- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Masallah cok iyi vermissin canim insulin direncine ragmen. Haklisin kilolun kimseye hicbirseye faydasi yokCok guzel canim ben de diyetisyenle gidiyorum sevmedigin seylerin alternatifini veriyorlar israrci olsursanbenim pcos ve insülin direncine ragman baya gitti cok sukur daha yolum uzun ama kalanlar da gidecek
Zaten emziriyormussun Deryacim cabucak gider kilolar
Hem fiziklsel hem psikolojik kilo hic iyi bisey degil kurtulup rahatlicaz insallah
Sen de mezunmussun zaten canim daha once verdiysen gene verirsin yolunu biliyorsunMasallah cok iyi vermissin canim insulin direncine ragmen. Haklisin kilolun kimseye hicbirseye faydasi yok
Sağol canm benim yarın hastaneye gidecem oradan eve geçerim düzenli şekilde başlarım hemen ben doğuluyum canm yengem Karadenizli yapardı çok severek yerdim bende bu sene turşunu kurdum senin kilon kaçtı canm pek takip edemedim bu araGeçmiş olsun semracım.ortiymişiz.bir an önce toparlan inşallah.
Turşu kavurması deyince dikkatimi çekti, karadenizli misin yoksa. Benim de eşim karadenizli de biz de çok yaparız:)
Insallah canim. Amacim gecenki mezuniyetin de altina dusmek bakalim yapabilirsem.Sen de mezunmussun zaten canim daha once verdiysen gene verirsin yolunu biliyorsun
64.5canım. bu hafta ben de yüksek bir hedef belirlemedim.zirvelerde bi ortaklık olmayacak gibi bizimkisiSağol canm benim yarın hastaneye gidecem oradan eve geçerim düzenli şekilde başlarım hemen ben doğuluyum canm yengem Karadenizli yapardı çok severek yerdim bende bu sene turşunu kurdum senin kilon kaçtı canm pek takip edemedim bu ara
DeneyeceğimSade filtre kahve yada sade granül kahve içine konuyordu galiba tok tutucu özelliği var uzun süre kahvaltı öncesi tüketiyor sanırım ketocular . YouTubeda keto kafası diye videolar bir ara baktım ama sonra kendimi sınırlandırmak istmeedim kural olunca hep öyle gitmeli gibi geliyor bırakınca tekrar kilo alırım endişe oluyor ..
Ama tereyağlı kahve alışkanlık haline getirilebilir birşey bencede denemek lazım pamuğun dediği gibi düşünce biraz ııııyy yaptırıyor ama denemek lazım :)
afiyet olsun canım çiğ olduğundan bişey olmaz :)Ay bugün annemle babam fındık kırmışlar kavurmak için annem dedi gel ayıklayalım kabuklarından ayıklarken ara öğünü de çıkarttım aradan 20tane atmışım ağzımadedim kavrulmuş yemektense çiğ yemek iyidir ve 1.5 saat içinde yedim 2ü taneyi
Kiz vallaha kantarla tartiliyorum. Baska tarti yok. Tek umudum insallah evdeki daha az tartiyordurAhahhahhahahbsndldmdbsjdbd Hilal yaaa kahkaha attımmm....Kantarla tartılıyorum nedir hahahaha özlemişim bomba espirilerini
Ama sonrasında spor yaptım gitmiştir herhladeafiyet olsun canım çiğ olduğundan bişey olmaz :)
ben de annemde falan ceviz kırarken baya bi götürürdüm
ortim maşallah yaAma sonrasında spor yaptım gitmiştir herhlade
İnsanın haftada 1 gün dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum bugünü es geç yorgunmuşsun zaten yarın bomba gibi dönersin puan işini de ben bugün hallettimortim maşallah yaben bugün mesaideydim 5 gibi geldim adım falan var kurumumuzun köpeği var şilamız onu gezdirdim ama hiç halim yok spora :/
tamam ortim bakıcam bugün belki dumbell koll 15 dk çalışırım
Boş geçmek istemiyorsan tiffany routh diye bi kadının 10 dklık waist videosu var eğlencelik çok güzel onu da yapabilirsintamam ortim bakıcam bugün belki dumbell koll 15 dk çalışırım
tamam canım eğlenceli videolara bayılırım bakıyım biBoş geçmek istemiyorsan tiffany routh diye bi kadının 10 dklık waist videosu var eğlencelik çok güzel onu da yapabilirsin
Selam canim, memnun oldum. Hosbulduk.DeryaOnDiet merhaba derya ablacığım ben de zeynep hoşgeldin aramıza☺☺
Hassas tartılar daha çok çıkarmasındaKiz vallaha kantarla tartiliyorum. Baska tarti yok. Tek umudum insallah evdeki daha az tartiyordur
Ana dillere bak dillere bana birgün ablacığım demedin kıskandımDeryaOnDiet merhaba derya ablacığım ben de zeynep hoşgeldin aramıza☺☺