Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende de durum cok fena tartidanda habrrim yokki evdeki tarti ne cikacak merakla bekliyorum

67.5 la mezun oldum. Simdi burdaki tartya gore 80 lerdeyim yine kantarla tartiliyorum

Aaa 82 ile başlamıştın vay be hilal daha önce yaptın yine yapacaksın ama koruma dönemi çok çok önemli işte mezun olur olmaz gitmen büyük şanssızlık oldu
Aynen koruma olmadan zayifladim demek olmuyor. Böyle olacagini biliyordum. Cunku rejim yaparken bile bi ogun kendimizi assak ertesi gun arti ile uyaniyorduk. Bu defa kilo konusunda o kadar karamsar degilim bi defa yaptim bi daha yapabilirim kafasindayim. Hayal kirikligi ya da umutsuzluk yasamiyorum koruma yapacak zaman olmadi. En azindan nasil kilo verdigimi ne yapmam gerektigini ogrendim. Rejime karabugdayla baslamayacagim mesela borekle de ekmegi degistirmeyecegim 1 tabak pilav asla yemeyecegim

Var yaaaaaa hahahaja şuan yorumunu okuyunca nasıl sesli güldüm anlatamam
Nurun menüyü okuyunca içimden dedimki hehhh tamda Aysunun dişine göre orti vermişim karboları yarıştırır dururlar
ama güzel dedim aslında nasıl bı orti olunması gerektiğini biliyomuşum demii bende menüyü görünce orti olarak toptan yandık dedim ama kaptanım iyi yaptın normal diyet yapan birini bozma ihtimalime karşın iyi olmuş ikimizde birbirimizi düşe kalka koldan tuta tuta tamamlicaz 2 haftayı artık

Ortim bozmayalım morelleri sonuna kadar sıkı tutalım biz birbirimizi

Hahah iyiydi yorum walla
Bol bol spor yaparız Yakarız kalorileri
Hafta sonları Malesef böyle oluyor arada kaçamak yaptığımız
Yakarız ya öyle öyle veriliyor ama şimdi yedik cumaya kadar yok mesela,dengelememiz lazım beni biliyolar zaten 3 diyet 4 kaçamak
Alistinnn demi yahu gelin iki güzel menü görelim giden gelmiiyor aceep ne iştir diye bı şarkı vardı aklıma geldi şimdi
Ortim bozmayalım morelleri sonuna kadar sıkı tutalım biz birbirimizi
Tutarız orticim yaparız biz bu işi dengeleyelim yeter

Tarhana diyince aklıma sen geliyorsun artık hatun
Tire yanlış yerde pamukum _reyyan böyle
2 Ocak

10.30
2 incir iki ceviz 1 tk tahin 1 sade kahve

15.00
7 yk nohut piyazi
7 yk salata

17.30
1 cb soya sutu 1 elma

Su 2 lt olmadi (daha icerim)
Spor 55 dk dance workout 165 p.
Total adim kaptanda
@yarimuhendis Emnis
Almila şekoşum sen menülerini ne kadar azalttın hele peynirlerden vazgeçtin iradene sağlık valla kuzum
Leblebi en son ödem tutmuştu exorticim gene yemişin aradan

Inanir misin yerken de aklima geldi ama dedim bugun cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…