Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oradaki iki taneyi 2.yas olarak görmüşüm aynı kervandayiz 3 zor bu dönemde..
Gerçekten şükür o konuda şanslıyım çok sorunlar iflaslar oldu ama güzel anılarımız da var kesinlikle güzel bı sistem kurmuşsun çocukların gelişiminde güzel bı altyapı. bakma ne kadar soylensem de bende aynı düzeneği devam ettiriyorum izinli günlerde muhakkak ailecek yemeye çalışıyoruz bende herkesi uyandiriyorum

Hoşgeldiniz, bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah
Ayyyy süpersin Suskuncuuuummm S Suskunhanim çok tebrik ediyorum ortim! muhteşem motivasyonla başladık hadi bakalım! BAŞARACAĞIZ!!!
Buraya gelmek bile yetiyor motive olmam için, iştahım kapandı o derece
Ay çok merak ettim

Sagol canim link icin. Yarin diyetisyen randevum var bakalim, umarim hosuma giden birseyler yazar menuye. Emziriyorum ya simdi daha hizli gider. Benim esim kilodan nefret eder canim, benim de hosuma gitmiyor gerci yalan yok.Ee simdi bir sene de annelik iznindeyim, hazir evdeyim is yok. Su kilolari verip kendime geleyim biran once dedim. Degilse kilo oturunca gitmesi de daha zor oluyor.

Kolay gelsin caliskan arkadasim. Umarim aksam evine gidince dinlenmeye firsatin oluyordur. Yarin yine isgunu. Hic degilse aksam dinlenebilirsen iyi olur.
Cok tesekkurler canim Allahtan isle ev yakin aksamlari az da olsa dinleniyorum spordan yemekten vakit kalirsa

Insallah ilerde bizim cocuklarda hatirlayacak senin hatirladigin gibi

Selam kizlar ben de sabah kahvaltı öncesi Leslie yaptım her yerim ağrıyor iki gündür5te de yeme işini bitirdim yarın merak ediyorum tartıyı
Bugun yine tembellik yaptim ama yarindan sonra ben de baslayayim leslieye. Dogum yeni oldugu icin, Doktor en az 1-2 hafta daha yuruyus harici spor yapma dedi o yuzden rn iyusi Leslie. Hava da buzz zaten yuruyuse cikamam. Spor salonlari kapali koronadan dolayi

Cok guzel canim ben de diyetisyenle gidiyorum sevmedigin seylerin alternatifini veriyorlar israrci olsursan benim pcos ve insülin direncine ragman baya gitti cok sukur daha yolum uzun ama kalanlar da gidecek
Zaten emziriyormussun Deryacim cabucak gider kilolar
Hem fiziklsel hem psikolojik kilo hic iyi bisey degil kurtulup rahatlicaz insallah

Selam kizlar ben de sabah kahvaltı öncesi Leslie yaptım her yerim ağrıyor iki gündür5te de yeme işini bitirdim yarın merak ediyorum tartıyı
Sabah spor yapman supermis,metabolizmayi cok guzel hizlandiriyirsun. Masallah. Wuuwuu 5te de yemeyi bitirnek cok iyi. aliskanliklarina bayildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…