Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de öyle yaptım. 1 hafta önce ara ara bakıp cesaretimi toplayıp yazdım. Sonra ara ara baktım kendimi motive etmeye çalıştım. Şimdi de düzene girdim! 2 gündür çok odaklandım, iyi gidiyorum!
Sen kaçla izne ayrılmıştın, kaç kilosun şu an? Aldın mı sen de? Ben fenalardayım! 🙈
Bende de durum cok fena tartidanda habrrim yokki evdeki tarti ne cikacak merakla bekliyorum 🙈🙈

Ben de öyle yaptım. 1 hafta önce ara ara bakıp cesaretimi toplayıp yazdım. Sonra ara ara baktım kendimi motive etmeye çalıştım. Şimdi de düzene girdim! 2 gündür çok odaklandım, iyi gidiyorum!
Sen kaçla izne ayrılmıştın, kaç kilosun şu an? Aldın mı sen de? Ben fenalardayım! 🙈
67.5 la mezun oldum. Simdi burdaki tartya gore 80 lerdeyim yine 🙈🙈kantarla tartiliyorum 😂😂

Aaa 82 ile başlamıştın vay be hilal daha önce yaptın yine yapacaksın ama koruma dönemi çok çok önemli işte mezun olur olmaz gitmen büyük şanssızlık oldu
Aynen koruma olmadan zayifladim demek olmuyor. Böyle olacagini biliyordum. Cunku rejim yaparken bile bi ogun kendimizi assak ertesi gun arti ile uyaniyorduk. Bu defa kilo konusunda o kadar karamsar degilim bi defa yaptim bi daha yapabilirim kafasindayim. Hayal kirikligi ya da umutsuzluk yasamiyorum koruma yapacak zaman olmadi. En azindan nasil kilo verdigimi ne yapmam gerektigini ogrendim. Rejime karabugdayla baslamayacagim mesela 😂😂 borekle de ekmegi degistirmeyecegim 😂😂 1 tabak pilav asla yemeyecegim 🙈🙈

Var yaaaaaa hahahaja şuan yorumunu okuyunca nasıl sesli güldüm anlatamam:KK70:
Nurun menüyü okuyunca içimden dedimki hehhh tamda Aysunun dişine göre orti vermişim :KK70: karboları yarıştırır dururlar :KK47::kızgın:
ama güzel dedim aslında nasıl bı orti olunması gerektiğini biliyomuşum demii:KK70: :KK70: bende menüyü görünce orti olarak toptan yandık dedim 🤣 ama kaptanım iyi yaptın normal diyet yapan birini bozma ihtimalime karşın iyi olmuş ikimizde birbirimizi düşe kalka koldan tuta tuta tamamlicaz 2 haftayı artık😅 :KK53:

ama güzel dedim aslında nasıl bı orti olunması gerektiğini biliyomuşum demii:KK70: :KK70: bende menüyü görünce orti olarak toptan yandık dedim 🤣 ama kaptanım iyi yaptın normal diyet yapan birini bozma ihtimalime karşın iyi olmuş ikimizde birbirimizi düşe kalka koldan tuta tuta tamamlicaz 2 haftayı artık😅 :KK53:
Ortim bozmayalım morelleri sonuna kadar sıkı tutalım biz birbirimizi 👯‍♀️

Hahah iyiydi yorum walla 🤣
Bol bol spor yaparız Yakarız kalorileri
Hafta sonları Malesef böyle oluyor arada kaçamak yaptığımız 🙈
Yakarız ya öyle öyle veriliyor ama şimdi yedik cumaya kadar yok mesela,dengelememiz lazım beni biliyolar zaten 3 diyet 4 kaçamak 🙈😅
Alistinnn demi 🤭yahu gelin iki güzel menü görelim :KK48:giden gelmiiyor aceep ne iştir diye bı şarkı vardı aklıma geldi şimdi 😄
Ortim bozmayalım morelleri sonuna kadar sıkı tutalım biz birbirimizi 👯‍♀️
Tutarız orticim yaparız biz bu işi dengeleyelim yeter 🤗

2 Ocak Cumartesi

13.00: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim siyez ekmeği, 5 zeytin, biraz beyaz peynir, ev yapımı domates sosu, beyaz lahana

Ara: yarım ayva, 2 dilim portakal

18.00 2 kepçe kıymalı tarhana çorbası, 2 kaşık kısır, bol salata

Su: 2 lt
Spor yok
Gece yeşil çay

Emnis Emnis @_Reyyan Nikinik Nikinik
Tarhana diyince aklıma sen geliyorsun artık hatun 😄
Emnis Emnis @reyyan_ S Suskunhanim

Sabah:
-2 yumurtalı tereyağda omlet
-2 dilim peynir
-3 ceviz
-Bol yeşillik

Ara:
-Tereyağlı filtre kahve
-10 çiğ badem

Akşam:
-150 gr et
-Yeşil salata

Spor: 55 dk eliptik, 100 trambolin, 5 dk esneme.
Toplam Spor Puanım= 185

@emniscim esneme hareketleri için listede bir puanlama yok değil mi? Onu hesaplamadım görmediğim için.
Tire yanlış yerde pamukum _reyyan böyle 🙂
2 Ocak

10.30
2 incir iki ceviz 1 tk tahin 1 sade kahve

15.00
7 yk nohut piyazi
7 yk salata

17.30
1 cb soya sutu 1 elma

Su 2 lt olmadi (daha icerim)
Spor 55 dk dance workout 165 p.
Total adim kaptanda
@yarimuhendis Emnis Emnis
Almila şekoşum sen menülerini ne kadar azalttın hele peynirlerden vazgeçtin iradene sağlık valla kuzum😍
Cumartesi

11.00
Az soganli yumurta
3 catal beyaz peynir
2 siyah zeytin
1tk tahin pekmez
1 dilim ekmek

Ara
Kayisili form
Yarim avuc leblebi
1 gunkurusu

18.20
1 kepce yayla corbasi
Yarim porsiyon iskender(ev yapımı)

Emnis Emnis @_Reyyan @belmayne
Leblebi en son ödem tutmuştu exorticim gene yemişin aradan 👀 🤭

Tarhana diyince aklıma sen geliyorsun artık hatun 😄

Tire yanlış yerde pamukum _reyyan böyle 🙂

Almila şekoşum sen menülerini ne kadar azalttın hele peynirlerden vazgeçtin iradene sağlık valla kuzum😍

Leblebi en son ödem tutmuştu exorticim gene yemişin aradan 👀 🤭
Inanir misin yerken de aklima geldi 🤭🤭 ama dedim bugun cumartesi 🙈🙈

X