Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabi ki diğer takımlarla yarış içindeyiz bir amacımız var amaa en büyük yarış kendimizle dimi kaptanım
Tabiki önce kendimize karşı sorumluyuz ..
Sonra ekibe karşı sorumluyuz ekibin 1.olması her zaman takım ruhu ve dinamizmi için çok iyi oluyor ama dediğim gibi listeye bakınca herkesin elinden geleni yaptığını görüyorum o yüzden bize maşallah diyorum
Listeye girişiniz ayrıca hayırlı olsun
yarimuhendis
nnurc
N Naz03

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz?
Ya kabizlik icin oneriniz var mi? Bi turlu cozum bulamiyorum
İyi akşamlar canım
Ne zmandır sıkıntı var ?
Suyuna dikkat ettin mi karbonhidrat çok su tutar elini biraz onlardan çekmeye çalış
Süt ve süt ürünleride kabızlık yapar onlardan da mümkün olduğunca uzak dur
Aç karna kuru erik kuru kayısı ılık limonlu su iyi geliyor

E Emnis
Esra’cıııımmmm....
Bugün itibari ile diyete başlamış bulunuyorum yazmak istedim! Ben de paylaşımlarımı yapayım düzenli gidersem alt listeyealorsın belki beni
Bugün 70 kg ile başladım.
Kısa zamanda iyi kilolar vereceğimi düşünüyorum çünkü hayatımda hiç 70’e çıkmamıştım. Muhtemelen henüz yerleşik bir kilo değil.
Menü ve spor bölümüne de bugünkü menümle sporumu yazıyorum hemen!
Hepimize bol eksili, tüm hedeflerimize ulaştığımız güzel bir yıl olsun!

Hoşgeldin canım
Bencede 70 den eminim kaçarak uzaklaşmak isteyeceksin zaten vücudunun alışkın olmadığı bir kilo eminim hızla gidecektir haydi bakalım

-100 ü mü kutladık ne yaptık balım
N Naz03 gel hep ablan mı sana kızacak şimdi sıra sende börekler 1 değill 2 değillll tam 3 dilim

Kızlar selam
Bugün yedim.
Gidip utanç tablosu menümü yazayım.
Yarından itibaren hiç bozmsmış gibi yola devam
Sabaha kadar çalışacağım. Belki beyin gücüyle yakarım
Hosgeldin canim ben de yedim bugun cok sayilmaz ama nasi sistim cok yorma kendini canim sabaha kadar niye calisiyosun uyku duzeni gidince tum hormon ddengesi de gidiyor kuzum aman dikkat et canindan kiymetli degil

Hosgeldin canim ben de yedim bugun cok sayilmaz ama nasi sistim cok yorma kendini canim sabaha kadar niye calisiyosun uyku duzeni gidince tum hormon ddengesi de gidiyor kuzum aman dikkat et canindan kiymetli degil
Hoş bulduk
Kuzum kısır sağlıklı bir yiyecek aslında. Sen listenin dışına çıktığın için üzülmüşsün. Ben bir de brownie yedim. Ama biliyorum ki aynı motivasyonla devam edeceğim. Bu beni çok Mutlu ediyor. Kafam değişmiş onu anlıyorum

Ben hafta içi pek verimli çalışamıyorum. Şu 3 günlük tatili sonuna kadar değerlendirmem gerekiyor. Mecbur biraz uykusuz kalacağım ama epey de hafiletmiş olacağım inşallah

o zaman islerini bir an once halledersin insallah canim
Evet bakis acisinin degistigini anlayinca insan cok mutlu oluyor ve artik yasam tarzi haline geldigini anliyorsun

Ortim her gün ben yazmaktan yoruldum sen yemekten yorulmadin şaka bi yana gene cok karbonhidrat olmus canim maalesef

Bikac gundur tamam canim biraz daha lifli beslenmeye calisayim
Sagol kaptanim

Aynnen öyle oluyor kızlar
Annemlerdeyim ya bana 21 de kuruyemiş teklif ettiler çıldırdınız mı siz dedim bu saatte ağzıma koymam sizde yemeyin yedirmedimde
Tüm gün aç gezip akşam TV başında yatana kadar yiyip kilo alıyorlar ,

Menü tablosu yapmaktan çıldıran kaptan geldiiii haaanııııımmmmm gözler yine pert oldu

Kızlar sizlerden birşey rica edeceğim yapabilenler yaparsa benim için çok çok iyi olur duacınız olurum her menüde Namaria ya dua ederim haberi yok

kızlar menülerde kendi yaptığınız sporların puanlarını hesaplayıp yazarsanız harika olur valla tablo aşağıda takımımızın 1.sayfasındada var menü spor sayfasının 1.sayfasındada yine var

en çok yapılanlar zaten belli

Yürüyüş mesala 40 dk = 40 * 1 = 40 puan
Veya 4000 adım 4000/100 = 40 puan

Leslie 15 dk 15*1.5 =22,5 yani 23 puan

2.bir ricam isem bazen menüleri sabaha karşı yada gece 12 den sonra yazıyorsunuz ya orada takvim günü karışınca benim tabloda karışabiliyor.. o yüzden mümkünse menü başına günün tarihi yada Pazartrsi salı vs günü yazarsanız çok iyi olur

Mehfam

seyrekyagmur belmayne Namaria ummhnisa Nikinik hawar G gamzem23 yarimuhendis nnurc N Naz03 S Smr3535 E ElbetOlacak Z Zeze34 A asilr Amor-a S Suskunhanim balpamuk @

Aktivite adıDakika/AdetPuan
Yürüyüşdakika1 puan
Adım sayısı100 adet1 puan
Lesliedakika1.5 puan
Koşudakika4 puan
Eliptikdakika3 puan
İp atlama/ zıplama5 adet1 puan
Jumping Jacks5 adet1 puan
Zumbadakika3 puan
Cardiodakika5 puan
Jilliandakika3 puan
Yüzmedakika3 puan
Bölgesel egzersizlerdakika2.5 puan
Bölgesel egzersizler10 adet1 puan
Mat pilatesdakika2 puan
Reformer pilatesdakika3 puan
Yogadakika1.5 puan
Bisiklet / stepperdakika3 puan
Jessica Smithdakika2.5 puan
Kangoo jumpsdakika3 puan
Fitness Blenderdakika3 puan
chloe cardiodakika5 puan
aletli egzersiz (salon)dakika3 puan
direnç egzersiz dambıldakika4 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…