kuzum elimizin altında bilgisayar var zaten cumaları hep takipteyiz :) listeler için vs ben elimden geldiğince yardımcı olurum zaten gün içinde takip yapıyoruz bari işe yarasın yükün hafiflesinYaa insan ne yapıyorsa kendine yapıyormuş ah beynimdeki engeller
Mehfam a yazdım durdum kaptan yardımcısına ihtiyaç var ama ekiptede herkes iş güç çoluk cocuk sahibi teklif etmeye bile utanırım dedim çünkü teklif edince beni kırmamak için kabul edeceğinizi düşündüm hep yalan yok
Şimdi sen böyle dönünce çok mutlu oldum teşekkür ederim
Nasıl hafifledimmmkuzum elimizin altında bilgisayar var zaten cumaları hep takipteyiz :) listeler için vs ben elimden geldiğince yardımcı olurum zaten gün içinde takip yapıyoruz bari işe yarasın yükün hafiflesin
Nikinik de zaten yazmış sağolsun sen ne dersen yaparız elimizden geldiğince inşallah
Çok güzel olmuş. Maşallah
canım sen daha napıcan her sabah kim menü yazdı kim eksik vs Allah razı olsun her sabah maşallah diyorum ne güzel takip ediyorÇok güzel olmuş. Maşallah
Ben sana tam olarak yardımcı olamıyorum ve hep üzülüyorum biliyorsun. Böyle çok daha iyi oldu
O ne biçim lafÇok güzel olmuş. Maşallah
Ben sana tam olarak yardımcı olamıyorum ve hep üzülüyorum biliyorsun. Böyle çok daha iyi oldu
Benim ki 65.7 kaptanımKızlar ben geçen hafta hedef tablosu yapmadım ya aradım taradım yoookkunuttuğum şeyler olunca beni dürtün canlar
Ben de elimden geldiğince olurum diyecektim ki ekip şahane olmuş zaten
Canım leslie de olsa yapmaya çalışalım bu hafta elbirliğiyle takımı 1. Yapalım inşallahtamam canim harika olur kacamaksiz bi hafta gecirelim
Spor pek yapamiyorum keske ben de yapabilsem arada evde leslie yapiyorum ama cocuklarla cok zor
Bugunku spor planim cocuklari anneme birakip yuruyuse gidicem insallah
aysunummm sen de gel yaaa
Ben gizli özne kaçani tutup getirme olbailirim
O en zoru vallahi canim kacani geri getirmeBen gizli özne kaçani tutup getirme olbailirimgerçekten Allah razı olsun onlar kiloyu vermesine rağmen bizim için uğraşıyorlar
Uzun sure beraberiz desenekaptanım benim daha yolum uzun mezun olunca da koruma icin kalmayı düşünüyorum inşallah :) cumaları işyerinde bilgisayar da oluyor ben elimden geldiğince yardımcı olurum isterseniz
Insallah artik bi birincilik alirizNasıl hafifledimmm
5.takım bundan sonra daha bir güçlü olacak inşallah
Olur mu hic senin emegin buyukÇok güzel olmuş. Maşallah
Ne guzel olur gidenler geri gelir yapis yakalarinaBen gizli özne kaçani tutup getirme olbailirimgerçekten Allah razı olsun onlar kiloyu vermesine rağmen bizim için uğraşıyorlar
Ayyy bu aynı kişi mi vay beeee
Gülüşünden test ettim aynı kişiAyyy bu aynı kişi mi vay beeee
Canım canımmm çok sağol
Yine desteklerini esirgeme bizden ama
Bunu gormeden 1 mil leslie yaptim canimCanım leslie de olsa yapmaya çalışalım bu hafta elbirliğiyle takımı 1. Yapalım inşallah
Ahh cnm benim ben teşekkür ederim
Sürekli beni motive eden sensin
Siz yine iyi 10 gibi kalkıyor muşsunuzAyyy kızlar benim uyku düzenim iyice gittti buralarda gece 3 den sonra yatıp 10 gibi kalkıyorum