Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle annem🙈 ben bekarken erkek kardeşimle aynı odada kalıyorduk babam annem sabahın 8 buçuğunda koğuş kalk diye bağırıyordu neymiş efendim pazar kahvaltısı hep birlikte yapacakmışız tek izin günümde 🤣Aranmaz mi bence biraz keyifi yap cuma dan sonra balkabagi na dönüşecek herşey 🙈🤭 ah sadece babaevi prensesleriyiz 😁

Moral bozmak yok başlamasaydın hiç verememiş belki de alıyor olacaktın gayet iyisin devam canimm 💃🤗

Tarhanacilardan kim kaldı bı sen bı ben🤣 sende kii ya bende 3.gunumdeyim biraz artim vardi o zaman bı kerelik yeşilçay içelim balım normalde bu dönemde içilmez ama yarına yine de azıcık bir düzgun bişi çıksın tartı 🙄

Hoşgeldiniz 💐 Allah güzel ömür versin bebişinize o kilolar 3.minik ile beraber çok kalıcı olmaz muhtemelen😊
Yok canim ben dukkani kapattim 😁 iki tane saglikla buyusun baska birsey istemem. Ucuncu planlamiyorum. Benim hamilelikler cok zor geciyor hep. Rabbim olmayanlara, isteyenlere nasip etsin 😉

Sabah kahvaltilarini haftasonu biz de calismiyoruz. Cumartesi pazar aynen ailecek yapiyoruz hep. Ailen ne guzel yapmis hala unutmadan hatirliyorsun o gunleri, ne guzel degil mi? Insan anne-baba olunca anliyor kendi anne babasini 🥰

Önceden evet kızlarla çok yapardık dukan, dukan ekspress 😃
Şu anda diyetisyen listesi ile ilerliyorum, ketojenik yapıyoruz 2 hafta.
Suoer canim, ketojenik candir. Simdi emziriyorum o yuzden mecbur herseyden yiyorum ama eskiden iyy kilolar verdim ketojenikle , hindistan cevizli kahveyle. 👍

Hııı tereyağlı kahve oradan geliyor 👀 🤗
Evet Esra’cım ordan geliyor. İçinden ıyy, öyykk yapanlar olmuştur ama inan bana bir iççç bir içççç... şaşırırsın! O kadar güzel ki.... Ben daha önce hindistancevizi yağlı içiyordum ketojenik yaptığım zamanlarda. Ancak ketoyu iyice öğrenip içine girdikçe, tereyağlı, tahinli, kaymaklı, kremalı kahve içenleri görüp denedim hepsini.
Tereyağlının lezzetine inanamazsın. Zaten görüntüsü sütlü kahve gibi oluyor, tereyağının kattığı lezzete ben bayıldım.
Diyetisyenim hindistan cevizi yağlı yazmış ama ben arada tereyağlı içiyorum😃

Suoer canim, ketojenik candir. Simdi emziriyorum o yuzden mecbur herseyden yiyorum ama eskiden iyy kilolar verdim ketojenikle , hindistan cevizli kahveyle. 👍
Aramızda bi ketocu daha olması beni sevindirdi.😃 Ketojenik enerjisel anlamda da çok iyi geliyor insana. Birbirimizi takip edebiliriz. Sistemi bilen birinin daha olması ne güzel! 😃

Deryacım hoşgeldin aramıza. Daha önce hangi takımdaydın ve kaç kilo verdin merak ettim?😊
Hosbulduk canim.13. Ve 4. Takimlardaydim. Ve bir de baska bir takimdaydim hatirlamiyorum, kapanmisti o takim. Tam emin degilim ama galiba 78den dusmustum , 65le mezun olmustum diye hatirliyirum.

Evet Esra’cım ordan geliyor. İçinden ıyy, öyykk yapanlar olmuştur ama inan bana bir iççç bir içççç... şaşırırsın! O kadar güzel ki.... Ben daha önce hindistancevizi yağlı içiyordum ketojenik yaptığım zamanlarda. Ancak ketoyu iyice öğrenip içine girdikçe, tereyağlı, tahinli, kaymaklı, kremalı kahve içenleri görüp denedim hepsini.
Tereyağlının lezzetine inanamazsın. Zaten görüntüsü sütlü kahve gibi oluyor, tereyağının kattığı lezzete ben bayıldım.
Tereyaglı kahve mi? İlk kez duydum.türk kahvesini mi tereyagla yapıyosun.ne kadar yag katıyosun içine ve piştikten sonra mı katıyosun yoksa hepsini birlikte mi pişiriyosun

Tereyaglı kahve mi? İlk kez duydum.türk kahvesini mi tereyagla yapıyosun.ne kadar yag katıyosun içine ve piştikten sonra mı katıyosun yoksa hepsini birlikte mi pişiriyosun
Sade filtre kahve yada sade granül kahve içine konuyordu galiba tok tutucu özelliği var uzun süre kahvaltı öncesi tüketiyor sanırım ketocular . YouTubeda keto kafası diye videolar bir ara baktım ama sonra kendimi sınırlandırmak istmeedim kural olunca hep öyle gitmeli gibi geliyor bırakınca tekrar kilo alırım endişe oluyor ..
Ama tereyağlı kahve alışkanlık haline getirilebilir birşey bencede denemek lazım pamuğun dediği gibi düşünce biraz ııııyy yaptırıyor ama denemek lazım :)

Hosbulduk kaptanim. Insallah bu sefer de 5. Takimla ulasirim hedefime. Yaslar da birinci cocuk yaslari da ayniymis ne guzel. Ben de evdeyim suanda annelik iznindeyim.
İnşallah canım hayırlı olsun şimdiden daha bebiş 1 aylıkken zayıflamayı düşünmen harika birşey ben oğlum 1 aylıkken değil zayıflamak saçımı taramak bile aklıma gelmiyordu :KK70:

Her gün menülerimizi başka bir sayfada yazıyoruz burada sohbet arasında karışmaması için ayırdık o kısmı :) senden de yarından itibaren düzenli şekilde bekleriz ✌️ üst kısımda etiketi var ama linkinide paylaşayım favorilere alırsın belki 😘

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Deneyeceğim pamukcum ya merak ediyordum ama cesaret edemedim niyeyse 🙈

Sabah uyanınca içiyoruz değil mi ? Kahvaltı kahveden ne kadar sonra olacak

Selam arkadaslar
ADINIZ: Derya
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:160cm
KİLONUZ:78kg
HEDEF KİLONUZ: 60kg
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: tekniloji/bilisim uzerine
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane. 4 yasinda ve 1 aylik.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet. 13. Takim ve 4. Takima. 13. Takimdan mezun oldum. 4. Takimdan hamilelik nedeniyle ayrildim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi, guzel, cekici hissetmek
Hosgeldin Derya 🥰 ben de Almıla memnun oldum saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz insallah 🌺

Evet 1 ay önceki menune göre bile ciddi fark var kuzum gerçekten güzel maşallah 💐 peynir bende de öyle işyerine bile tasirdim kendisini 🤭 az yersin ortasını bulursun bakıldığında gerçekten bı ödem sebebi
Aynen canim ben de alisverise gidince en az 4 cesit aliyodum peyniri 😂 herseyin fazlasi zarar ama ozledim de 🙃

Saf protein diyetlerine bakarken @parkbyull çıktı karşıma belki duyar sesimi 🤭 parkbyull 100 kg lerden 60 Lara düşmüştü kızlar ♥️♥️ alllahım bugünlerde hep eskileri çağırıyoruz
Denesek mi takımcaa :)) @mavimli senin yaptığın diyet bu mu yoksa 👀

Eki Görüntüle 2752865
Kaptanim ben 0 hayvansal protein yapiyorum bu liste full protein 🙃
Bence deneyecek arkadaslar da 2 haftadan uzun denemesin kolesterol falan aman diyim 😂

X