Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman süperr😂ben perşembe günü yemiyeydim iyiydi şimdi pazartesi gününe sabit çıkmaya çalışıyorum ve ben normalde her gün tartılırım perşembeden beri tartılmıyorum pazartesini bekliyorum😂😂
ay en güzeli arada tartılmamak hergün bakınca fark da gözüne az geliyo çabalar boşa gidiyo gibi geliyo hiç gerek yok çok iyi yapmışsın :KK19:

ay en güzeli arada tartılmamak hergün bakınca fark da gözüne az geliyo çabalar boşa gidiyo gibi geliyo hiç gerek yok çok iyi yapmışsın :KK19:
Bazen dayanıp 1 hafta tartılmadığım oluyor ama genelde her gün tartılırım😂bu hafta sadece pazartesi cuma tartılmayı düşünüyorum bakalım😂

Ah pamuğum ah sorma🙊60'a dayaninca ben dayanamadım geldim🙊🙈sen nasılsın💜

Oğlum 1. Sınıf oldu, uzaktan dersler benimkilere karissa da idare ediyoruz çok şükür🥰kızım daha küçük,dersteyken bakıcıya bırakıyorum

Yaa yeni gördüm😭kaça kadar ve kime yaziyoruz
Canim Emnis Emnis e 23e kadar atiyoruz adimlarimizi
Tamam yaa insallah ise yarar simdi icicem hemen sagol canim
Insallah faydasiniz gorursun

İyi akşamalar
Sabah 12.00
3 tane pankek 1çk Nutella
Peynir zeytin
Salatalık
Sekersiz çay
Ara yok
18.00
1 kare parca pırasalı gözleme
Yeşil cay
1 şişe sade soda
2lt su
2 mil leslie
seyrekyagmur seyrekyagmur bekliyorum menünü cnm günün nasıl geçti
Ortim şimdi ortilik gereği ooo bu karbonhidratlar ne biraz sebze yemeği de köy demem lazım zira benimki senden kara :KK70: ama daha yapmıyoruz değil mi 🙈

Valla ya🙈gördüğüme sevindim der insan ama burda karşılaşınca öyle bı tezat oluyor ki🙊🙈 keşke koruma topiklerinde falan karşılaşsaydık😭😍
Yine bana müşteri çıktı dermişim :confused: :KK70:
Sizi zayıflatıp zayıflatıp mezun edip tekrar kilo alınca listeye geri alıyormuşum böyle böyle biz 90 yaşına kadar yürür gideriz :KK70:

2ocak cts
11.00
1incir 1ceviz
12.00
2yumurtalı kaygana
1d.ekmek
1d.peynir
1cay kaşığı tereyag 1cay kaşığı reçel
3zeytin

13.00 sade filtre kahve 2 kurabiye 2kare bitter(hepinizden özür dilerim evde geniş geniş oturunca böyle şeyler olabiliyor:KK43:

18.00
8kaşık susuz
barbunya
1d.ekmek
2d.eski kaşar
Bugun cumartesi oldugu icin cok abartmis olmus sayilmazsin aslinda birazcik spor yapsan daha iyi olabilirdi tabi. Onemli olan bundan sonraki gunlerde kacamak yapmamak🤭🤭

2 Ocak Cumartesi

13.00: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim siyez ekmeği, 5 zeytin, biraz beyaz peynir, ev yapımı domates sosu, beyaz lahana

Ara: yarım ayva, 2 dilim portakal

18.00 2 kepçe kıymalı tarhana çorbası, 2 kaşık kısır, bol salata

Su: 2 lt
Spor yok
Gece yeşil çay

Emnis Emnis @_Reyyan Nikinik Nikinik
Ortim menün cok guzel ben utandim bak simdi benimki biraz cisli🙈🙈 bundan sonra utandirmayacagim seni 🤭🤭

Bugun cumartesi oldugu icin cok abartmis olmus sayilmazsin aslinda birazcik spor yapsan daha iyi olabilirdi tabi. Onemli olan bundan sonraki gunlerde kacamak yapmamak🤭🤭

Ortim menün cok guzel ben utandim bak simdi benimki biraz cisli🙈🙈 bundan sonra utandirmayacagim seni 🤭🤭
Ben utanma hakkımı dün kullandım canım 😂😂

Ortim şimdi ortilik gereği ooo bu karbonhidratlar ne biraz sebze yemeği de köy demem lazım zira benimki senden kara :KK70: ama daha yapmıyoruz değil mi 🙈
Var yaaaaaa hahahaja şuan yorumunu okuyunca nasıl sesli güldüm anlatamam:KK70:
Nurun menüyü okuyunca içimden dedimki hehhh tamda Aysunun dişine göre orti vermişim :KK70: karboları yarıştırır dururlar :KK47::kızgın:

Canim Emnis Emnis e 23e kadar atiyoruz adimlarimizi

Insallah faydasiniz gorursun
Teşekkür ederim canım🥰
Yine bana müşteri çıktı dermişim :confused: :KK70:
Sizi zayıflatıp zayıflatıp mezun edip tekrar kilo alınca listeye geri alıyormuşum böyle böyle biz 90 yaşına kadar yürür gideriz :KK70:
Hahaha gülerim ağlanacak halime😭😂😭😂😭 çok karışık duygular içindeyim😂 ayrilmadigimiza mi sevinem yoksa tombisligime mi uzulem😅

X