Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzum elimizin altında bilgisayar var zaten cumaları hep takipteyiz :) listeler için vs ben elimden geldiğince yardımcı olurum zaten gün içinde takip yapıyoruz bari işe yarasın yükün hafiflesin
Nikinik de zaten yazmış sağolsun sen ne dersen yaparız elimizden geldiğince inşallah

Nasıl hafifledimmm
5.takım bundan sonra daha bir güçlü olacak inşallah

Kızlar ben geçen hafta hedef tablosu yapmadım ya aradım taradım yoookk unuttuğum şeyler olunca beni dürtün canlar
Benim ki 65.7 kaptanım
Ben de elimden geldiğince olurum diyecektim ki ekip şahane olmuş zaten Emnis Esra kaptanim kaptanlık bence ciddi bir özveri işi karşılıksız mesai ayiriyorsun cocuklu olmana rağmen bunun için teşekkür ederiz

tamam canim harika olur kacamaksiz bi hafta gecirelim
Spor pek yapamiyorum keske ben de yapabilsem arada evde leslie yapiyorum ama cocuklarla cok zor
Bugunku spor planim cocuklari anneme birakip yuruyuse gidicem insallah
Canım leslie de olsa yapmaya çalışalım bu hafta elbirliğiyle takımı 1. Yapalım inşallah

aysunummm sen de gel yaaa
çok haklısın verilen emek öyle böyle değil gönül işi ben asla yapamazdım yardimcı olmak olur ama tüm takımı yönlendirmek listeler vs Allah razı olsun Emnis ve Mehfam dan gönül işi olmasa asla yapılmaz

Ben gizli özne kaçani tutup getirme olbailirim gerçekten Allah razı olsun onlar kiloyu vermesine rağmen bizim için uğraşıyorlar

kaptanım benim daha yolum uzun mezun olunca da koruma icin kalmayı düşünüyorum inşallah :) cumaları işyerinde bilgisayar da oluyor ben elimden geldiğince yardımcı olurum isterseniz
Uzun sure beraberiz desene ben de insallah koruma doneminde burda olmayi dusunuyorum cunku koruyamiyorum malesed

Nasıl hafifledimmm
5.takım bundan sonra daha bir güçlü olacak inşallah
Insallah artik bi birincilik aliriz
Çok güzel olmuş. Maşallah
Ben sana tam olarak yardımcı olamıyorum ve hep üzülüyorum biliyorsun. Böyle çok daha iyi oldu
Olur mu hic senin emegin buyuk
Ben gizli özne kaçani tutup getirme olbailirim gerçekten Allah razı olsun onlar kiloyu vermesine rağmen bizim için uğraşıyorlar
Ne guzel olur gidenler geri gelir yapis yakalarina

Canım canımmm çok sağol
Yine desteklerini esirgeme bizden ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…