Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

85 in yanına ✅ koysan çok mu kalabalık gözükür :)

Kaptanla aynı şeyi düşündüm tik basarini güzel gösterebilir nikimm:KK71:

Hayırdır nii yidiin kaptanm bı suçluluk şeysi var 🤭
Denedim begenmedim temelli degistirdim degistirirken de baslayali 1 aydan fazla olmus ve daha 5 kilo olmamis onu farkettim canim sıkıldı😕
Saf protein diyetlerine bakarken @parkbyull çıktı karşıma belki duyar sesimi 🤭 parkbyull 100 kg lerden 60 Lara düşmüştü kızlar ♥️♥️ alllahım bugünlerde hep eskileri çağırıyoruz
Denesek mi takımcaa :)) @mavimli senin yaptığın diyet bu mu yoksa 👀

Eki Görüntüle 2752865
Kolaymis guzel de kilo verdiriyorsa deneyelim

Denedim begenmedim temelli degistirdim degistirirken de baslayali 1 aydan fazla olmus ve daha 5 kilo olmamis onu farkettim canim sıkıldı😕
Canım sen listeye girdiğinden beri kilo vermeye başladın sayılır öncesinde çok oyalandın hem kaçamak çok fazlaydı hemde hareketszlik vardı son 2 3 haftadır kilo veriyorsun öyle düşün bence anca odaklandı beynin hiç canın sıkılmasın liste sana iyi geldi 🤩🤩

Bugun cumartesi oldugu icin cok abartmis olmus sayilmazsin aslinda birazcik spor yapsan daha iyi olabilirdi tabi. Onemli olan bundan sonraki gunlerde kacamak yapmamak🤭🤭

Ortim menün cok guzel ben utandim bak simdi benimki biraz cisli🙈🙈 bundan sonra utandirmayacagim seni 🤭🤭
Dün biraz Spor yapıyım dedim.chloe tings diyosunuz ya onun karın için olanını yapıyım dedim ve tamamlayamadım. Düşünün hamlığımı:) çatlayacaktım nerdeyse

Canım sen listeye girdiğinden beri kilo vermeye başladın sayılır öncesinde çok oyalandın hem kaçamak çok fazlaydı hemde hareketszlik vardı son 2 3 haftadır kilo veriyorsun öyle düşün bence anca odaklandı beynin hiç canın sıkılmasın liste sana iyi geldi 🤩🤩
Haklisin kaptanim ama baslangic tarihimi gormek iyi oldu bana daha cok dikkat edecegim bundan sonra
Ben denemedim yapanlar varsa yorum alalım valla 3 gün yapılıyor galiba karar verip topluca isteyenlerle salı çarşamba perşembe yaparız 🤩🤩
Ben varim 🙋‍♀️
Dün biraz Spor yapıyım dedim.chloe tings diyosunuz ya onun karın için olanını yapıyım dedim ve tamamlayamadım. Düşünün hamlığımı:) çatlayacaktım nerdeyse
Ben de hamım hala o yuzden simdilik leslie yapiyorum.sen de direkt karin calistirma degil de daha hafif sporlarla baslayip vücudunu alistirabilirsin.bir de bastan kendini zorlarsan spordan tamamen vazgecme riski var. Caktirmadan yavas yavas arttir 😂

Haklisin kaptanim ama baslangic tarihimi gormek iyi oldu bana daha cok dikkat edecegim bundan sonra

Ben varim 🙋‍♀️

Ben de hamım hala o yuzden simdilik leslie yapiyorum.sen de direkt karin calistirma degil de daha hafif sporlarla baslayip vücudunu alistirabilirsin.bir de bastan kendini zorlarsan spordan tamamen vazgecme riski var. Caktirmadan yavas yavas arttir 😂
Evet canım bi ara leslie yapıyoduk çocuklarla birlikte.onlar bile seviyodu ona başlıcam tekrardan inş

Tarhana diyince aklıma sen geliyorsun artık hatun 😄

Tire yanlış yerde pamukum _reyyan böyle 🙂

Almila şekoşum sen menülerini ne kadar azalttın hele peynirlerden vazgeçtin iradene sağlık valla kuzum😍

Leblebi en son ödem tutmuştu exorticim gene yemişin aradan 👀 🤭
Ay yaparken aklıma sen geldin 😂😂😂
Beni bu hafta tarhana paklar anacım🤭
Adet dönemi geldi yine sapma sapan artılar görmeye başladım 🥴

Cımartesi menü
10 30 2 küçük poğaça 3 kaşık turşu kavurması yarım dilim ekmek üzeri vişne reçeli
15 00 4 5 patates cipsi 1 dilim kek
19 00 küçük tabak kuru fasulye 4 kaşık pilav turşu
Spor yok 1litre su
Kızlar biraz rahatsızım annemlerdeyim uyum sağlayamıyorum kusura bakmayın ayrılmakta istemiyorum 1 2 güne geçerim eve inşallah
Geçmiş olsun semracım.ortiymişiz.bir an önce toparlan inşallah.
Turşu kavurması deyince dikkatimi çekti, karadenizli misin yoksa. Benim de eşim karadenizli de biz de çok yaparız:)

Selam arkadaslar
ADINIZ: Derya
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:160cm
KİLONUZ:78kg
HEDEF KİLONUZ: 60kg
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: tekniloji/bilisim uzerine
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane. 4 yasinda ve 1 aylik.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet. 13. Takim ve 4. Takima. 13. Takimdan mezun oldum. 4. Takimdan hamilelik nedeniyle ayrildim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi daha iyi, guzel, cekici hissetmek

Selam arkadaslar
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet. 13. Takim ve 4. Takima. 13. Takimdan mezun oldum. 4. Takimdan hamilelik nedeniyle ayrildim.
Deryacım hoşgeldin ismini görür görmez tanıdım zayıflama yarışmasında diğer takımlardan ismende olsa aşinaydım nickine 🤗 bu seferde 5.takıma kiloları vermek nasip olsun diyelim 🤩
Yeni bebeğin olmuş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah ♥️
Ben Esra, yaşıtız✌️ benimde 4 yaşında bir oğlum var çalışmıyorum şuan evdeyim :) hoşgeldin aramıza 🤗

İnanır mısın geldiğimden beri öyle diyorum ama pes etmediler 🤯
Daha ben yataktayken esraaaaa çayın soğudu 🤣🤣🤣 vay anam vay diyorm :olamaz: salı günü eşim geliyor cuma Ankara dönüş bunları da arayacağım biliyorum 🤭
Kesinlikle annem🙈 ben bekarken erkek kardeşimle aynı odada kalıyorduk babam annem sabahın 8 buçuğunda koğuş kalk diye bağırıyordu neymiş efendim pazar kahvaltısı hep birlikte yapacakmışız tek izin günümde 🤣Aranmaz mi bence biraz keyifi yap cuma dan sonra balkabagi na dönüşecek herşey 🙈🤭 ah sadece babaevi prensesleriyiz 😁

Kolaymis guzel de kilo verdiriyorsa deneyelim
Moral bozmak yok başlamasaydın hiç verememiş belki de alıyor olacaktın gayet iyisin devam canimm 💃🤗
Ay yaparken aklıma sen geldin 😂😂😂
Beni bu hafta tarhana paklar anacım🤭
Adet dönemi geldi yine sapma sapan artılar görmeye başladım 🥴
Tarhanacilardan kim kaldı bı sen bı ben🤣 sende kii ya bende 3.gunumdeyim biraz artim vardi o zaman bı kerelik yeşilçay içelim balım normalde bu dönemde içilmez ama yarına yine de azıcık bir düzgun bişi çıksın tartı 🙄
Selam arkadaslar
Hoşgeldiniz 💐 Allah güzel ömür versin bebişinize o kilolar 3.minik ile beraber çok kalıcı olmaz muhtemelen😊

Deryacım hoşgeldin ismini görür görmez tanıdım zayıflama yarışmasında diğer takımlardan ismende olsa aşinaydım nickine 🤗 bu seferde 5.takıma kiloları vermek nasip olsun diyelim 🤩
Yeni bebeğin olmuş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah ♥️
Ben Esra, yaşıtız✌️ benimde 4 yaşında bir oğlum var çalışmıyorum şuan evdeyim :) hoşgeldin aramıza 🤗
Hosbulduk kaptanim. Insallah bu sefer de 5. Takimla ulasirim hedefime. Yaslar da birinci cocuk yaslari da ayniymis ne guzel. Ben de evdeyim suanda annelik iznindeyim.

X