Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KAPTAN YARDIMCILIĞI İLANI

1. Tükenmişlik sendromununa giren kaptana destek olabilecek

2. Ekibe pozitif enerjisiyle destek verebilecek
3.Mevcut listeler aynen yapılmaya devam edilecek menüler yine Mehfam da spor,ortaklar,hedefler, Challengelar,cuma listeleri bende olacak sadece hastalık vs durumum olursa yeni kaptan yardımcımız takımı takip edemediğim 2 3 gün ne ise o günlerde beni ikame etse harika olur. O ara listeler birikince çok zorlaşıyor işler
4.her ihtimale karşı cuma liste hesaplamaları yüzde hesapları vs yapabilecek,mevcut listelerimin hepsini yapabilecek biri ama dediğim gibi acil durumlar için yani kısacası kendime back up gibi birine ihtiyacım var dostlar
dönüşlerinizi beklerimmm

***Unuttuğum şeyler oluyor hedefleri yapmamışım üzüldüm yukarıda bahsettiğim gibi biri olsa takip eder bana hatırlatırdı belki dedim.
Ortaklar normalde 2 hafta oluyor 3.hafta oldu mesela unutmuşum bu gibi şeylerde beni dürtecek biri olsa çok iyi olur takip edemediğimde huzursuz oluyorum

Daha yeniyim ama yapabilir miyimki olur dersen yardimci olurim seve seve

Yaa olur öyle arada canım son zamanlarda yoğundun hep. Hatırlatma yapabilirdik bizde sana ama ben yoğun olduğun için ses çıkarmadım açıkcası

Daha yeniyim ama yapabilir miyimki olur dersen yardimci olurim seve seve
Yaparsın tabiki teşekkür ederim
Zaten dediğim gibi mevcut düzen aynen devam edecek ama takip edilmesi gereken bir kaç şey var onları takipçisi olursan beni çok çok rahatlatmış olursun
Ayy şimdiden hafifledim

Ne demek esracim senin isin de zor yardimci olabilirsem ne mutlu bana

O zaman bu hafta tam Motive birşekilde başlıyoruz ne güzel ben spora da başladım bugün ufaktan bu hafta inşallah full spor eklemek istiyorum
tamam canim harika olur kacamaksiz bi hafta gecirelim
Spor pek yapamiyorum keske ben de yapabilsem arada evde leslie yapiyorum ama cocuklarla cok zor
Bugunku spor planim cocuklari anneme birakip yuruyuse gidicem insallah

kaptanım benim daha yolum uzun mezun olunca da koruma icin kalmayı düşünüyorum inşallah :) cumaları işyerinde bilgisayar da oluyor ben elimden geldiğince yardımcı olurum isterseniz

kaptanım benim daha yolum uzun mezun olunca da koruma icin kalmayı düşünüyorum inşallah :) cumaları işyerinde bilgisayar da oluyor ben elimden geldiğince yardımcı olurum isterseniz
Yaa insan ne yapıyorsa kendine yapıyormuş ah beynimdeki engeller
Mehfam a yazdım durdum kaptan yardımcısına ihtiyaç var ama ekiptede herkes iş güç çoluk cocuk sahibi teklif etmeye bile utanırım dedim çünkü teklif edince beni kırmamak için kabul edeceğinizi düşündüm hep yalan yok
Şimdi sen böyle dönünce çok mutlu oldum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…