- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gene de ödeme dikkat et kabızlık da cabası bu arada ilk kilidini açmamissin canım o açılmayı hakketti artikInanir misin yerken de aklima geldi ama dedim bugun cumartesi
Balim dun az yedim sali degisiyor listem insallah diyetisyenle randevum var ozlemedim desem yalan olur peynir canavariyim ama cok guzel sonuc verdi ne olcak iki gun sonra yiyecegimi biliyorumAlmila şekoşum sen menülerini ne kadar azalttın hele peynirlerden vazgeçtin iradene sağlık valla kuzum
Sağol canımcanım sen daha napıcan her sabah kim menü yazdı kim eksik vs Allah razı olsun her sabah maşallah diyorum ne güzel takip ediyor
Yaa ne güzel söyledin öyle. Ne yazcam bilemedim bu cümleyeO ne biçim laf Sen bizim birtanemizsinnnn senin yükün ayrı
Sağol canımOlur mu hic senin emegin buyuk
Evet 1 ay önceki menune göre bile ciddi fark var kuzum gerçekten güzel maşallah peynir bende de öyle işyerine bile tasirdim kendisini az yersin ortasını bulursun bakıldığında gerçekten bı ödem sebebiBalim dun az yedim sali degisiyor listem insallah diyetisyenle randevum var ozlemedim desem yalan olur peynir canavariyim ama cok guzel sonuc verdi ne olcak iki gun sonra yiyecegimi biliyorum
Actim ama belli olmuyor dimi.baska topikten birj de 15kilo verdim sandi usteki yaziyi klasik baslangic guncel mi yazsam napsamGene de ödeme dikkat et kabızlık da cabası bu arada ilk kilidini açmamissin canım o açılmayı hakketti artik
Nasıl diyete başlasam diye düşünüyorumben geldim nabersiniz kızlar
Bende artık aynada eski inceliğimi görmüyorum sanki göbeğimi çekince anca ah ah form bozulmaya başladı başlayalım canım valla benim yediğim içtiğim aynı sayılır şükür orda kafa yapım oturdu ama sporsuz olmuyorNasıl diyete başlasam diye düşünüyorum
85 in yanına koysan çok mu kalabalık gözükür :)Actim ama belli olmuyor dimi.baska topikten birj de 15kilo verdim sandi usteki yaziyi klasik baslangic guncel mi yazsam napsam
Kaptanla aynı şeyi düşündüm tik basarini güzel gösterebilir nikimmActim ama belli olmuyor dimi.baska topikten birj de 15kilo verdim sandi usteki yaziyi klasik baslangic guncel mi yazsam napsam
Hayırdır nii yidiin kaptanm bı suçluluk şeysi varben geldim nabersiniz kızlar
Yok ya geç selam verdim diye hiç bişey yemedim hatta şimdi bile açım gözümü açıp masaya oturuyorlar ayılmadan yemek mi olur gidiyorum masada uyuyorum kalkıyorm resmen sonrası açlıkHayırdır nii yidiin kaptanm bı suçluluk şeysi var
Aynı annem ya kadın uyandığı gibi çay koyuyo sen en iyisi tepsi kahvaltısı yap toruna nine dede baksin şöyle TV karsisinda omletin sıcak ekmeklerin olduğu bı kahvaltı yap oh misYok ya geç selam verdim diye hiç bişey yemedim hatta şimdi bile açım gözümü açıp masaya oturuyorlar ayılmadan yemek mi olur gidiyorum masada uyuyorum kalkıyorm resmen sonrası açlık
Çok bi zoru da yokmuş yapılabilir bence et varsaSaf protein diyetlerine bakarken parkbyull çıktı karşıma belki duyar sesimi parkbyull 100 kg lerden 60 Lara düşmüştü kızlar alllahım bugünlerde hep eskileri çağırıyoruz
Denesek mi takımcaa :)) mavimli senin yaptığın diyet bu mu yoksa
Eki Görüntüle 2752865
İnanır mısın geldiğimden beri öyle diyorum ama pes etmedilerAynı annem ya kadın uyandığı gibi çay koyuyo sen en iyisi tepsi kahvaltısı yap toruna nine dede baksin şöyle TV karsisinda omletin sıcak ekmeklerin olduğu bı kahvaltı yap oh mis
Evet ya bencede kilo verme garantili diyorlar birde balpamuk sende saf protein yapıyordun değil mi ekiple birlikteÇok bi zoru da yokmuş yapılabilir bence et varsa