85 in yanınakoysan çok mu kalabalık gözükür :)
Denedim begenmedim temelli degistirdim degistirirken de baslayali 1 aydan fazla olmus ve daha 5 kilo olmamis onu farkettim canim sıkıldıKaptanla aynı şeyi düşündüm tik basarini güzel gösterebilir nikimm
Hayırdır nii yidiin kaptanm bı suçluluk şeysi var
Kolaymis guzel de kilo verdiriyorsa deneyelimSaf protein diyetlerine bakarken @parkbyull çıktı karşıma belki duyar sesimiparkbyull 100 kg lerden 60 Lara düşmüştü kızlar alllahım bugünlerde hep eskileri çağırıyoruz
Denesek mi takımcaa :)) @mavimli senin yaptığın diyet bu mu yoksa
Eki Görüntüle 2752865
Canım sen listeye girdiğinden beri kilo vermeye başladın sayılır öncesinde çok oyalandın hem kaçamak çok fazlaydı hemde hareketszlik vardı son 2 3 haftadır kilo veriyorsun öyle düşün bence anca odaklandı beynin hiç canın sıkılmasın liste sana iyi geldiDenedim begenmedim temelli degistirdim degistirirken de baslayali 1 aydan fazla olmus ve daha 5 kilo olmamis onu farkettim canim sıkıldı
Sanada canım nasılsın?Güzel günler hanımlar
Ben denemedim yapanlar varsa yorum alalım valla 3 gün yapılıyor galiba karar verip topluca isteyenlerle salı çarşamba perşembe yaparızKolaymis guzel de kilo verdiriyorsa deneyelim
Dün biraz Spor yapıyım dedim.chloe tings diyosunuz ya onun karın için olanını yapıyım dedim ve tamamlayamadım. Düşünün hamlığımı:) çatlayacaktım nerdeyseBugun cumartesi oldugu icin cok abartmis olmus sayilmazsin aslinda birazcik spor yapsan daha iyi olabilirdi tabi. Onemli olan bundan sonraki gunlerde kacamak yapmamak
Ortim menün cok guzel ben utandim bak simdi benimki biraz cislibundan sonra utandirmayacagim seni
Haklisin kaptanim ama baslangic tarihimi gormek iyi oldu bana daha cok dikkat edecegim bundan sonraCanım sen listeye girdiğinden beri kilo vermeye başladın sayılır öncesinde çok oyalandın hem kaçamak çok fazlaydı hemde hareketszlik vardı son 2 3 haftadır kilo veriyorsun öyle düşün bence anca odaklandı beynin hiç canın sıkılmasın liste sana iyi geldi
Ben varimBen denemedim yapanlar varsa yorum alalım valla 3 gün yapılıyor galiba karar verip topluca isteyenlerle salı çarşamba perşembe yaparız
Ben de hamım hala o yuzden simdilik leslie yapiyorum.sen de direkt karin calistirma degil de daha hafif sporlarla baslayip vücudunu alistirabilirsin.bir de bastan kendini zorlarsan spordan tamamen vazgecme riski var. Caktirmadan yavas yavas arttirDün biraz Spor yapıyım dedim.chloe tings diyosunuz ya onun karın için olanını yapıyım dedim ve tamamlayamadım. Düşünün hamlığımı:) çatlayacaktım nerdeyse
Evet canım bi ara leslie yapıyoduk çocuklarla birlikte.onlar bile seviyodu ona başlıcam tekrardan inşHaklisin kaptanim ama baslangic tarihimi gormek iyi oldu bana daha cok dikkat edecegim bundan sonra
Ben varim
Ben de hamım hala o yuzden simdilik leslie yapiyorum.sen de direkt karin calistirma degil de daha hafif sporlarla baslayip vücudunu alistirabilirsin.bir de bastan kendini zorlarsan spordan tamamen vazgecme riski var. Caktirmadan yavas yavas arttir
Ay yaparken aklıma sen geldinTarhana diyince aklıma sen geliyorsun artık hatun
Tire yanlış yerde pamukum _reyyan böyle
Almila şekoşum sen menülerini ne kadar azalttın hele peynirlerden vazgeçtin iradene sağlık valla kuzum
Leblebi en son ödem tutmuştu exorticim gene yemişin aradan
Geçmiş olsun semracım.ortiymişiz.bir an önce toparlan inşallah.Cımartesi menü
10 30 2 küçük poğaça 3 kaşık turşu kavurması yarım dilim ekmek üzeri vişne reçeli
15 00 4 5 patates cipsi 1 dilim kek
19 00 küçük tabak kuru fasulye 4 kaşık pilav turşu
Spor yok 1litre su
Kızlar biraz rahatsızım annemlerdeyim uyum sağlayamıyorum kusura bakmayın ayrılmakta istemiyorum 1 2 güne geçerim eve inşallah
Yapma ortim bol sivi yesilcay ic odem tutma karbonhidrata dikkat et arti gormeyiz insallahAy yaparken aklıma sen geldin
Beni bu hafta tarhana paklar anacım
Adet dönemi geldi yine sapma sapan artılar görmeye başladım
Deryacım hoşgeldin ismini görür görmez tanıdım zayıflama yarışmasında diğer takımlardan ismende olsa aşinaydım nickineSelam arkadaslar
ADINIZ: Derya
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:160cm
KİLONUZ:78kg
HEDEF KİLONUZ: 60kg
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: tekniloji/bilisim uzerine
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane. 4 yasinda ve 1 aylik.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet. 13. Takim ve 4. Takima. 13. Takimdan mezun oldum. 4. Takimdan hamilelik nedeniyle ayrildim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi, guzel, cekici hissetmek
Kesinlikle annemİnanır mısın geldiğimden beri öyle diyorum ama pes etmediler
Daha ben yataktayken esraaaaa çayın soğuduvay anam vay diyorm salı günü eşim geliyor cuma Ankara dönüş bunları da arayacağım biliyorum
Moral bozmak yok başlamasaydın hiç verememiş belki de alıyor olacaktın gayet iyisin devam canimmDenedim begenmedim temelli degistirdim degistirirken de baslayali 1 aydan fazla olmus ve daha 5 kilo olmamis onu farkettim canim sıkıldı
Kolaymis guzel de kilo verdiriyorsa deneyelim
Tarhanacilardan kim kaldı bı sen bı benAy yaparken aklıma sen geldin
Beni bu hafta tarhana paklar anacım
Adet dönemi geldi yine sapma sapan artılar görmeye başladım
HoşgeldinizSelam arkadaslar
ADINIZ: Derya
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:160cm
KİLONUZ:78kg
HEDEF KİLONUZ: 60kg
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: tekniloji/bilisim uzerine
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane. 4 yasinda ve 1 aylik.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet. 13. Takim ve 4. Takima. 13. Takimdan mezun oldum. 4. Takimdan hamilelik nedeniyle ayrildim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi, guzel, cekici hissetmek
Ayyyy süpersin Suskuncuuuummm S Suskunhanim çok tebrik ediyorum ortim!Vaavv bunu beklemiyordumsabahki Leslie ile ev temizliği ise yaramış balpamuk cumm sana gelsin bebeğim
Ahahhahhahahbsndldmdbsjdbd Hilal yaaa kahkaha attımmm....67.5 la mezun oldum. Simdi burdaki tartya gore 80 lerdeyim yinekantarla tartiliyorum
Önceden evet kızlarla çok yapardık dukan, dukan ekspressEvet ya bencede kilo verme garantili diyorlar birdebalpamuk sende saf protein yapıyordun değil mi ekiple birlikte
Bu espri değil ha doğru diyorAhahhahhahahbsndldmdbsjdbd Hilal yaaa kahkaha attımmm....Kantarla tartılıyorum nedir hahahaha özlemişim bomba espirilerini
Hııı tereyağlı kahve oradan geliyorÖnceden evet kızlarla çok yapardık dukan, dukan ekspress
Şu anda diyetisyen listesi ile ilerliyorum, ketojenik yapıyoruz 2 hafta.
Hosbulduk kaptanim. Insallah bu sefer de 5. Takimla ulasirim hedefime. Yaslar da birinci cocuk yaslari da ayniymis ne guzel. Ben de evdeyim suanda annelik iznindeyim.Deryacım hoşgeldin ismini görür görmez tanıdım zayıflama yarışmasında diğer takımlardan ismende olsa aşinaydım nickinebu seferde 5.takıma kiloları vermek nasip olsun diyelim
Yeni bebeğin olmuş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Ben Esra, yaşıtızbenimde 4 yaşında bir oğlum var çalışmıyorum şuan evdeyim :) hoşgeldin aramıza