- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
Donup ne yapayim eve kapanacagiz. Evden bikmisim unuttum evi falan vallaha. Tek derdim kilo. Bu virus bile geldi gececek benim kilolar gitmeyecek. Buraya daha sık takilayim bari kendimi rejimr hazirlayayimAhahahaha Hilaaaalllllll dön artııııkkk Tülaaayyy diye bağıracağız illa.
Mühendiscim dişini sıkıp o acı eşiğini arlarsan oluyor bu iş zaten, sabret!Amanın amanınbizde de her gün sabah akşam ekmek pişiyor her sabah patates kızartması pişi kuymak fasülye kızartması hepsini geçtim ekmepe çok zor dayanıyorum ya
Bu benim ortiiiiiiimmmmVarım diyorummmm!!!
Hosbulduk suskunum butun kilolarimizla toplandik yineAnaaamm resmen GOZUMDE CANLANDİ KOSKOCA MAZİiki gün olmadı pamukla biz geleli sırada kim var acaba hoşgeldin canım
Yaasimdiden sabırlar diliyorum o zamanne 1. Sinifmis arkadaş Velilik öğretmenlikten daha çok yoruyor Haftada 30 saat ders anlatırken yorumluyorum oğluma ödev yaptırırken yoruldugum kadar
Valla yaHosbulduk suskunum butun kilolarimizla toplandik yine
Kefirin içine birazcık keten tohumu karıştırıp içersen sorun çözülüyor.Mesajini sabah gordum yazayim dedim isim vardi sonra da unutmusum.gun icinde sicaga yakin ilik su icebilirsen 2-3 bardak baya faydasini gorursun.bagirsaklari cok calistiriyor
Yine veririz kiz ne olacak eglence oluyor bizede iste. Kilo vrrmeye calismasak ne yapacagiz biz.Valla yagördüğüme sevindim der insan ama burda karşılaşınca öyle bı tezat oluyor ki keşke koruma topiklerinde falan karşılaşsaydık
Ben nelere nelere gözlerimi kapattım balpamukcum bi ara gözlerimi açtım o arada geri aldığım 4 kiloyla buraya geldim ama geri 7 kilo verme hedefiyleMühendiscim dişini sıkıp o acı eşiğini arlarsan oluyor bu iş zaten, sabret!
Aynen bende böyle oldum Esra!Evet yaa o yüzden kimse izne ayrılsın istemiyorum bir anda almadım tabi ama kilo verip direk köye gittim spor 0 a indi diyet 0 oldu 1 ay kaldık o ara 5 6 kilo aldım döndüm ekibe bu kiloyla dönecek yüzüm yok dedim Aradan 1 yıla yakın zaman geçti + 8 9 kg daha aldımsonra dedim yatacak yerin yok yürü 5.takıma mümkünse hiç ayrılma
Hayatı dolu dizgin yaşıyoruzYine veririz kiz ne olacak eglence oluyor bizede iste. Kilo vrrmeye calismasak ne yapacagiz biz.
Ben de öyle yaptım. 1 hafta önce ara ara bakıp cesaretimi toplayıp yazdım. Sonra ara ara baktım kendimi motive etmeye çalıştım. Şimdi de düzene girdim! 2 gündür çok odaklandım, iyi gidiyorum!Donup ne yapayim eve kapanacagiz. Evden bikmisim unuttum evi falan vallaha. Tek derdim kilo. Bu virus bile geldi gececek benim kilolar gitmeyecek. Buraya daha sık takilayim bari kendimi rejimr hazirlayayim
Tamam yaa insallah ise yarar simdi icicem hemen sagol canimMesajini sabah gordum yazayim dedim isim vardi sonra da unutmusum.gun icinde sicaga yakin ilik su icebilirsen 2-3 bardak baya faydasini gorursun.bagirsaklari cok calistiriyor
Darısı bizim mezuniyetlereYok yok ben değilim ama benim ki de pek yakında mezun olma haftam da
Ortim menun guzel sen de benim gibi meyve yemeyenlerden misinİyi akşamlar
Sabah
1 yumurta
3dlm çavdar ekmeği
1kk süzme peynir
Biraz lor
Yeşillik
Aralarda
1fincan yeşil çay
1 fincan kayısılı Form çayı
2 tane bebe bisküvisi
Akşam
1 porsiyon kısır
Su:2lt
Spor: 20dk leslie boosted walk 30 puan
300 ip 60 puan
4000 adım 40 puan
Toplam:130puan
Emnis kaptanım doğrumu hesaplamışım
nnurc ortim senin günün nasıl geçti
Supar da menu de sahane canim 2000 ip masallah2 ocak cumartesii
11.15
2yumurtalı az yağda omlet, süzme peynir(35gr), salatalık
15.30
1armut ve 9 tane çiğ fındık
17.45
2tane fırında tavuk but ve 5yk z.yağlı fasülye
Su:3lt
Spor:2000tane ip atladım.2000/5=400p
Ortim sen diyetisyenle beraber çalışıyordun dimi güzel menü doyuyor musun peki2 Ocak
10.30
2 incir iki ceviz 1 tk tahin 1 sade kahve
15.00
7 yk nohut piyazi
7 yk salata
17.30
1 cb soya sutu 1 elma
Su 2 lt olmadi (daha icerim)
Spor 55 dk dance workout 165 p.
Total adim kaptanda
yarimuhendis Emnis
Valla orticim ip atlamayı çok seviyorum kısa zamanda tüm vücudu çok çalıştıran nadir sporlardan ve benim bacaklarım vücudumun geneline göre sıkıntılı çok işe yarıyor dün bin tanesini hiç takılmadan atlamıştımSupar da menu de sahane canim 2000 ip masallah
canım bugün akşam öğünü yemedim tamamen kendi kararımla dünkü kısırı dengelemek için yoksa diyetisyen menüsüyle gidiyorum ve akşam öğünü de var listemde :))Ortim sen diyetisyenle beraber çalışıyordun dimi güzel menü doyuyor musun peki
Meyveyle pek aram yok sayılır canım. Az da olsa spor lazım geçen hafta yapamadım sonucunu gördümOrtim menun guzel sen de benim gibi meyve yemeyenlerden misin
Sporun da cok iyi
Ben kacamak yapmadim bugun. Spor az da olsa var buna da sukur
O zaman süperrcanım bugün akşam öğünü yemedim tamamen kendi kararımla dünkü kısırı dengelemek için yoksa diyetisyen menüsüyle gidiyorum ve akşam öğünü de var listemde :))
bu hafta sadece hayvansal protein yok