Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Almila şekoşum sen menülerini ne kadar azalttın hele peynirlerden vazgeçtin iradene sağlık valla kuzum😍
Balim dun az yedim sali degisiyor listem insallah diyetisyenle randevum var 🥰 💞 ozlemedim desem yalan olur peynir canavariyim ama cok guzel sonuc verdi ne olcak iki gun sonra yiyecegimi biliyorum 😬

Balim dun az yedim sali degisiyor listem insallah diyetisyenle randevum var 🥰 💞 ozlemedim desem yalan olur peynir canavariyim ama cok guzel sonuc verdi ne olcak iki gun sonra yiyecegimi biliyorum 😬
Evet 1 ay önceki menune göre bile ciddi fark var kuzum gerçekten güzel maşallah 💐 peynir bende de öyle işyerine bile tasirdim kendisini 🤭 az yersin ortasını bulursun bakıldığında gerçekten bı ödem sebebi

Gene de ödeme dikkat et kabızlık da cabası 👀 bu arada ilk kilidini açmamissin canım o açılmayı hakketti artik🤗
Actim ama belli olmuyor dimi.baska topikten birj de 15kilo verdim sandi usteki yaziyi 🤭🤭 klasik baslangic guncel mi yazsam napsam 😑

Saf protein diyetlerine bakarken parkbyull parkbyull çıktı karşıma belki duyar sesimi 🤭 parkbyull 100 kg lerden 60 Lara düşmüştü kızlar ♥️♥️ alllahım bugünlerde hep eskileri çağırıyoruz
Denesek mi takımcaa :)) mavimli mavimli senin yaptığın diyet bu mu yoksa 👀

Screenshot_2021-01-02-19-29-48-787_com.opera.browser.jpg

Yok ya geç selam verdim diye 🤣 hiç bişey yemedim hatta şimdi bile açım gözümü açıp masaya oturuyorlar ayılmadan yemek mi olur 🤯🤯 gidiyorum masada uyuyorum kalkıyorm resmen sonrası açlık 🤣🤣
Aynı annem ya kadın uyandığı gibi çay koyuyo 🤣 sen en iyisi tepsi kahvaltısı yap toruna nine dede baksin şöyle TV karsisinda omletin sıcak ekmeklerin olduğu bı kahvaltı yap oh mis 🤭

Aynı annem ya kadın uyandığı gibi çay koyuyo 🤣 sen en iyisi tepsi kahvaltısı yap toruna nine dede baksin şöyle TV karsisinda omletin sıcak ekmeklerin olduğu bı kahvaltı yap oh mis 🤭
İnanır mısın geldiğimden beri öyle diyorum ama pes etmediler 🤯
Daha ben yataktayken esraaaaa çayın soğudu 🤣🤣🤣 vay anam vay diyorm :olamaz: salı günü eşim geliyor cuma Ankara dönüş bunları da arayacağım biliyorum 🤭

X