Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

85 in yanına koysan çok mu kalabalık gözükür :)

Kaptanla aynı şeyi düşündüm tik basarini güzel gösterebilir nikimm

Hayırdır nii yidiin kaptanm bı suçluluk şeysi var
Denedim begenmedim temelli degistirdim degistirirken de baslayali 1 aydan fazla olmus ve daha 5 kilo olmamis onu farkettim canim sıkıldı
Kolaymis guzel de kilo verdiriyorsa deneyelim

Denedim begenmedim temelli degistirdim degistirirken de baslayali 1 aydan fazla olmus ve daha 5 kilo olmamis onu farkettim canim sıkıldı
Canım sen listeye girdiğinden beri kilo vermeye başladın sayılır öncesinde çok oyalandın hem kaçamak çok fazlaydı hemde hareketszlik vardı son 2 3 haftadır kilo veriyorsun öyle düşün bence anca odaklandı beynin hiç canın sıkılmasın liste sana iyi geldi

Dün biraz Spor yapıyım dedim.chloe tings diyosunuz ya onun karın için olanını yapıyım dedim ve tamamlayamadım. Düşünün hamlığımı:) çatlayacaktım nerdeyse

Haklisin kaptanim ama baslangic tarihimi gormek iyi oldu bana daha cok dikkat edecegim bundan sonra
Ben denemedim yapanlar varsa yorum alalım valla 3 gün yapılıyor galiba karar verip topluca isteyenlerle salı çarşamba perşembe yaparız
Ben varim
Dün biraz Spor yapıyım dedim.chloe tings diyosunuz ya onun karın için olanını yapıyım dedim ve tamamlayamadım. Düşünün hamlığımı:) çatlayacaktım nerdeyse
Ben de hamım hala o yuzden simdilik leslie yapiyorum.sen de direkt karin calistirma degil de daha hafif sporlarla baslayip vücudunu alistirabilirsin.bir de bastan kendini zorlarsan spordan tamamen vazgecme riski var. Caktirmadan yavas yavas arttir

Evet canım bi ara leslie yapıyoduk çocuklarla birlikte.onlar bile seviyodu ona başlıcam tekrardan inş

Ay yaparken aklıma sen geldin
Beni bu hafta tarhana paklar anacım
Adet dönemi geldi yine sapma sapan artılar görmeye başladım

Geçmiş olsun semracım.ortiymişiz.bir an önce toparlan inşallah.
Turşu kavurması deyince dikkatimi çekti, karadenizli misin yoksa. Benim de eşim karadenizli de biz de çok yaparız:)

Yapma ortim bol sivi yesilcay ic odem tutma karbonhidrata dikkat et arti gormeyiz insallah

Selam arkadaslar
ADINIZ: Derya
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:160cm
KİLONUZ:78kg
HEDEF KİLONUZ: 60kg
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: tekniloji/bilisim uzerine
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane. 4 yasinda ve 1 aylik.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet. 13. Takim ve 4. Takima. 13. Takimdan mezun oldum. 4. Takimdan hamilelik nedeniyle ayrildim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi, guzel, cekici hissetmek

Deryacım hoşgeldin ismini görür görmez tanıdım zayıflama yarışmasında diğer takımlardan ismende olsa aşinaydım nickine bu seferde 5.takıma kiloları vermek nasip olsun diyelim
Yeni bebeğin olmuş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Ben Esra, yaşıtız benimde 4 yaşında bir oğlum var çalışmıyorum şuan evdeyim :) hoşgeldin aramıza

Kesinlikle annem ben bekarken erkek kardeşimle aynı odada kalıyorduk babam annem sabahın 8 buçuğunda koğuş kalk diye bağırıyordu neymiş efendim pazar kahvaltısı hep birlikte yapacakmışız tek izin günümde Aranmaz mi bence biraz keyifi yap cuma dan sonra balkabagi na dönüşecek herşey ah sadece babaevi prensesleriyiz

Kolaymis guzel de kilo verdiriyorsa deneyelim
Moral bozmak yok başlamasaydın hiç verememiş belki de alıyor olacaktın gayet iyisin devam canimm
Tarhanacilardan kim kaldı bı sen bı ben sende kii ya bende 3.gunumdeyim biraz artim vardi o zaman bı kerelik yeşilçay içelim balım normalde bu dönemde içilmez ama yarına yine de azıcık bir düzgun bişi çıksın tartı
Hoşgeldiniz Allah güzel ömür versin bebişinize o kilolar 3.minik ile beraber çok kalıcı olmaz muhtemelen

Hosbulduk kaptanim. Insallah bu sefer de 5. Takimla ulasirim hedefime. Yaslar da birinci cocuk yaslari da ayniymis ne guzel. Ben de evdeyim suanda annelik iznindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…