Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Siz yine iyi 10 gibi kalkıyor muşsunuz
Eşim yine esnek çalışmada uyku düzenim sıfıra inmiş durumda evde hayalet gibiyim diyebilirim 🤣
Cidden berbat birşey ama yaa insan ayılamıyor gözünü seveyim sabah 7 de uyanmalarımın 🤗🤣 bir daha şikayet etmeyeceğim kesinlikle insan daha dinamik oluyor şimdi bütün gün pestil gibiyim :confused:

Uzun sure beraberiz desene 🤭 ben de insallah koruma doneminde burda olmayi dusunuyorum cunku koruyamiyorum malesed 🙄
6 lara 5lere ideale inene kadar burdayiz canim insallah 🙃
Bu modda ideal kiloma ulasmayi bekliyorum 😂😂
images (17).jpeg

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir
Suskuncuuummm bide orti olmuşuz gelir gelmez bak! Ekip toplanacak bence yavaş yavaş. Biz döndük diğerleri de dönsün!😃
Hadi güzelce takip edelim birbirimizi! 🥰
S Suskunhanim

KAPTAN YARDIMCILIĞI İLANI 🤣

1. Tükenmişlik sendromununa giren kaptana destek olabilecek 🤭

2. Ekibe pozitif enerjisiyle destek verebilecek 🤩

3.Mevcut listeler aynen yapılmaya devam edilecek menüler yine @_Reyyan da spor,ortaklar,hedefler, Challengelar,cuma listeleri bende olacak sadece hastalık vs durumum olursa yeni kaptan yardımcımız takımı takip edemediğim 2 3 gün ne ise o günlerde beni ikame etse harika olur. O ara listeler birikince çok zorlaşıyor işler 😔

4.her ihtimale karşı cuma liste hesaplamaları yüzde hesapları vs yapabilecek,mevcut listelerimin hepsini yapabilecek biri ama dediğim gibi acil durumlar için yani kısacası kendime back up gibi birine ihtiyacım var dostlar 🤭

dönüşlerinizi beklerimmm 🤩

***Unuttuğum şeyler oluyor hedefleri yapmamışım üzüldüm yukarıda bahsettiğim gibi biri olsa takip eder bana hatırlatırdı belki dedim.
Ortaklar normalde 2 hafta oluyor 3.hafta oldu mesela unutmuşum 🙈 bu gibi şeylerde beni dürtecek biri olsa çok iyi olur takip edemediğimde huzursuz oluyorum 🙈

Canım kaptanım ya. Valla yükünün farkındayım. Hep bedavadan faydalanıyorum gruptan gibi geliyor bana. Benim kafa tezden dolayı azıcık gidik 🤭 ama elimden geldiğince hatırlatma konularında yardımcı olurum. Orti konusunun farkındayım aslında da zaten yoğunluğun var nolcak bir hafta daha orti olalım diye düşündüm 😂
Selam yeni orticim 🤗🤗
hawar hawar canımcım teşekkür ediyorum yoldaşlığın için. Tekrar buluşana dek hoşça kal 😍

Cidden berbat birşey ama yaa insan ayılamıyor gözünü seveyim sabah 7 de uyanmalarımın 🤗🤣 bir daha şikayet etmeyeceğim kesinlikle insan daha dinamik oluyor şimdi bütün gün pestil gibiyim :confused:
Kesinlikle katılıyorum size erken uyanmak kendini daha zinde hissetmeni sağlıyor aslında ve öğlene kadar tüm işlerini hallediyorsun kendine wakit bile ayırıyor sun

X