Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar herkese,
Güne motivasyon olsun diye şu fotoğrafı da şuraya bırakayım.
Sabah uyanınca yağlı kahvemi içip spora başlıyorum.
E Emnis çok iyi bilir bana uzun süre hiç apor yaptıramamışlıkları var🙈 bu konuda ki tembelliğim dillere destan oldu!😂😂😂 Ama kilom alışkın olduğum en üst sınırın bile üstüne çıkınca kaçınılmaz oldu spor yapmak! Hadi istersen yapma artık!🙄🥺😬

Eklentiler

• BA81893B-82F0-4405-8143-B94DF5DB7A25.jpeg
    BA81893B-82F0-4405-8143-B94DF5DB7A25.jpeg
    79,6 KB · Görüntüleme: 17
Günaydınlar herkese,
Güne motivasyon olsun diye şu fotoğrafı da şuraya bırakayım.
Sabah uyanınca yağlı kahvemi içip spora başlıyorum.
E Emnis çok iyi bilir bana uzun süre hiç apor yaptıramamışlıkları var🙈 bu konuda ki tembelliğim dillere destan oldu!😂😂😂 Ama kilom alışkın olduğum en üst sınırın bile üstüne çıkınca kaçınılmaz oldu spor yapmak! Hadi istersen yapma artık!🙄🥺😬
Ooo pamukcum gözlerim doldu :KK71:
HA-Rİ-KA-SINNNNNNN 🤩🤩

Ayyy kızlar benim uyku düzenim iyice gittti buralarda gece 3 den sonra yatıp 10 gibi kalkıyorum 🤯🤯🤯
Uzun bir süre böyleydim. Sabah 5’te yatıp 10.30 da kalkıyordum. Arada azcık erken yatacak olsam 4.30 da uyanıyordum. Ayarım kaçtı iyice!🙈
Dün kendimi zorladım. 10.30 da yatağa girdim, 00.00’da kalktım uyuyamadığım için. Biraz daha telefonla oyalandım yarım saat sonra yattım, uyumuşum.
Uyumasak bile yatağa bir girmek gerekiyor sanırım vücut uykuya ve o saate adapte olana kadar.
Kendimizi düzene sokmazsak işimiz zor Esra’cım. Çünkü zamanla ruhsal olarakta yıpranıyor insan uyku düzensizliğinden.🤷🏻‍♀️

Uzun bir süre böyleydim. Sabah 5’te yatıp 10.30 da kalkıyordum. Arada azcık erken yatacak olsam 4.30 da uyanıyordum. Ayarım kaçtı iyice!🙈
Dün kendimi zorladım. 10.30 da yatağa girdim, 00.00’da kalktım uyuyamadığım için. Biraz daha telefonla oyalandım yarım saat sonra yattım, uyumuşum.
Uyumasak bile yatağa bir girmek gerekiyor sanırım vücut uykuya ve o saate adapte olana kadar.
Kendimizi düzene sokmazsak işimiz zor Esra’cım. Çünkü zamanla ruhsal olarakta yıpranıyor insan uyku düzensizliğinden.🤷🏻‍♀️
Yok ben mecbur yine girerim o düzene o yüzden korkmuyorum 🤭 şuan annemlerdeyim ondan böyle oldu yoksa cocuk 7de uyanıyor sabah nerede böyle uyku 🤣 ama cidden bu bile çok kötü ya baş ağrısı yapıyor rahatsız ediyor insanı döngü bir kere bozuldu düzeltemedimde bugün düne göre erken kalktım bakalım erken yatarım inşallah :)

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir

X