Ben bu hafta -300gr.belirlemiştim canım.yani 64.1 i hedefledim.çünkü hem reglim hem de 3gün evde ailece olmak işi zorlaştırıyor malesef. Yeme içmeyi ayarlasam bile normal gün gibi hareketli olamıyorum.herkes yatış modunda.Haftalık hedef tablosu için eksiklerimiz
@Zeze34
E ElbetOlacak
A asilr
@Suskunhanim
@balpamuk kızlar cuma gününe kadar hedefiniz nedir
Yok yok ben değilim ama benim ki de pek yakında mezun olma haftam daBu sen misin yoksanasıl bir değişim bu,kaç kg fark var
Canım pardon şimdi hatırladım -300 diyince yazmıştım dün.Ben bu hafta -300gr.belirlemiştim canım.yani 64.1 i hedefledim.çünkü hem reglim hem de 3gün evde ailece olmak işi zorlaştırıyor malesef. Yeme içmeyi ayarlasam bile normal gün gibi hareketli olamıyorum.herkes yatış modunda.
Buralardayim canim.
Gelsin gözlemeler katmerler tereyağ reçellerBu yasakları köyde geçirmek hiç iyi bi fikir değildi 2 sabahtır kahvaltılarda sınanıyorum resmen ya
Ben izlerken yapiyorum yoksa spor yaparken vakit gecmiyor bana@amatordiyetci kuzusu hazirmisin finalee
Masterchef baslayana kadar sporumu bitiriyim ben de rahat rahat izleyim
15i ne kadar surede aldinGelsin gözlemeler katmerler tereyağ reçellerbende burda kilo verip verip sonrs köye gideceğim diye izne ayrılmıştım + 15 kg ile geri döndüm ibreti alem olsun o artı 15 i vereene kadar helak oldum
Amanın amanınGelsin gözlemeler katmerler tereyağ reçellerbende burda kilo verip verip sonrs köye gideceğim diye izne ayrılmıştım + 15 kg ile geri döndüm ibreti alem olsun o artı 15 i vereene kadar helak oldum
2 dk plank paralel evrende 7 yila tekabul ediyorBen izlerken yapiyorum yoksa spor yaparken vakit gecmiyor bana
Mesajini sabah gordum yazayim dedim isim vardi sonra da unutmusum.gun icinde sicaga yakin ilik su icebilirsen 2-3 bardak baya faydasini gorursun.bagirsaklari cok calistiriyorKizlar iyi aksamlar nasilsiniz?
Ya kabizlik icin oneriniz var mi? Bi turlu cozum bulamiyorum
Ben 2dk bile yapamiyorum planki ya muhtemelen yanlis yapiyorum belime cok agirlik biniyor cok agri yapiyor2 dk plank paralel evrende 7 yila tekabul ediyor
Benim metabolizma yavaş o yüzden afaki biseyler yazmak istemyrmHaftalık hedef tablosu için eksiklerimiz
@Zeze34
E ElbetOlacak
A asilr
@Suskunhanim
@balpamuk kızlar cuma gününe kadar hedefiniz nedir
Evet yaa o yüzden kimse izne ayrılsın istemiyorum bir anda almadım tabi ama kilo verip direk köye gittim spor 0 a indi diyet 0 oldu 1 ay kaldık o ara 5 6 kilo aldım döndüm ekibe bu kiloyla dönecek yüzüm yok dedim Aradan 1 yıla yakın zaman geçti + 8 9 kg daha aldım15i ne kadar surede aldino nasil bir izindir.izin almamak lazim demekki
Amanın amanınbizde de her gün sabah akşam ekmek pişiyor her sabah patates kızartması pişi kuymak fasülye kızartması hepsini geçtim ekmepe çok zor dayanıyorum ya
Metabolizma yavaş ve hedef -1 miBenim metabolizma yavaş o yüzden afaki biseyler yazmak istemyrm
82.6
Bundan bı 6_7yil önce çok iyiydikte şimdi zar zor 1kilo gidiyorMetabolizma yavaş ve hedef -1 miçook iyi aldım canım tamamdır
Olsun 1 haftada 1 kg giderse çok iyi canım sen geçen haftada çok iyi verdin maşallah iyi gidiyorsun motivasyonunu bozmaBundan bı 6_7yil önce çok iyiydikte şimdi zar zor 1kilo gidiyor