ay en güzeli arada tartılmamak hergün bakınca fark da gözüne az geliyo çabalar boşa gidiyo gibi geliyo hiç gerek yok çok iyi yapmışsınO zaman süperrben perşembe günü yemiyeydim iyiydi şimdi pazartesi gününe sabit çıkmaya çalışıyorum ve ben normalde her gün tartılırım perşembeden beri tartılmıyorum pazartesini bekliyorum
Bazen dayanıp 1 hafta tartılmadığım oluyor ama genelde her gün tartılırımay en güzeli arada tartılmamak hergün bakınca fark da gözüne az geliyo çabalar boşa gidiyo gibi geliyo hiç gerek yok çok iyi yapmışsın
CanimAh pamuğum ah sorma60'a dayaninca ben dayanamadım geldim sen nasılsın
Oğlum 1. Sınıf oldu, uzaktan dersler benimkilere karissa da idare ediyoruz çok şükürkızım daha küçük,dersteyken bakıcıya bırakıyorum
Yaa yeni gördümkaça kadar ve kime yaziyoruz
Insallah faydasiniz gorursunTamam yaa insallah ise yarar simdi icicem hemen sagol canim
had bakalım inşallah ortim güzel bir hafta olcakBazen dayanıp 1 hafta tartılmadığım oluyor ama genelde her gün tartılırımbu hafta sadece pazartesi cuma tartılmayı düşünüyorum bakalım
İnşaallah harika eski fotolarla kıyaslamak kendiniDarısı bizim mezuniyetlere
Olacak olacakhad bakalım inşallah ortim güzel bir hafta olcak
Ortim şimdi ortilik gereği ooo bu karbonhidratlar ne biraz sebze yemeği de köy demem lazım zira benimki senden karaİyi akşamalar
Sabah 12.00
3 tane pankek 1çk Nutella
Peynir zeytin
Salatalık
Sekersiz çay
Ara yok
18.00
1 kare parca pırasalı gözleme
Yeşil cay
1 şişe sade soda
2lt su
2 mil leslie
seyrekyagmur bekliyorum menünü cnm günün nasıl geçti
Yine bana müşteri çıktı dermişimValla yagördüğüme sevindim der insan ama burda karşılaşınca öyle bı tezat oluyor ki keşke koruma topiklerinde falan karşılaşsaydık
Bugun cumartesi oldugu icin cok abartmis olmus sayilmazsin aslinda birazcik spor yapsan daha iyi olabilirdi tabi. Onemli olan bundan sonraki gunlerde kacamak yapmamak2ocak cts
11.00
1incir 1ceviz
12.00
2yumurtalı kaygana
1d.ekmek
1d.peynir
1cay kaşığı tereyag 1cay kaşığı reçel
3zeytin
13.00 sade filtre kahve 2 kurabiye 2kare bitter(hepinizden özür dilerim evde geniş geniş oturunca böyle şeyler olabiliyor
18.00
8kaşık susuz barbunya
1d.ekmek
2d.eski kaşar
Ortim menün cok guzel ben utandim bak simdi benimki biraz cisli
Ben utanma hakkımı dün kullandım canımBugun cumartesi oldugu icin cok abartmis olmus sayilmazsin aslinda birazcik spor yapsan daha iyi olabilirdi tabi. Onemli olan bundan sonraki gunlerde kacamak yapmamak
Ortim menün cok guzel ben utandim bak simdi benimki biraz cislibundan sonra utandirmayacagim seni
Var yaaaaaa hahahaja şuan yorumunu okuyunca nasıl sesli güldüm anlatamamOrtim şimdi ortilik gereği ooo bu karbonhidratlar ne biraz sebze yemeği de köy demem lazım zira benimki senden karaama daha yapmıyoruz değil mi
Tamam o zman odestikBen utanma hakkımı dün kullandım canım
Suyumu ölçülü icmiyorum susadikca iciyorumOrticim bence gayet güzel bir menü. Suyu göremedim sadece
Onların hepsini bölgesel hareketler olarak düşünülebiliriz canım@emniscim esneme hareketleri için listede bir puanlama yok değil mi? Onu hesaplamadım görmediğim için
Teşekkür ederim canım
Hahaha gülerim ağlanacak halimeYine bana müşteri çıktı dermişim
Sizi zayıflatıp zayıflatıp mezun edip tekrar kilo alınca listeye geri alıyormuşum böyle böyle biz 90 yaşına kadar yürür gideriz
Vaavv bunu beklemiyordum02.01.2021 walk Challenge sonuçları
1. S Suskunhanim 12.024 adım
2.Nikinik 10.610 adım
3.Namaria 6889 adım
4. G gamzem23 5324 adım
5.ummhnisa 4100 adım
+Puan S Suskunhanim ın oldu tebriklerr