Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ORTAKLAR
25 Aralık - 1 Ocak​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

SONUÇ
+ 250 şer spor puanı Ortaklık şampiyonları yarimuhendis ve N Naz03 ün oldu tebriklerr kızlar

Tamam canım

Allah razi olsun canim

60 dk eliptik=180 puan
150 trambolin=30 puan
TOPLAM: 210 puan

Yeni ortakları herkesi ekleyerek yarın yapacağım kızlar 3 hafta oldu galiba aksattım 1 hafta özür dilerim
Ne özürü olur mu öyle kaptanm yaparız tabi hesaplamalari zaten ele avuca gelen yaptığım bişey yok

Cuma menü paylaşımı
11.00 3 fırında sigara böreği domates 2 çatal peynir 3 zeytin
15 00 1 dilim kek türl kahvesi
18 30 12 yaprak sarma 1 bardak ayran salata
1 litre su
Spor yok
Yarın toparlıyorum inşallah

60 dk eliptik=180 puan
150 trambolin=30 puan
TOPLAM: 210 puan
Teşekkür ederim pamuğum ekledim bundan sonrasında herkes menüyle menü sayfasına eklerse harika olur eski yazılmamışlar önemli değil bugünden sonrası için

Asrın23 Z Zeze34 mü oldun sen diyorum bu kim yeni üye mi geldi artık eskisi gibi profildende göremiyoruz eski nickleri ya yazılarından anladım valla

-100 ü mü kutladık ne yaptık balım
N Naz03 gel hep ablan mı sana kızacak şimdi sıra sende börekler 1 değill 2 değillll tam 3 dilim
Canım cuma yiyip haftasonunu kaçamaksız kapatmayı düşündüm.
Ortim her gün ben yazmaktan yoruldum sen yemekten yorulmadin şaka bi yana gene cok karbonhidrat olmus canim maalesef
Canım tamamen karbonhidratı kesmiyorum malesef olmuyor. Cuma biraz abarttım Farkındayım ama diğer günler hep dengelemeye çalışıyorum birşekilde
Senin aklına kim girdi doğru söyle bize
P. Tesi göreceğiz hafta sonu kaçamaklarını unutma balım
Bilemedim acaba kim girdi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…