Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden berbat birşey ama yaa insan ayılamıyor gözünü seveyim sabah 7 de uyanmalarımın bir daha şikayet etmeyeceğim kesinlikle insan daha dinamik oluyor şimdi bütün gün pestil gibiyimSiz yine iyi 10 gibi kalkıyor muşsunuz
Eşim yine esnek çalışmada uyku düzenim sıfıra inmiş durumda evde hayalet gibiyim diyebilirim
Ahh kaderdaşım S Suskunhanim Neyse önemi yok önemli olan başlamamız. Birlikte vereceğiz bu kiloları suskuncum!Yeni geldi canım suskunda +4,6 kg izinden sonra fAzlamız var çalışacağız
Suskuncuuummm bide orti olmuşuz gelir gelmez bak! Ekip toplanacak bence yavaş yavaş. Biz döndük diğerleri de dönsün!ORTAKLAR
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir
Canım kaptanım ya. Valla yükünün farkındayım. Hep bedavadan faydalanıyorum gruptan gibi geliyor bana. Benim kafa tezden dolayı azıcık gidik ama elimden geldiğince hatırlatma konularında yardımcı olurum. Orti konusunun farkındayım aslında da zaten yoğunluğun var nolcak bir hafta daha orti olalım diye düşündüm
KAPTAN YARDIMCILIĞI İLANI
1. Tükenmişlik sendromununa giren kaptana destek olabilecek
2. Ekibe pozitif enerjisiyle destek verebilecek
3.Mevcut listeler aynen yapılmaya devam edilecek menüler yine @_Reyyan da spor,ortaklar,hedefler, Challengelar,cuma listeleri bende olacak sadece hastalık vs durumum olursa yeni kaptan yardımcımız takımı takip edemediğim 2 3 gün ne ise o günlerde beni ikame etse harika olur. O ara listeler birikince çok zorlaşıyor işler
4.her ihtimale karşı cuma liste hesaplamaları yüzde hesapları vs yapabilecek,mevcut listelerimin hepsini yapabilecek biri ama dediğim gibi acil durumlar için yani kısacası kendime back up gibi birine ihtiyacım var dostlar
dönüşlerinizi beklerimmm***Unuttuğum şeyler oluyor hedefleri yapmamışım üzüldüm yukarıda bahsettiğim gibi biri olsa takip eder bana hatırlatırdı belki dedim.
Ortaklar normalde 2 hafta oluyor 3.hafta oldu mesela unutmuşum bu gibi şeylerde beni dürtecek biri olsa çok iyi olur takip edemediğimde huzursuz oluyorum
Selam yeni orticimbelmayne sevgili yeni ortimm
Seni de chloeya baslatayim var mi rahatsiz oldugun bolgenmesela ben bugün sadece 2bin tane ip atlasam yanında bir şey yapmam gerekirse ne yapabilirimnormalde sabahları kalkıp sporumu yapar gün içinde rahat olurdum ama bu sabah biraz uykucu olmuşum
Ah canım ben chloenin 2 haftalık karın challengenı 2 kere bitirdim şu sıralar beni biraz soğutmuş durumda spora karşıama haftaya başlayabilirim tekrardan ama bu sefer bacakSeni de chloeya baslatayim var mi rahatsiz oldugun bolgen
2021 challenge basliyo bugün ben de simdi ona bakicamAh canım ben chloenin 2 haftalık karın challengenı 2 kere bitirdim şu sıralar beni biraz soğutmuş durumda spora karşıama haftaya başlayabilirim tekrardan ama bu sefer bacak
Öyle mi ben de bakarım o zaman bi ara ona çünkü dediğim gibi bunalmış durumdayım şu anda2021 challenge basliyo bugün ben de simdi ona bakicam
yarimuhendis orticim chloe leslie vs bunaldigin zaman bunu da yapabilirsin onceden paylasmistim ablalar cok iyi
Cok eglenirsin bunda canim muzikler çok iyi haftada bir yapiyorum benBuna da bakarım ortim teşekkür ederim
Tamamdır ortim yapıcam inşallahCok eglenirsin bunda canim muzikler çok iyi haftada bir yapiyorum ben
Güzel tevafuk olmuş canım ne güzelBunu gormeden 1 mil leslie yaptim canim
Harikasınız
Bu sen misin yoksanasıl bir değişim bu,kaç kg fark var
Merhaba orticim İnşallah harika eksili 2 hafta geçiririz
Kesinlikle katılıyorum size erken uyanmak kendini daha zinde hissetmeni sağlıyor aslında ve öğlene kadar tüm işlerini hallediyorsun kendine wakit bile ayırıyor sunCidden berbat birşey ama yaa insan ayılamıyor gözünü seveyim sabah 7 de uyanmalarımın bir daha şikayet etmeyeceğim kesinlikle insan daha dinamik oluyor şimdi bütün gün pestil gibiyim