Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım pardon şimdi hatırladım -300 diyince yazmıştım dün.
Haklısın herkes evde olunca zor oluyor tempoyu tutturmak hallerdsin inşallah

Bu yasakları köyde geçirmek hiç iyi bi fikir değildi 2 sabahtır kahvaltılarda sınanıyorum resmen ya
Gelsin gözlemeler katmerler tereyağ reçeller bende burda kilo verip verip sonrs köye gideceğim diye izne ayrılmıştım + 15 kg ile geri döndüm ibreti alem olsun o artı 15 i vereene kadar helak oldum

Gelsin gözlemeler katmerler tereyağ reçeller bende burda kilo verip verip sonrs köye gideceğim diye izne ayrılmıştım + 15 kg ile geri döndüm ibreti alem olsun o artı 15 i vereene kadar helak oldum
15i ne kadar surede aldin o nasil bir izindir.izin almamak lazim demekki

Amanın amanınbizde de her gün sabah akşam ekmek pişiyor her sabah patates kızartması pişi kuymak fasülye kızartması hepsini geçtim ekmepe çok zor dayanıyorum ya

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz?
Ya kabizlik icin oneriniz var mi? Bi turlu cozum bulamiyorum
Mesajini sabah gordum yazayim dedim isim vardi sonra da unutmusum.gun icinde sicaga yakin ilik su icebilirsen 2-3 bardak baya faydasini gorursun.bagirsaklari cok calistiriyor

15i ne kadar surede aldin o nasil bir izindir.izin almamak lazim demekki
Evet yaa o yüzden kimse izne ayrılsın istemiyorum bir anda almadım tabi ama kilo verip direk köye gittim spor 0 a indi diyet 0 oldu 1 ay kaldık o ara 5 6 kilo aldım döndüm ekibe bu kiloyla dönecek yüzüm yok dedim Aradan 1 yıla yakın zaman geçti + 8 9 kg daha aldım sonra dedim yatacak yerin yok yürü 5.takıma mümkünse hiç ayrılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…