GünaydınKızlar günaydınKitap okuyup kendime vakit ayırabilmek için anca bu saati bulduğum için erken kalkmaya çalışıyorum mümkün olduğunca yasasin sessizlik
Ooo pamukcum gözlerim dolduGünaydınlar herkese,
Güne motivasyon olsun diye şu fotoğrafı da şuraya bırakayım.
Sabah uyanınca yağlı kahvemi içip spora başlıyorum.
E Emnis çok iyi bilir bana uzun süre hiç apor yaptıramamışlıkları varbu konuda ki tembelliğim dillere destan oldu! Ama kilom alışkın olduğum en üst sınırın bile üstüne çıkınca kaçınılmaz oldu spor yapmak! Hadi istersen yapma artık!
Ah keske dun olsaymisBUGÜN
WALKKKK
WALKKK
WALKKK
CHALLENGE
Uzun bir süre böyleydim. Sabah 5’te yatıp 10.30 da kalkıyordum. Arada azcık erken yatacak olsam 4.30 da uyanıyordum. Ayarım kaçtı iyice!Ayyy kızlar benim uyku düzenim iyice gittti buralarda gece 3 den sonra yatıp 10 gibi kalkıyorum
Aaa reyyancım senin baş harfin büyümüş sen bizim reyyansın dimi???
Evet benimAaa reyyancım senin baş harfin büyümüş sen bizim reyyansın dimi???
Hoşbulduk! Özlemişim.
Yok ben mecbur yine girerim o düzene o yüzden korkmuyorumUzun bir süre böyleydim. Sabah 5’te yatıp 10.30 da kalkıyordum. Arada azcık erken yatacak olsam 4.30 da uyanıyordum. Ayarım kaçtı iyice!
Dün kendimi zorladım. 10.30 da yatağa girdim, 00.00’da kalktım uyuyamadığım için. Biraz daha telefonla oyalandım yarım saat sonra yattım, uyumuşum.
Uyumasak bile yatağa bir girmek gerekiyor sanırım vücut uykuya ve o saate adapte olana kadar.
Kendimizi düzene sokmazsak işimiz zor Esra’cım. Çünkü zamanla ruhsal olarakta yıpranıyor insan uyku düzensizliğinden.
Yeni geldi canım suskundaOoo suskuncum sen de mi burdasın!?Ben şimdi farkediyorum.
Nasılsın?
Sen ne durumdasın? Ara vermeden devam mı ettin yoksa benim gibi ipin ucunu kaçırıpta mı geri döndün?
S Suskunhanim
Oooo yeni ortimyarimuhendis yeni ortim salliyormuyuz listeleri
ummhnisa cok guzel iki hafta gecirdik balim tesekkurler
Hadi bu hafta spor body de buldum erisin yaglarOooo yeni ortimsallıyoruz tabi senin sporlarına denk olmak için her gün ama her gün sporumu yapıcam