Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de hala cok zorlaniyorum canim hele up and down plank olduruyo

Ahahahha onda ben yamuluyorum 🙈🙈 çok zor o yaa

Normalini de yapamayanlar var sukredin 😂😂🤭
İyi akşamalar
Sabah 12.00
3 tane pankek 1çk Nutella
Peynir zeytin
Salatalık
Sekersiz çay
Ara yok
18.00
1 kare parca pırasalı gözleme
Yeşil cay
1 şişe sade soda
2lt su
2 mil leslie
seyrekyagmur seyrekyagmur bekliyorum menünü cnm günün nasıl geçti
Eski ortisi olarak soyleyim o gec yazar menulerini 🤭🤭

Ahahahha onda ben yamuluyorum 🙈🙈 çok zor o yaa
images (13).jpeg
Ben boyleyim canim 😂😂

Ooo suskuncum sen de mi burdasın!?😃 Ben şimdi farkediyorum.😍
Nasılsın?
Sen ne durumdasın? Ara vermeden devam mı ettin yoksa benim gibi ipin ucunu kaçırıpta mı geri döndün?🙈
S Suskunhanim
Ah pamuğum ah sorma🙊60'a dayaninca ben dayanamadım geldim🙊🙈sen nasılsın💜

Günaydın ♥️♥️♥️
Düşündüm de pandemi senin içinde kötü olmuştur değil mi çocukların okulları yok falan :KK43:
Oğlum 1. Sınıf oldu, uzaktan dersler benimkilere karissa da idare ediyoruz çok şükür🥰kızım daha küçük,dersteyken bakıcıya bırakıyorum
BUGÜN

WALKKKK
WALKKK
WALKKK

CHALLENGE

:KK75::KK75::KK75::KK75:
Yaa yeni gördüm😭kaça kadar ve kime yaziyoruz

Aaaa şuan şoktayımmm yaklaşık 2 saat önce aklımdan geçtin etiket yapayım ama görmez herhalde hiç girmiyor dedim ara ara baktım çünkü hiç aktif değildin. Ne oldu seni andımm 🤣 saçlarımı kestimm hani senin şu önerdiğinn yöntemle dedim Allah razı olsun kızdan yoksa ne olacaktı bu halim 🤭🤭
Hoşgeldinnn canım yeniden ♥️♥️
Ben iyiymm şükür her şey aynı sayılır günlük telaşlar ekip tamamen yeni🤭
Ben sen giderken mezun olmuştum 1. 1.5 kg fazla ile hâlâ koruyor sayılırım 2 hafta üst üste hastalıklar geçirdik o ara biraz sporu bıraktım streslede çok yedim herhalde 61küsürüm.
C Cagrihilal1 de mezun oldu köye gitti gidiş o gidiş 🤣 geçn yazdı okullar açılmayınca dönüşü uzatttık vs geleceğim dedi ama hâlâ kaçak göçek 👀
Hala donemedim ben ya 😂😂🙈

Haftalık hedef tablosu için eksiklerimiz 🤗

Z Zeze34
E ElbetOlacak
@asilr
S Suskunhanim
balpamuk balpamuk kızlar cuma gününe kadar hedefiniz nedir 🎯🤸🏼‍♀️
Bal örtüm için -1 yani 58.2 mi oluyor🙊
Suskuncuuummm bide orti olmuşuz gelir gelmez bak! Ekip toplanacak bence yavaş yavaş. Biz döndük diğerleri de dönsün!😃
Hadi güzelce takip edelim birbirimizi! 🥰
S Suskunhanim
Ay nasıl sevindim🥰🥰gel ortalığı kasıp kavuran bu hafta ne dersin, rüzgar gibi eselim🥰🥰🥰🥰
Hahaha çok güldüm çok yaşa e mi😂😂
69.5 olmayı hedefliyorum emniscim.
Her gün minimum 20 dk Leslie diyorum örtüm ne dersin?

Yaaa Esra’cım! Sen kalbinden geçir yeter ben hemen hissederim!😊 Görünmez sevgi bağı deniyor buna.😉😃 💜
Ben gerçekten uzun süre hiç girmedim pandemi psikolojisi beni çok daralttı Esra!🙈 Duygusal yeme bozukluğuna yakalandım resmen🙈
Şu an var ya kilom hayatım boyunca hamilelik haricinde hiç çıkmadığım bir noktaya dayandı... Bu durumdan çok üzgünüm çünkü resmen aptallık....😬
Onca emeğe yazık ancak işte herşeyin başı psikolojik dayanıklılık olduğu İçin bu ortamda kendime de fazla yüklenmek istemiyorum hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz sonuçta.🤷🏻‍♀️
Ben de geçen gün kızımın saçlarını kestim yine.😃 Bugün bir tanıdığımızla facetime yaparken kızımın saçlarını görüp; ”kim kesti saçlarını nasıl güzel bir kesim olmuş öyle” dedi. Kahkaha attım resmen. Şu pandemide bir meslek daha edindim dedim!😂
Sana da sıhhatler olsun, eminim güzel olmuştur, zaten güzelsin!😃😍🥰
Demek Hilal’de uzatmalarda!🙈
Nasıl dönecek merak ediyorum. Ortim gelse de yine bir kapışsak.😂 Hilalimsiz tadı yok buraların.😂
Şaka bir yana çok sevindim ya onun da mezun olmasına. Çok emek verdi çok azmetti. İnşallah korumuştur.
Bende şu isteksiz, keyifsiz hallerimden sonra artık sosyal medyadan bulduğum 5 günlük bir detoks programına kayıt yaptırdım hiç düşünmeden. Maksat bir adım atmış olmak. Kendimi ittirmezsem olmayacak.
Sonrasında da 1 Ocak 2021 için eski diyetisyenimle 1 aylık anlaştım. En azından bir yola-düzene girene kadar destek alayım diye düşündüm yoksa bu haldeyken bu motivasyonsuzlukla çıkamayacağım işin içinden. 🤷🏻‍♀️
Umarım hepimiz için güzel günler, bol eksiler olsun.😊💜❤️
Hilalciğimi de etiketleyeyim belki sesimizi duyar da gelir!😃 C Cagrihilal1
Duydum gec duydum ama ancak iste. Bende ayni durumdayim mezun oldum ertesi gun memlekete geldim koruma donemini atladigim icin nerdeyse verdiklerimi geldim. Az mi eziyet cektim cok zor verdim ama akillanmadim da burada rejim yapmak cok zor. Artik almamaya odaklandim. Insallah bi donebilirsem eve yine rejimler sporlar beni bekliyor. O zamana kadar gruba girme surem de dolmus olur. Donunce yine buralardayim. Ya ben yeni yila yine kilolarimla girdim saka gibi ya 🙈🙈 Emnis Emnis

Ah pamuğum ah sorma🙊60'a dayaninca ben dayanamadım geldim🙊🙈sen nasılsın💜

Oğlum 1. Sınıf oldu, uzaktan dersler benimkilere karissa da idare ediyoruz çok şükür🥰kızım daha küçük,dersteyken bakıcıya bırakıyorum

Yaa yeni gördüm😭kaça kadar ve kime yaziyoruz
Sağol suskuncum ben de iyiyim. Eski ekipten birilerini görmek kaldığım yerden devam ediyormuşum gibi hissettiriyor bana. Senin dönmen de bana iyi geldi😃
Benim de kızım 1. Sınıf. Online ders oldum resmen.🙈 Ben de astroloji dersi almaya başladım. Artık işi somutlaştırmaya karar verdim belki hatırlarsın arada sen şu burç musun bu burç musun diye yorum yazardım😂 Artık ilerleteyim desim bu ilgi alanımı. Ona yoğunlaştım. En önemlisi kilolarımı artık vermeye karar verdim.😂

Duydum gec duydum ama ancak iste. Bende ayni durumdayim mezun oldum ertesi gun memlekete geldim koruma donemini atladigim icin nerdeyse verdiklerimi geldim. Az mi eziyet cektim cok zor verdim ama akillanmadim da burada rejim yapmak cok zor. Artik almamaya odaklandim. Insallah bi donebilirsem eve yine rejimler sporlar beni bekliyor. O zamana kadar gruba girme surem de dolmus olur. Donunce yine buralardayim. Ya ben yeni yila yine kilolarimla girdim saka gibi ya 🙈🙈 Emnis Emnis
Anaaamm resmen GOZUMDE CANLANDİ KOSKOCA MAZİ😂😂iki gün olmadı pamukla biz geleli😂sırada kim var acaba🙊hoşgeldin canım🤗🤗
Sağol suskuncum ben de iyiyim. Eski ekipten birilerini görmek kaldığım yerden devam ediyormuşum gibi hissettiriyor bana. Senin dönmen de bana iyi geldi😃
Benim de kızım 1. Sınıf. Online ders oldum resmen.🙈 Ben de astroloji dersi almaya başladım. Artık işi somutlaştırmaya karar verdim belki hatırlarsın arada sen şu burç musun bu burç musun diye yorum yazardım😂 Artık ilerleteyim desim bu ilgi alanımı. Ona yoğunlaştım. En önemlisi kilolarımı artık vermeye karar verdim.😂
Yaasimdiden sabırlar diliyorum o zaman😂ne 1. Sinifmis arkadaş😂😂Velilik öğretmenlikten daha çok yoruyor🙈🙊Haftada 30 saat ders anlatırken yorumluyorum oğluma ödev yaptırırken yoruldugum kadar😂😂😂

X