Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa insan ne yapıyorsa kendine yapıyormuş ah beynimdeki engeller 🤗
Mehfam Mehfam a yazdım durdum kaptan yardımcısına ihtiyaç var ama ekiptede herkes iş güç çoluk cocuk sahibi teklif etmeye bile utanırım dedim 🙈 çünkü teklif edince beni kırmamak için kabul edeceğinizi düşündüm hep yalan yok ☺️
Şimdi sen böyle dönünce çok mutlu oldum teşekkür ederim ♥️♥️
kuzum elimizin altında bilgisayar var zaten cumaları hep takipteyiz :) listeler için vs ben elimden geldiğince yardımcı olurum zaten gün içinde takip yapıyoruz bari işe yarasın yükün hafiflesin :KK60:
Nikinik Nikinik de zaten yazmış sağolsun sen ne dersen yaparız elimizden geldiğince inşallah :KK28:

kuzum elimizin altında bilgisayar var zaten cumaları hep takipteyiz :) listeler için vs ben elimden geldiğince yardımcı olurum zaten gün içinde takip yapıyoruz bari işe yarasın yükün hafiflesin :KK60:
Nikinik Nikinik de zaten yazmış sağolsun sen ne dersen yaparız elimizden geldiğince inşallah :KK28:
Nasıl hafifledimmm
5.takım bundan sonra daha bir güçlü olacak inşallah ♥️♥️

Kızlar ben geçen hafta hedef tablosu yapmadım ya aradım taradım yoookk :skandal: unuttuğum şeyler olunca beni dürtün canlar :KK42:
Benim ki 65.7 kaptanım 😘
Ben de elimden geldiğince olurum diyecektim ki ekip şahane olmuş zaten :KK68: E Emnis Esra kaptanim kaptanlık bence ciddi bir özveri işi karşılıksız mesai ayiriyorsun cocuklu olmana rağmen bunun için teşekkür ederiz:KK36::KK200:

tamam canim harika olur kacamaksiz bi hafta gecirelim😊
Spor pek yapamiyorum keske ben de yapabilsem arada evde leslie yapiyorum ama cocuklarla cok zor
Bugunku spor planim cocuklari anneme birakip yuruyuse gidicem insallah😄
Canım leslie de olsa yapmaya çalışalım bu hafta elbirliğiyle takımı 1. Yapalım inşallah

Ben de elimden geldiğince olurum diyecektim ki ekip şahane olmuş zaten :KK68: E Emnis E Emnis Esra kaptanim kaptanlık bence ciddi bir özveri işi karşılıksız mesai ayiriyorsun cocuklu olmana rağmen bunun için teşekkür ederiz:KK36::KK200:
aysunummm sen de gel yaaa :KK19:
çok haklısın verilen emek öyle böyle değil gönül işi ben asla yapamazdım yardimcı olmak olur ama tüm takımı yönlendirmek listeler vs Allah razı olsun E Emnis ve Mehfam Mehfam dan gönül işi olmasa asla yapılmaz

aysunummm sen de gel yaaa :KK19:
çok haklısın verilen emek öyle böyle değil gönül işi ben asla yapamazdım yardimcı olmak olur ama tüm takımı yönlendirmek listeler vs Allah razı olsun E Emnis ve Mehfam Mehfam dan gönül işi olmasa asla yapılmaz
Ben gizli özne kaçani tutup getirme olbailirim 🤣 gerçekten Allah razı olsun onlar kiloyu vermesine rağmen bizim için uğraşıyorlar 💕

kaptanım benim daha yolum uzun mezun olunca da koruma icin kalmayı düşünüyorum inşallah :) cumaları işyerinde bilgisayar da oluyor ben elimden geldiğince yardımcı olurum isterseniz :KK36:
Uzun sure beraberiz desene 🤭 ben de insallah koruma doneminde burda olmayi dusunuyorum cunku koruyamiyorum malesed 🙄
:KK49::KK49:
Nasıl hafifledimmm
5.takım bundan sonra daha bir güçlü olacak inşallah ♥️♥️
Insallah artik bi birincilik aliriz 🤩🤩
Çok güzel olmuş. Maşallah 😍
Ben sana tam olarak yardımcı olamıyorum ve hep üzülüyorum biliyorsun. Böyle çok daha iyi oldu 🤗
Olur mu hic senin emegin buyuk 🤗🤗
Ben gizli özne kaçani tutup getirme olbailirim 🤣 gerçekten Allah razı olsun onlar kiloyu vermesine rağmen bizim için uğraşıyorlar 💕
Ne guzel olur gidenler geri gelir yapis yakalarina 🤭😂🤭😂

mavimli mavimli A AKREPcg kirmizigitar kirmizigitar baciim neredesiniiiiizz :sinirli::KK4::KK4::KK4:
dugunu-icin-kilo-veren-kadin.jpg

Bunu unutmiiin :63:🤣🤣

Ben de elimden geldiğince olurum diyecektim ki ekip şahane olmuş zaten :KK68: E Emnis E Emnis Esra kaptanim kaptanlık bence ciddi bir özveri işi karşılıksız mesai ayiriyorsun cocuklu olmana rağmen bunun için teşekkür ederiz:KK36::KK200:
Canım canımmm çok sağol ❤️❤️
Yine desteklerini esirgeme bizden ama :KK48:

X