- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
Hadi bu hafta spor body de buldum erisin yaglar
Yaa biz hergün telefonla konuşuyoruz ve yemek ne yapsak canımda şunu çok istedi falan diyoruz. Ee haliyle arada giriyoruz birbirimizin aklına
Asıl Ben teşekkür ederim canım özellikle bu hafta sana iyi bir ortak olamadım.yarimuhendis yeni ortim salliyormuyuz listeleri
ummhnisa cok guzel iki hafta gecirdik balim tesekkurler
Canim insallahnnurc canım 2 hafta birlikteyiz ne güzel bu hafta baya motiveyim inşallah güzel güzel kilolar kesilecek
Daha yeniyim ama yapabilir miyimki
KAPTAN YARDIMCILIĞI İLANI
1. Tükenmişlik sendromununa giren kaptana destek olabilecek
2. Ekibe pozitif enerjisiyle destek verebilecek
3.Mevcut listeler aynen yapılmaya devam edilecek menüler yineMehfam da spor,ortaklar,hedefler, Challengelar,cuma listeleri bende olacak sadece hastalık vs durumum olursa yeni kaptan yardımcımız takımı takip edemediğim 2 3 gün ne ise o günlerde beni ikame etse harika olur. O ara listeler birikince çok zorlaşıyor işler
4.her ihtimale karşı cuma liste hesaplamaları yüzde hesapları vs yapabilecek,mevcut listelerimin hepsini yapabilecek biri ama dediğim gibi acil durumlar için yani kısacası kendime back up gibi birine ihtiyacım var dostlar
dönüşlerinizi beklerimmm***Unuttuğum şeyler oluyor hedefleri yapmamışım üzüldüm yukarıda bahsettiğim gibi biri olsa takip eder bana hatırlatırdı belki dedim.
Ortaklar normalde 2 hafta oluyor 3.hafta oldu mesela unutmuşumbu gibi şeylerde beni dürtecek biri olsa çok iyi olur takip edemediğimde huzursuz oluyorum
O zaman bu hafta tam Motive birşekilde başlıyoruz ne güzel ben spora da başladım bugün ufaktan bu hafta inşallah full spor eklemek istiyorumCanim insallahben de aynen cok motiveyim uzun zaman sonra bu hafta listeye girdim daha ciddi yapicam diyeti
Yaa olur öyle arada canım son zamanlarda yoğundun hep. Hatırlatma yapabilirdik bizde sana ama ben yoğun olduğun için ses çıkarmadım açıkcası
3.Mevcut listeler aynen yapılmaya devam edilecek menüler yineMehfam da spor,ortaklar,hedefler, Challengelar,cuma listeleri bende olacak sadece hastalık vs durumum olursa yeni kaptan yardımcımız takımı takip edemediğim 2 3 gün ne ise o günlerde beni ikame etse harika olur. O ara listeler birikince çok zorlaşıyor işler
4.her ihtimale karşı cuma liste hesaplamaları yüzde hesapları vs yapabilecek,mevcut listelerimin hepsini yapabilecek biri ama dediğim gibi acil durumlar için yani kısacası kendime back up gibi birine ihtiyacım var dostlar
dönüşlerinizi beklerimmm***Unuttuğum şeyler oluyor hedefleri yapmamışım üzüldüm yukarıda bahsettiğim gibi biri olsa takip eder bana hatırlatırdı belki dedim.
Ortaklar normalde 2 hafta oluyor 3.hafta oldu mesela unutmuşumbu gibi şeylerde beni dürtecek biri olsa çok iyi olur takip edemediğimde huzursuz oluyorum
Daha yeniyim ama yapabilir miyimkiolur dersen yardimci olurim seve seve
Ne demek esracim senin isin de zor yardimci olabilirsem ne mutlu banaYaparsın tabiki teşekkür ederim
Zaten dediğim gibi mevcut düzen aynen devam edecek ama takip edilmesi gereken bir kaç şey var onları takipçisi olursan beni çok çok rahatlatmış olursun
Ayy şimdiden hafifledim
Ne demek esracim senin isin de zor yardimci olabilirsem ne mutlu bana
CanımsınYaa olur öyle arada canım son zamanlarda yoğundun hep. Hatırlatma yapabilirdik bizde sana ama ben yoğun olduğun için ses çıkarmadım açıkcası
tamam canim harika olur kacamaksiz bi hafta gecirelimO zaman bu hafta tam Motive birşekilde başlıyoruz ne güzel ben spora da başladım bugün ufaktan bu hafta inşallah full spor eklemek istiyorum
estağfurullah canım ara ara regl dönemi hepimiz yiyoruz :) gayet güzeldi ortaklığımızAsıl Ben teşekkür ederim canım özellikle bu hafta sana iyi bir ortak olamadım.
kaptanım benim daha yolum uzun mezun olunca da koruma icin kalmayı düşünüyorum inşallah :) cumaları işyerinde bilgisayar da oluyor ben elimden geldiğince yardımcı olurum isterseniz
Yaa insan ne yapıyorsa kendine yapıyormuş ah beynimdeki engellerkaptanım benim daha yolum uzun mezun olunca da koruma icin kalmayı düşünüyorum inşallah :) cumaları işyerinde bilgisayar da oluyor ben elimden geldiğince yardımcı olurum isterseniz