- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
Bende de durum cok fena tartidanda habrrim yokki evdeki tarti ne cikacak merakla bekliyorumBen de öyle yaptım. 1 hafta önce ara ara bakıp cesaretimi toplayıp yazdım. Sonra ara ara baktım kendimi motive etmeye çalıştım. Şimdi de düzene girdim! 2 gündür çok odaklandım, iyi gidiyorum!
Sen kaçla izne ayrılmıştın, kaç kilosun şu an? Aldın mı sen de? Ben fenalardayım!
67.5 la mezun oldum. Simdi burdaki tartya gore 80 lerdeyim yineBen de öyle yaptım. 1 hafta önce ara ara bakıp cesaretimi toplayıp yazdım. Sonra ara ara baktım kendimi motive etmeye çalıştım. Şimdi de düzene girdim! 2 gündür çok odaklandım, iyi gidiyorum!
Sen kaçla izne ayrılmıştın, kaç kilosun şu an? Aldın mı sen de? Ben fenalardayım!
Hic sasrmadim ben sen varsan yarista mutlaka 1. SindirVaavv bunu beklemiyordumsabahki Leslie ile ev temizliği ise yaramış @balpamuk cumm sana gelsin bebeğim
Aaa 82 ile başlamıştın vay be hilal daha önce yaptın yine yapacaksın ama koruma dönemi çok çok önemli işte mezun olur olmaz gitmen büyük şanssızlık oldu67.5 la mezun oldum. Simdi burdaki tartya gore 80 lerdeyim yinekantarla tartiliyorum
Ay canım canım tesekklur ederimHic sasrmadim ben sen varsan yarista mutlaka 1. Sindir
Ay canım canım tesekklur ederim12000 ile birinci olmakta ne var 30000 yürüyen dostlar vardı burda ceylanin nicki neydi
Kesinlikle
Aynen koruma olmadan zayifladim demek olmuyor. Böyle olacagini biliyordum. Cunku rejim yaparken bile bi ogun kendimizi assak ertesi gun arti ile uyaniyorduk. Bu defa kilo konusunda o kadar karamsar degilim bi defa yaptim bi daha yapabilirim kafasindayim. Hayal kirikligi ya da umutsuzluk yasamiyorum koruma yapacak zaman olmadi. En azindan nasil kilo verdigimi ne yapmam gerektigini ogrendim. Rejime karabugdayla baslamayacagim meselaAaa 82 ile başlamıştın vay be hilal daha önce yaptın yine yapacaksın ama koruma dönemi çok çok önemli işte mezun olur olmaz gitmen büyük şanssızlık oldu
ama güzel dedim aslında nasıl bı orti olunması gerektiğini biliyomuşum demiiVar yaaaaaa hahahaja şuan yorumunu okuyunca nasıl sesli güldüm anlatamam
Nurun menüyü okuyunca içimden dedimki hehhh tamda Aysunun dişine göre orti vermişimkarboları yarıştırır dururlar
Hahah iyiydi yorum wallaOrtim şimdi ortilik gereği ooo bu karbonhidratlar ne biraz sebze yemeği de köy demem lazım zira benimki senden karaama daha yapmıyoruz değil mi
Daha varİzin dönüşü ne zaman mavimlim
Ortim bozmayalım morelleri sonuna kadar sıkı tutalım biz birbirimiziama güzel dedim aslında nasıl bı orti olunması gerektiğini biliyomuşum demiibende menüyü görünce orti olarak toptan yandık dedim ama kaptanım iyi yaptın normal diyet yapan birini bozma ihtimalime karşın iyi olmuş ikimizde birbirimizi düşe kalka koldan tuta tuta tamamlicaz 2 haftayı artık
Yakarız ya öyle öyle veriliyor ama şimdi yedik cumaya kadar yok mesela,dengelememiz lazım beni biliyolar zaten 3 diyet 4 kaçamakHahah iyiydi yorum walla
Bol bol spor yaparız Yakarız kalorileri
Hafta sonları Malesef böyle oluyor arada kaçamak yaptığımız
Alistinnn demiDaha var
Tutarız orticim yaparız biz bu işi dengeleyelim yeterOrtim bozmayalım morelleri sonuna kadar sıkı tutalım biz birbirimizi
Tarhana diyince aklıma sen geliyorsun artık hatun
Tire yanlış yerde pamukum _reyyan böyleEmnis @reyyan_ S Suskunhanim
Sabah:
-2 yumurtalı tereyağda omlet
-2 dilim peynir
-3 ceviz
-Bol yeşillik
Ara:
-Tereyağlı filtre kahve
-10 çiğ badem
Akşam:
-150 gr et
-Yeşil salata
Spor: 55 dk eliptik, 100 trambolin, 5 dk esneme.
Toplam Spor Puanım= 185
@emniscim esneme hareketleri için listede bir puanlama yok değil mi? Onu hesaplamadım görmediğim için.
Almila şekoşum sen menülerini ne kadar azalttın hele peynirlerden vazgeçtin iradene sağlık valla kuzum2 Ocak
10.30
2 incir iki ceviz 1 tk tahin 1 sade kahve
15.00
7 yk nohut piyazi
7 yk salata
17.30
1 cb soya sutu 1 elma
Su 2 lt olmadi (daha icerim)
Spor 55 dk dance workout 165 p.
Total adim kaptanda
@yarimuhendisEmnis
Leblebi en son ödem tutmuştu exorticim gene yemişin aradan
Inanir misin yerken de aklima geldiTarhana diyince aklıma sen geliyorsun artık hatun
Tire yanlış yerde pamukum _reyyan böyle
Almila şekoşum sen menülerini ne kadar azalttın hele peynirlerden vazgeçtin iradene sağlık valla kuzum
Leblebi en son ödem tutmuştu exorticim gene yemişin aradan
Canim gunaydinCanım menün süperbu üzüm çekirdeği tozu ne için merak ettim