Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman süperrben perşembe günü yemiyeydim iyiydi şimdi pazartesi gününe sabit çıkmaya çalışıyorum ve ben normalde her gün tartılırım perşembeden beri tartılmıyorum pazartesini bekliyorum
ay en güzeli arada tartılmamak hergün bakınca fark da gözüne az geliyo çabalar boşa gidiyo gibi geliyo hiç gerek yok çok iyi yapmışsın

ay en güzeli arada tartılmamak hergün bakınca fark da gözüne az geliyo çabalar boşa gidiyo gibi geliyo hiç gerek yok çok iyi yapmışsın
Bazen dayanıp 1 hafta tartılmadığım oluyor ama genelde her gün tartılırımbu hafta sadece pazartesi cuma tartılmayı düşünüyorum bakalım

Canim Emnis e 23e kadar atiyoruz adimlarimizi
Tamam yaa insallah ise yarar simdi icicem hemen sagol canim
Insallah faydasiniz gorursun

Ortim şimdi ortilik gereği ooo bu karbonhidratlar ne biraz sebze yemeği de köy demem lazım zira benimki senden kara ama daha yapmıyoruz değil mi

Valla yagördüğüme sevindim der insan ama burda karşılaşınca öyle bı tezat oluyor ki keşke koruma topiklerinde falan karşılaşsaydık
Yine bana müşteri çıktı dermişim
Sizi zayıflatıp zayıflatıp mezun edip tekrar kilo alınca listeye geri alıyormuşum böyle böyle biz 90 yaşına kadar yürür gideriz

Bugun cumartesi oldugu icin cok abartmis olmus sayilmazsin aslinda birazcik spor yapsan daha iyi olabilirdi tabi. Onemli olan bundan sonraki gunlerde kacamak yapmamak

Ortim menün cok guzel ben utandim bak simdi benimki biraz cisli bundan sonra utandirmayacagim seni

Ben utanma hakkımı dün kullandım canım

Ortim şimdi ortilik gereği ooo bu karbonhidratlar ne biraz sebze yemeği de köy demem lazım zira benimki senden kara ama daha yapmıyoruz değil mi
Var yaaaaaa hahahaja şuan yorumunu okuyunca nasıl sesli güldüm anlatamam
Nurun menüyü okuyunca içimden dedimki hehhh tamda Aysunun dişine göre orti vermişim karboları yarıştırır dururlar

Canim Emnis e 23e kadar atiyoruz adimlarimizi

Insallah faydasiniz gorursun
Teşekkür ederim canım
Yine bana müşteri çıktı dermişim
Sizi zayıflatıp zayıflatıp mezun edip tekrar kilo alınca listeye geri alıyormuşum böyle böyle biz 90 yaşına kadar yürür gideriz
Hahaha gülerim ağlanacak halime çok karışık duygular içindeyim ayrilmadigimiza mi sevinem yoksa tombisligime mi uzulem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…