Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar yarın kontrol tartı günümüz umarım aşağıdaki hedeflerimizden uzaklaşmadık yaklaştık 🤗🤩

hedefimiz cuma gününe tüm listenin hedefi tutturması olsun elimizden geleni yapalım ✌️✌️🤸🏼‍♀️

01 - 08 OCAK HEDEF TABLOSU

🎯

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
66,3
65,7
87,2
86,6
69.5
69,3
58
57.6
hawar hawar
69,5
69.1
84,3
83.5
79,7
79
nnurc nnurc
66,5
66
55,9
55,6
79,35
79,3
65,3
65
77,95
?
83,6
82,6
64,4
64,1
59,2
58,2
70
69,5
78
77

Son düzenleme:
Kızlar yarın kontrol tartı günümüz umarım aşağıdaki hedeflerimizden uzaklaşmadık yaklaştık 🤗🤩

hedefimiz cuma gününe tüm listenin hedefi tutturması olsun elimizden geleni yapalım ✌️✌️🤸🏼‍♀️

01 - 08 OCAK HEDEF TABLOSU

🎯

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
66,3
65,7
87,2
86,6
69.5
69,3
58
57.6
hawar hawar
69,5
69.1
84,3
83.5
79,7
79
nnurc nnurc
66,5
66
55,9
55,6
79,35
79,3
65,3
65
77,95
?
83,6
82,6
64,4
64,1
59,2
58,2
70
69,5
78
?​

*** DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım 1 haftalık hedef belirliyoruz ekipce senin cumaya kadar hedefin nedir ekleyeyim listeye
Ben yeni basliyorum ya ilk haftalar hizli gider, hedefim 77 olsun, kaptanim.

Yapma ortim bol sivi yesilcay ic odem tutma karbonhidrata dikkat et arti gormeyiz insallah
İnşallah canım. Artı gelmez allahın izniyle de bu hafta dikkatli olmam lazım. Adet dönemi böyle oluyor benim 🤷‍♀️
Selam arkadaslar
ADINIZ: Derya
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:160cm
KİLONUZ:78kg
HEDEF KİLONUZ: 60kg
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: tekniloji/bilisim uzerine
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane. 4 yasinda ve 1 aylik.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet. 13. Takim ve 4. Takima. 13. Takimdan mezun oldum. 4. Takimdan hamilelik nedeniyle ayrildim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi, guzel, cekici hissetmek
Merhabalar. Hoş geldin aramıza. Sağlıcakla hedefine ulaşırsın inşallah. 💞
Ay o tazecik bebişi de öp bizim için 😍

Kesinlikle annem🙈 ben bekarken erkek kardeşimle aynı odada kalıyorduk babam annem sabahın 8 buçuğunda koğuş kalk diye bağırıyordu neymiş efendim pazar kahvaltısı hep birlikte yapacakmışız tek izin günümde 🤣Aranmaz mi bence biraz keyifi yap cuma dan sonra balkabagi na dönüşecek herşey 🙈🤭 ah sadece babaevi prensesleriyiz 😁

Moral bozmak yok başlamasaydın hiç verememiş belki de alıyor olacaktın gayet iyisin devam canimm 💃🤗

Tarhanacilardan kim kaldı bı sen bı ben🤣 sende kii ya bende 3.gunumdeyim biraz artim vardi o zaman bı kerelik yeşilçay içelim balım normalde bu dönemde içilmez ama yarına yine de azıcık bir düzgun bişi çıksın tartı 🙄

Hoşgeldiniz 💐 Allah güzel ömür versin bebişinize o kilolar 3.minik ile beraber çok kalıcı olmaz muhtemelen😊
Ahahaaa tarhanacıgiller😂😂
Canımcım ben yeşil çaya yükleneyim bu hafta diyordum. İçilmiyor muymuş adet döneminde 🤔

Tereyaglı kahve mi? İlk kez duydum.türk kahvesini mi tereyagla yapıyosun.ne kadar yag katıyosun içine ve piştikten sonra mı katıyosun yoksa hepsini birlikte mi pişiriyosun
Hayır, filtre kahveyi tereyağla yapıyorum. Filtre kahvenin içine 1 tatlı kaşığı tereyağı koyuyorum karıştırıyorum iyice homojenize olana kadar. Tereyağ ne kadar çoksa bence o kadar güzel oluyor kahve!😍

Sade filtre kahve yada sade granül kahve içine konuyordu galiba tok tutucu özelliği var uzun süre kahvaltı öncesi tüketiyor sanırım ketocular . YouTubeda keto kafası diye videolar bir ara baktım ama sonra kendimi sınırlandırmak istmeedim kural olunca hep öyle gitmeli gibi geliyor bırakınca tekrar kilo alırım endişe oluyor ..
Ama tereyağlı kahve alışkanlık haline getirilebilir birşey bencede denemek lazım pamuğun dediği gibi düşünce biraz ııııyy yaptırıyor ama denemek lazım :)
İnan pişman olmayacaksın, bir dene... Ama çatalla karıştır iyice çırpma etkisi olduğu için çatalla karıştırıyorum iyice. Aç karnına içiyorum gerçekten uzun süre tok tutuyor. Kurşun geçirmez kahve deniyor buna, ingilizce “bullet proof coffee” dedikleri şey bu. Bir kaç yağı ve kremayı aynı anda karıştıranlar da var ancak ben tereyağlı çok sevdiğim için genellikle karıştırmıyorum. Arada değişiklik olsun diye deniyorum bazen değişik karışımlar ancak sadece arada...😊

Deneyeceğim pamukcum ya merak ediyordum ama cesaret edemedim niyeyse 🙈

Sabah uyanınca içiyoruz değil mi ? Kahvaltı kahveden ne kadar sonra olacak
İlla şu kadar zaman sonra diye bir kural yok ama bir yarım saat mutlaka bırak. Zaten bir tokluk oluyor. O arada sporumu yapıyorum ben. Sonra duş-kahvaltı hazırlama derken en az 1.5-2 saat geçmiş oluyor.

X