Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Siz yine iyi 10 gibi kalkıyor muşsunuz
Eşim yine esnek çalışmada uyku düzenim sıfıra inmiş durumda evde hayalet gibiyim diyebilirim
Cidden berbat birşey ama yaa insan ayılamıyor gözünü seveyim sabah 7 de uyanmalarımın bir daha şikayet etmeyeceğim kesinlikle insan daha dinamik oluyor şimdi bütün gün pestil gibiyim

Suskuncuuummm bide orti olmuşuz gelir gelmez bak! Ekip toplanacak bence yavaş yavaş. Biz döndük diğerleri de dönsün!
Hadi güzelce takip edelim birbirimizi!
S Suskunhanim

Canım kaptanım ya. Valla yükünün farkındayım. Hep bedavadan faydalanıyorum gruptan gibi geliyor bana. Benim kafa tezden dolayı azıcık gidik ama elimden geldiğince hatırlatma konularında yardımcı olurum. Orti konusunun farkındayım aslında da zaten yoğunluğun var nolcak bir hafta daha orti olalım diye düşündüm
Selam yeni orticim
hawar canımcım teşekkür ediyorum yoldaşlığın için. Tekrar buluşana dek hoşça kal

Cidden berbat birşey ama yaa insan ayılamıyor gözünü seveyim sabah 7 de uyanmalarımın bir daha şikayet etmeyeceğim kesinlikle insan daha dinamik oluyor şimdi bütün gün pestil gibiyim
Kesinlikle katılıyorum size erken uyanmak kendini daha zinde hissetmeni sağlıyor aslında ve öğlene kadar tüm işlerini hallediyorsun kendine wakit bile ayırıyor sun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…