Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok guzel canim ben de diyetisyenle gidiyorum sevmedigin seylerin alternatifini veriyorlar israrci olsursan 😂 benim pcos ve insülin direncine ragman baya gitti cok sukur daha yolum uzun ama kalanlar da gidecek 👍
Zaten emziriyormussun Deryacim cabucak gider kilolar 🥰💞
Hem fiziklsel hem psikolojik kilo hic iyi bisey degil kurtulup rahatlicaz insallah 😌
Masallah cok iyi vermissin canim insulin direncine ragmen. Haklisin kilolun kimseye hicbirseye faydasi yok

Geçmiş olsun semracım.ortiymişiz.bir an önce toparlan inşallah.
Turşu kavurması deyince dikkatimi çekti, karadenizli misin yoksa. Benim de eşim karadenizli de biz de çok yaparız:)
Sağol canm benim yarın hastaneye gidecem oradan eve geçerim düzenli şekilde başlarım hemen ben doğuluyum canm yengem Karadenizli yapardı çok severek yerdim bende bu sene turşunu kurdum senin kilon kaçtı canm pek takip edemedim bu ara

Sağol canm benim yarın hastaneye gidecem oradan eve geçerim düzenli şekilde başlarım hemen ben doğuluyum canm yengem Karadenizli yapardı çok severek yerdim bende bu sene turşunu kurdum senin kilon kaçtı canm pek takip edemedim bu ara
64.5canım. bu hafta ben de yüksek bir hedef belirlemedim.zirvelerde bi ortaklık olmayacak gibi bizimkisi😂

Sade filtre kahve yada sade granül kahve içine konuyordu galiba tok tutucu özelliği var uzun süre kahvaltı öncesi tüketiyor sanırım ketocular . YouTubeda keto kafası diye videolar bir ara baktım ama sonra kendimi sınırlandırmak istmeedim kural olunca hep öyle gitmeli gibi geliyor bırakınca tekrar kilo alırım endişe oluyor ..
Ama tereyağlı kahve alışkanlık haline getirilebilir birşey bencede denemek lazım pamuğun dediği gibi düşünce biraz ııııyy yaptırıyor ama denemek lazım :)
Deneyeceğim👍🏻

Ay bugün annemle babam fındık kırmışlar kavurmak için annem dedi gel ayıklayalım kabuklarından ayıklarken ara öğünü de çıkarttım aradan 20tane atmışım ağzıma😂😂dedim kavrulmuş yemektense çiğ yemek iyidir ve 1.5 saat içinde yedim 2ü taneyi😂😂

Ay bugün annemle babam fındık kırmışlar kavurmak için annem dedi gel ayıklayalım kabuklarından ayıklarken ara öğünü de çıkarttım aradan 20tane atmışım ağzıma😂😂dedim kavrulmuş yemektense çiğ yemek iyidir ve 1.5 saat içinde yedim 2ü taneyi😂😂
afiyet olsun canım çiğ olduğundan bişey olmaz :)
ben de annemde falan ceviz kırarken baya bi götürürdüm :KK70:

ortim maşallah ya :KK200: ben bugün mesaideydim 5 gibi geldim adım falan var kurumumuzun köpeği var şilamız onu gezdirdim ama hiç halim yok spora :/
İnsanın haftada 1 gün dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum bugünü es geç yorgunmuşsun zaten yarın bomba gibi dönersin puan işini de ben bugün hallettim😂😂

X