiyorum diyetisyenimin onerisiyle 2 hafta hic hayvansal protein yok listemde ☺️ ara ara yapicam ama cok guzel gitti kilolar 👍
Ama sizin liste de gayet guzel yapana hayirli olsun ne guzel et dolu 🤤
Sürekli aynı döngüde gidince vücut alışıp bir süre sonra duraklayabiliyor. Bu sebeple arada değişiklik yapmak iyi olabilir. Bu arada kızımla adaşsın, çok sevdiğim bir isim; uçurumun kenarında açan çiçek.😊

Sürekli aynı döngüde gidince vücut alışıp bir süre sonra duraklayabiliyor. Bu sebeple arada değişiklik yapmak iyi olabilir. Bu arada kızımla adaşsın, çok sevdiğim bir isim; uçurumun kenarında açan çiçek.😊
Adasim ismiyle yaşasın 🌼🥰
benim adimi babam siyasetten dolayi koyduğu icin bu anlamini ilk defa duyuyorum 😂🙃

teşekkür ederim gruptaki kızları bana biraz tanıtırmsn rica etsem.yada grup içi size ait kurallarınız var mi
Ben agustos ayinda mezun olmustum. 5 aydir falan girmiyordum gruba verdigim kilolari geri alinca kurkcu dukkanina takilmaya basladim bir kac gundur. Bu nedenle gruptaki yeni arkadaslari tanimiyorum ama kisa zamanda tanisip kaynasiyor insan burada herkesin derdi ayni olunca anlasmasi kolay oluyor. Ben kendimi tanitayim ismim hilal evliyim 9 yasinda oglum var 2019 un aralik ayinda 82.7 kiloyla katildim gruba 67.5 la agustos ayinda mezun oldum. 5 aydir memleketteyim koruma yapacak zamanin olmadigi icin verdigim kilolari geri aldim gibi biraz eve donunce tekrar burada kizlarla verecegim kilolari insallah.

Adasim ismiyle yaşasın 🌼🥰
benim adimi babam siyasetten dolayi koyduğu icin bu anlamini ilk defa duyuyorum 😂🙃
Babana sorarsan söyleyecektir. Siyasi olarak benimsediği bir isimse zaten bilir; Hüseyin Nihal Atsız’ın Bozkurtların Ölümü kitabında geçer Almila. Göktürklerde ki güzel prensestir. Kitapta da yazar anlamı; uçurumun kenarında açan çiçek.
yani aslında ulaşılamayan prenses olduğu için böyle ifade edilmiştir sanırım.😊

X