Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

S Suskunhanim bugünden itibaren menüleri düzenli bekliyoruz canım :))) Mehfam hâlâ görevinin başında

Konu Mesajı '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Tamamdır kaptanım, kalori de sayıyorum ekran görüntüsü atmayı başarabilir sen direkt ordan atarım
kirmizigitar caniim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sevdiklerini hayallerini hep yakınında etsin inşaallah

S Suskunhanim hosgeldiin ben biraz geç kalırım
Geç olsun güç olmasın,hoşbuldum

Teşekkür ederim dengelemeye çalışıyorum yediklerimi sporada ağırlık vermeye başladım inş. Güzel sonuçlarla ilerleriz

Merhaba kusura bakmayın tartıldım paylaşım yapamadın geçmi kaldım E Emnis
Geç kaldık canım
Bildirim saatimiz üyeler için öğlene kadar kaptanlarda en geç 20 de giriş yapabilir şimdi gördüm bildirimini hesap yapıp yine ekleyeyim son saniye dedim ama nottaki nick ile senin nick aynı olmadığı için sorun olabilir diye yine vazgeçtim. Birebir aynısını yaz canım haftaya lütfen ve öğlene kadar bildirim yapalım kötü oldu böyle

Bu hafta tüm ekipler iyiymiş ilk 3 bile olmadı kızlar
Herkese emeği için teşekkür ederim bireysel anlamda kaybımız yok iyi gidiyoruz diğer takımlar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum
Ne yiyip ne icmiyorlar acaba ac yasiyorlar sanirim
Bence bu hafta bizim grup gayet iyiydi biz kendimize bakalim

Herkese emeği için teşekkür ederim bireysel anlamda kaybımız yok iyi gidiyoruz diğer takımlar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum
Canim bizim tek rakibimiz bir onceki haftaki kendimiz en azindan benim öyle sağlıklı gitsin en onemlisi o tabi %3-4 verenlere mubarek olsun ama bizden bile ciksa saglikli olmadigina garanti ederim bir hafta sonra geri alinacak gramin bana faydasi yok

Ne yiyip ne icmiyorlar acaba ac yasiyorlar sanirim
Bence bu hafta bizim grup gayet iyiydi biz kendimize bakalim
Aynen bende öyle seviniyorum sonuçta kime ne denebilir
+ Gelen amatör izne ayrıldı
Sabit gelen pain izne ayrıldı
seyrekyagmur e mı tüm suçu yüklesek oradan biraz daha eksi gelebilirdi
ummhnisa da regli sonuçta artı gelme ihtimali bile olur insanın yani ne diyelim
nnurc listeye yeni girdiği için -200 giib yansıdı

Buradan 5 kayıp olmuş zaten çokta sebep aramayalım yine iyi gelmişiz

Tabi ki diğer takımlarla yarış içindeyiz bir amacımız var amaa en büyük yarış kendimizle dimi kaptanım

O 66.0 i yapaydik bu sefer haftaya işim zordu yok iyi oldu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…