Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canim ben dukkani kapattim 😁 iki tane saglikla buyusun baska birsey istemem. Ucuncu planlamiyorum. Benim hamilelikler cok zor geciyor hep. Rabbim olmayanlara, isteyenlere nasip etsin 😉

Sabah kahvaltilarini haftasonu biz de calismiyoruz. Cumartesi pazar aynen ailecek yapiyoruz hep. Ailen ne guzel yapmis hala unutmadan hatirliyorsun o gunleri, ne guzel degil mi? Insan anne-baba olunca anliyor kendi anne babasini 🥰
Oradaki iki taneyi 2.yas olarak görmüşüm🤭 aynı kervandayiz 3 zor bu dönemde..😊
Gerçekten şükür o konuda şanslıyım çok sorunlar iflaslar oldu ama güzel anılarımız da var 🙏 kesinlikle güzel bı sistem kurmuşsun çocukların gelişiminde güzel bı altyapı. bakma ne kadar soylensem de bende aynı düzeneği devam ettiriyorum izinli günlerde muhakkak ailecek yemeye çalışıyoruz bende herkesi uyandiriyorum 😁

Selam arkadaslar
ADINIZ: Derya
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:160cm
KİLONUZ:78kg
HEDEF KİLONUZ: 60kg
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: tekniloji/bilisim uzerine
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane. 4 yasinda ve 1 aylik.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet. 13. Takim ve 4. Takima. 13. Takimdan mezun oldum. 4. Takimdan hamilelik nedeniyle ayrildim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi, guzel, cekici hissetmek
Hoşgeldiniz, bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah🌷🌷
Ayyyy süpersin Suskuncuuuummm S Suskunhanim çok tebrik ediyorum ortim!😃 muhteşem motivasyonla başladık hadi bakalım! BAŞARACAĞIZ!!!😍😍😍😍
Buraya gelmek bile yetiyor motive olmam için, iştahım kapandı o derece😂😂
Evet Esra’cım ordan geliyor. İçinden ıyy, öyykk yapanlar olmuştur ama inan bana bir iççç bir içççç... şaşırırsın! O kadar güzel ki.... Ben daha önce hindistancevizi yağlı içiyordum ketojenik yaptığım zamanlarda. Ancak ketoyu iyice öğrenip içine girdikçe, tereyağlı, tahinli, kaymaklı, kremalı kahve içenleri görüp denedim hepsini.
Tereyağlının lezzetine inanamazsın. Zaten görüntüsü sütlü kahve gibi oluyor, tereyağının kattığı lezzete ben bayıldım.
Diyetisyenim hindistan cevizi yağlı yazmış ama ben arada tereyağlı içiyorum😃
Ay çok merak ettim🙈

İnşallah canım hayırlı olsun şimdiden daha bebiş 1 aylıkken zayıflamayı düşünmen harika birşey ben oğlum 1 aylıkken değil zayıflamak saçımı taramak bile aklıma gelmiyordu :KK70:

Her gün menülerimizi başka bir sayfada yazıyoruz burada sohbet arasında karışmaması için ayırdık o kısmı :) senden de yarından itibaren düzenli şekilde bekleriz ✌️ üst kısımda etiketi var ama linkinide paylaşayım favorilere alırsın belki 😘

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Sagol canim link icin. Yarin diyetisyen randevum var bakalim, umarim hosuma giden birseyler yazar menuye. Emziriyorum ya simdi daha hizli gider. Benim esim kilodan nefret eder canim, benim de hosuma gitmiyor gerci yalan yok.Ee simdi bir sene de annelik iznindeyim, hazir evdeyim is yok. Su kilolari verip kendime geleyim biran once dedim. Degilse kilo oturunca gitmesi de daha zor oluyor.

Oradaki iki taneyi 2.yas olarak görmüşüm🤭 aynı kervandayiz 3 zor bu dönemde..😊
Gerçekten şükür o konuda şanslıyım çok sorunlar iflaslar oldu ama güzel anılarımız da var 🙏 kesinlikle güzel bı sistem kurmuşsun çocukların gelişiminde güzel bı altyapı. bakma ne kadar soylensem de bende aynı düzeneği devam ettiriyorum izinli günlerde muhakkak ailecek yemeye çalışıyoruz bende herkesi uyandiriyorum 😁
Insallah ilerde bizim cocuklarda hatirlayacak senin hatirladigin gibi 😉

Selam kizlar ben de sabah kahvaltı öncesi Leslie yaptım her yerim ağrıyor iki gündür😂5te de yeme işini bitirdim yarın merak ediyorum tartıyı🙈
Bugun yine tembellik yaptim ama yarindan sonra ben de baslayayim leslieye. Dogum yeni oldugu icin, Doktor en az 1-2 hafta daha yuruyus harici spor yapma dedi o yuzden rn iyusi Leslie. Hava da buzz zaten yuruyuse cikamam. Spor salonlari kapali koronadan dolayi 😟

Sagol canim link icin. Yarin diyetisyen randevum var bakalim, umarim hosuma giden birseyler yazar menuye. Emziriyorum ya simdi daha hizli gider. Benim esim kilodan nefret eder canim, benim de hosuma gitmiyor gerci yalan yok.Ee simdi bir sene de annelik iznindeyim, hazir evdeyim is yok. Su kilolari verip kendime geleyim biran once dedim. Degilse kilo oturunca gitmesi de daha zor oluyor.
Cok guzel canim ben de diyetisyenle gidiyorum sevmedigin seylerin alternatifini veriyorlar israrci olsursan 😂 benim pcos ve insülin direncine ragman baya gitti cok sukur daha yolum uzun ama kalanlar da gidecek 👍
Zaten emziriyormussun Deryacim cabucak gider kilolar 🥰💞
Hem fiziklsel hem psikolojik kilo hic iyi bisey degil kurtulup rahatlicaz insallah 😌

Selam kizlar ben de sabah kahvaltı öncesi Leslie yaptım her yerim ağrıyor iki gündür😂5te de yeme işini bitirdim yarın merak ediyorum tartıyı🙈
Sabah spor yapman supermis,metabolizmayi cok guzel hizlandiriyirsun. Masallah. Wuuwuu 5te de yemeyi bitirnek cok iyi. 👍 aliskanliklarina bayildim

X