Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar herkese,
Güne motivasyon olsun diye şu fotoğrafı da şuraya bırakayım.
Sabah uyanınca yağlı kahvemi içip spora başlıyorum.
E Emnis çok iyi bilir bana uzun süre hiç apor yaptıramamışlıkları var bu konuda ki tembelliğim dillere destan oldu! Ama kilom alışkın olduğum en üst sınırın bile üstüne çıkınca kaçınılmaz oldu spor yapmak! Hadi istersen yapma artık!

Eklentiler

• BA81893B-82F0-4405-8143-B94DF5DB7A25.jpeg
    79,6 KB · Görüntüleme: 17
Ooo pamukcum gözlerim doldu
HA-Rİ-KA-SINNNNNNN

Ayyy kızlar benim uyku düzenim iyice gittti buralarda gece 3 den sonra yatıp 10 gibi kalkıyorum
Uzun bir süre böyleydim. Sabah 5’te yatıp 10.30 da kalkıyordum. Arada azcık erken yatacak olsam 4.30 da uyanıyordum. Ayarım kaçtı iyice!
Dün kendimi zorladım. 10.30 da yatağa girdim, 00.00’da kalktım uyuyamadığım için. Biraz daha telefonla oyalandım yarım saat sonra yattım, uyumuşum.
Uyumasak bile yatağa bir girmek gerekiyor sanırım vücut uykuya ve o saate adapte olana kadar.
Kendimizi düzene sokmazsak işimiz zor Esra’cım. Çünkü zamanla ruhsal olarakta yıpranıyor insan uyku düzensizliğinden.

Yok ben mecbur yine girerim o düzene o yüzden korkmuyorum şuan annemlerdeyim ondan böyle oldu yoksa cocuk 7de uyanıyor sabah nerede böyle uyku ama cidden bu bile çok kötü ya baş ağrısı yapıyor rahatsız ediyor insanı döngü bir kere bozuldu düzeltemedimde bugün düne göre erken kalktım bakalım erken yatarım inşallah :)

ORTAKLAR
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…