Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de hala cok zorlaniyorum canim hele up and down plank olduruyo

Ahahahha onda ben yamuluyorum çok zor o yaa

Normalini de yapamayanlar var sukredin
Eski ortisi olarak soyleyim o gec yazar menulerini

Ooo suskuncum sen de mi burdasın!? Ben şimdi farkediyorum.
Nasılsın?
Sen ne durumdasın? Ara vermeden devam mı ettin yoksa benim gibi ipin ucunu kaçırıpta mı geri döndün?
S Suskunhanim
Ah pamuğum ah sorma60'a dayaninca ben dayanamadım geldimsen nasılsın

Günaydın
Düşündüm de pandemi senin içinde kötü olmuştur değil mi çocukların okulları yok falan
Oğlum 1. Sınıf oldu, uzaktan dersler benimkilere karissa da idare ediyoruz çok şükürkızım daha küçük,dersteyken bakıcıya bırakıyorum
BUGÜN

WALKKKK
WALKKK
WALKKK

CHALLENGE

Yaa yeni gördümkaça kadar ve kime yaziyoruz

Hala donemedim ben ya

Haftalık hedef tablosu için eksiklerimiz

Z Zeze34
E ElbetOlacak
@asilr
S Suskunhanim
balpamuk kızlar cuma gününe kadar hedefiniz nedir
Bal örtüm için -1 yani 58.2 mi oluyor
Suskuncuuummm bide orti olmuşuz gelir gelmez bak! Ekip toplanacak bence yavaş yavaş. Biz döndük diğerleri de dönsün!
Hadi güzelce takip edelim birbirimizi!
S Suskunhanim
Ay nasıl sevindimgel ortalığı kasıp kavuran bu hafta ne dersin, rüzgar gibi eselim
Hahaha çok güldüm çok yaşa e mi
69.5 olmayı hedefliyorum emniscim.
Her gün minimum 20 dk Leslie diyorum örtüm ne dersin?

Duydum gec duydum ama ancak iste. Bende ayni durumdayim mezun oldum ertesi gun memlekete geldim koruma donemini atladigim icin nerdeyse verdiklerimi geldim. Az mi eziyet cektim cok zor verdim ama akillanmadim da burada rejim yapmak cok zor. Artik almamaya odaklandim. Insallah bi donebilirsem eve yine rejimler sporlar beni bekliyor. O zamana kadar gruba girme surem de dolmus olur. Donunce yine buralardayim. Ya ben yeni yila yine kilolarimla girdim saka gibi ya Emnis

Sağol suskuncum ben de iyiyim. Eski ekipten birilerini görmek kaldığım yerden devam ediyormuşum gibi hissettiriyor bana. Senin dönmen de bana iyi geldi
Benim de kızım 1. Sınıf. Online ders oldum resmen. Ben de astroloji dersi almaya başladım. Artık işi somutlaştırmaya karar verdim belki hatırlarsın arada sen şu burç musun bu burç musun diye yorum yazardım Artık ilerleteyim desim bu ilgi alanımı. Ona yoğunlaştım. En önemlisi kilolarımı artık vermeye karar verdim.

Anaaamm resmen GOZUMDE CANLANDİ KOSKOCA MAZİiki gün olmadı pamukla biz gelelisırada kim var acabahoşgeldin canım
Yaasimdiden sabırlar diliyorum o zamanne 1. Sinifmis arkadaşVelilik öğretmenlikten daha çok yoruyorHaftada 30 saat ders anlatırken yorumluyorum oğluma ödev yaptırırken yoruldugum kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…