İşte geldim burdayımS Suskunhanim bugünden itibaren menüleri düzenli bekliyoruz canım:))) Mehfam hâlâ görevinin başında
Konu Mesajı '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Tamamdır kaptanım, kalori de sayıyorum ekran görüntüsü atmayı başarabilir sen direkt ordan atarımS Suskunhanim bugünden itibaren menüleri düzenli bekliyoruz canım:))) Mehfam hâlâ görevinin başında
Konu Mesajı '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Geç olsun güç olmasın,hoşbuldumkirmizigitar caniim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sevdiklerini hayallerini hep yakınında etsin inşaallah
S Suskunhanim hosgeldiin ben biraz geç kalırım
Teşekkür ederim dengelemeye çalışıyorum yediklerimi sporada ağırlık vermeye başladım inş. Güzel sonuçlarla ilerlerizTmm canımhayırlı olsun o halde
Akşam kaçamaklarınıda bizi düşünerek yaparsın artıkliste sorumluğu ayrı üzgünüz kolay kolay boğazdan geçmez hamırrlarr tatlılar cuma cumartesi olabilir ama sonraki günler dengelemek lazım
Süper canım böyle böyle vereceğiz işte o kilolarıTeşekkür ederim dengelemeye çalışıyorum yediklerimi sporada ağırlık vermeye başladım inş. Güzel sonuçlarla ilerleriz
Cok sagol canimmm insallah sen de islerini duzene sokarsin saglicakla donersin cok ozlicem unutma bizisen erimeye tum hizinla devam ediyosun, supersin Almila’m. Yakinda 5 lerde bulusuruz bence
Canisi çok sağolVay be gerçekten yaradı helal olsun diyetisyene de sana da aşkm
Geç kaldık canım
Ne yiyip ne icmiyorlar acabaBu hafta tüm ekipler iyiymiş ilk 3 bile olmadı kızlar
Herkese emeği için teşekkür ederim bireysel anlamda kaybımız yok iyi gidiyoruz diğer takımlar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum
Canim bizim tek rakibimiz bir onceki haftaki kendimizBu hafta tüm ekipler iyiymiş ilk 3 bile olmadı kızlar
Herkese emeği için teşekkür ederim bireysel anlamda kaybımız yok iyi gidiyoruz diğer takımlar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum
Aynen bende öyle seviniyorum sonuçta kime ne denebilirNe yiyip ne icmiyorlar acabaac yasiyorlar sanirim
Bence bu hafta bizim grup gayet iyiydi biz kendimize bakalim
Tabi ki diğer takımlarla yarış içindeyiz bir amacımız var amaa en büyük yarış kendimizle dimi kaptanımBu hafta tüm ekipler iyiymiş ilk 3 bile olmadı kızlar
Akşamdan 2 kuru kayısıyı suda bekletip sabah aç karnına hep suyunu hem kayısılarını yedin miKizlar iyi aksamlar nasilsiniz?
Ya kabizlik icin oneriniz var mi? Bi turlu cozum bulamiyorum
O 66.0 i yapaydik bu sefer haftaya işim zordu yok iyi oldu böyleAynen bende öyle seviniyorum sonuçta kime ne denebilir
+ Gelen amatör izne ayrıldı
Sabit gelen pain izne ayrıldı
seyrekyagmur e mı tüm suçu yüklesek oradan biraz daha eksi gelebilirdi
ummhnisa da regli sonuçta artı gelme ihtimali bile olur insanın yani ne diyelim
nnurc listeye yeni girdiği için -200 giib yansıdı
Buradan 5 kayıp olmuş zatençokta sebep aramayalım yine iyi gelmişiz