Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Almila şekoşum sen menülerini ne kadar azalttın hele peynirlerden vazgeçtin iradene sağlık valla kuzum
Balim dun az yedim sali degisiyor listem insallah diyetisyenle randevum var ozlemedim desem yalan olur peynir canavariyim ama cok guzel sonuc verdi ne olcak iki gun sonra yiyecegimi biliyorum

Balim dun az yedim sali degisiyor listem insallah diyetisyenle randevum var ozlemedim desem yalan olur peynir canavariyim ama cok guzel sonuc verdi ne olcak iki gun sonra yiyecegimi biliyorum
Evet 1 ay önceki menune göre bile ciddi fark var kuzum gerçekten güzel maşallah peynir bende de öyle işyerine bile tasirdim kendisini az yersin ortasını bulursun bakıldığında gerçekten bı ödem sebebi

Gene de ödeme dikkat et kabızlık da cabası bu arada ilk kilidini açmamissin canım o açılmayı hakketti artik
Actim ama belli olmuyor dimi.baska topikten birj de 15kilo verdim sandi usteki yaziyi klasik baslangic guncel mi yazsam napsam

Yok ya geç selam verdim diye hiç bişey yemedim hatta şimdi bile açım gözümü açıp masaya oturuyorlar ayılmadan yemek mi olur gidiyorum masada uyuyorum kalkıyorm resmen sonrası açlık
Aynı annem ya kadın uyandığı gibi çay koyuyo sen en iyisi tepsi kahvaltısı yap toruna nine dede baksin şöyle TV karsisinda omletin sıcak ekmeklerin olduğu bı kahvaltı yap oh mis

Aynı annem ya kadın uyandığı gibi çay koyuyo sen en iyisi tepsi kahvaltısı yap toruna nine dede baksin şöyle TV karsisinda omletin sıcak ekmeklerin olduğu bı kahvaltı yap oh mis
İnanır mısın geldiğimden beri öyle diyorum ama pes etmediler
Daha ben yataktayken esraaaaa çayın soğudu vay anam vay diyorm salı günü eşim geliyor cuma Ankara dönüş bunları da arayacağım biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…