Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosbulduk suskunum butun kilolarimizla toplandik yine

Aynen bende böyle oldum Esra! Birazcık aldım utancımdan geri dönemedim, dur aldığımı vereyim geri dönerim dedim. Sonra bir kez daha karantina ve eve kapandık. Bu defa kaldıramadım ve resmen duygusal yeme başladı. Hop diye üstüne de bir kaç kilo aldım! Baktım derin sularda yüzüyorum geri dönemeyeceğim yere kadar gidip boğulmaktansa utana sıkıla da olsa güvenli limanıma kk’ya geri döndüm!

Donup ne yapayim eve kapanacagiz. Evden bikmisim unuttum evi falan vallaha. Tek derdim kilo. Bu virus bile geldi gececek benim kilolar gitmeyecek. Buraya daha sık takilayim bari kendimi rejimr hazirlayayim
Ben de öyle yaptım. 1 hafta önce ara ara bakıp cesaretimi toplayıp yazdım. Sonra ara ara baktım kendimi motive etmeye çalıştım. Şimdi de düzene girdim! 2 gündür çok odaklandım, iyi gidiyorum!
Sen kaçla izne ayrılmıştın, kaç kilosun şu an? Aldın mı sen de? Ben fenalardayım!

Ortim menun guzel sen de benim gibi meyve yemeyenlerden misin
Sporun da cok iyi
Ben kacamak yapmadim bugun. Spor az da olsa var buna da sukur

2 Ocak

10.30
2 incir iki ceviz 1 tk tahin 1 sade kahve

15.00
7 yk nohut piyazi
7 yk salata

17.30
1 cb soya sutu 1 elma

Su 2 lt olmadi (daha icerim)
Spor 55 dk dance workout 165 p.
Total adim kaptanda
yarimuhendis Emnis
Ortim sen diyetisyenle beraber çalışıyordun dimi güzel menü doyuyor musun peki

Ortim sen diyetisyenle beraber çalışıyordun dimi güzel menü doyuyor musun peki
canım bugün akşam öğünü yemedim tamamen kendi kararımla dünkü kısırı dengelemek için yoksa diyetisyen menüsüyle gidiyorum ve akşam öğünü de var listemde :))
bu hafta sadece hayvansal protein yok

O zaman süperrben perşembe günü yemiyeydim iyiydi şimdi pazartesi gününe sabit çıkmaya çalışıyorum ve ben normalde her gün tartılırım perşembeden beri tartılmıyorum pazartesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…