Olabilir canım vücut savunmaya geçiyor sanırım. Ama anlık geldiği için çabuk gider canımDun aksam yedigim leblebiler bana 400gr olarak geri dönmüş şaka gibisanirim vucudu ac biraktikca en ufak seyi tutmaya çalışıyor
Au sinir oldum ya cumadan beri cirpiniyorum 85.4ten 84.9a inemedim bi türlüOlabilir canım vücut savunmaya geçiyor sanırım. Ama anlık geldiği için çabuk gider canım
ooo efsane geri döndü diyosun canım maşallah
aynen canım haftada bir ki yaparsın alısıncaya kadar sonra zaten zorlamaz.Günaydın canım bazı hareketler zorladı ama tamamladım haftada 2 kere bundan yapsam diye düşünüyorum. Diğer günler daha hafif yaparım alışıncaya kadar.
Menğme gelince canım salatayı yağsız sossuz yiyemiyorum pek o yüzden genelde olmuşyor listemde. Sebze de hergün olmuyor malesef. Aslında yediklerimle de doyuyorum ama işte arada şekerim de dalgalanma oluyor ondan Bi açlık hissediyorum.
canım sütler fena değil tabiki bildiğimiz süt tadı yok ama içilebilir vegan sertifikalı zaten hayvansal hiçbir madde yok ben badem sütünü daha çok beğendim hindistan cevizi sütü de iyi ama o kadar değil :)2 tane İncir den bişey olmaz canım menün çok iyi çünkü
Canım sorucam sorucam unutuyorum hep bu aldığın sütler nasıl beğendin mi.
canım uzun süreli açlıklarda oluyor o maalesef vücut korumaya geçiyor menüne bir bakayım leblebi aslında tokluk verir mide suyunu tutar çok faydalıdır ama belki başka bişeyden kaynaklıdırDun aksam yedigim leblebiler bana 400gr olarak geri dönmüş şaka gibisanirim vucudu ac biraktikca en ufak seyi tutmaya çalışıyor
canım menün çok güzel artı gelmenin tek sebebi lahana yogurt kereviz hepsi sağlıklı şeyler ama gaz ya da şişkinlik yapabilir yarına hepsi gitmiş olacak hiç sorun yok bir de nacizane tavsiyem muhteşem sağlıklı yemeye devam et ama cumaya kadar tartılma arada dalgalanmalar olabiliyor cuma bak nası 85 bandını kırmış olacaksın
Olabilir haklisin bi de gec yattim ondan da olabilir mi ki. tartilmak takinti oldu bu aracanım menün çok güzel artı gelmenin tek sebebi lahana yogurt kereviz hepsi sağlıklı şeyler ama gaz ya da şişkinlik yapabilir yarına hepsi gitmiş olacak hiç sorun yok bir de nacizane tavsiyem muhteşem sağlıklı yemeye devam et ama cumaya kadar tartılma arada dalgalanmalar olabiliyor cuma bak nası 85 bandını kırmış olacaksın
geç yatmak da ödem yapar tartıyı unut cezbediyor ama inan cok faydalı cumaya aa dicen nası inmişim :)Olabilir haklisin bi de gec yattim ondan da olabilir mi ki. tartilmak takinti oldu bu aragun icinde bile cikasim geliyor tartiya o zman cumaya kadar tartiya veda
Eskiden Challenge şampiyonuydun
Ben geçen hafta hep artıdayım cuma Bi baktım 1.2 kilo gitmiş moral bozmak yok az da olsa gidiyor kilolar önemli olan o canım ki senin menüler in genelde hep iyi cuma senden güzel bir eksi görücez benceAu sinir oldum ya cumadan beri cirpiniyorum 85.4ten 84.9a inemedim bi türlü
Olabilir canım daha dikkat edicem inşallahaynen canım haftada bir ki yaparsın alısıncaya kadar sonra zaten zorlamaz.
canım yağsız sossuz salata olmaz ki zaten zeytinyagının bi zararı yok faydası var vücuda limon sirke ne seviyosan ekleyebilirsin bence hamurişi karbonhidrattan kaçmak bunlara yönelmek lazım.. Canım maalesef karbonhidrat ağırlıklı yemeye devam ettiğin sürece kan şekerin hep dalgalanacak çünkü onların verdiği tokluk hissi anlık oluyor.
Hoşgeldin tekrardan. Yanlış hatırlamıyorsam sen başlamamıştın demi taşınma durumların vardı sanki.Merhaba arkadaşlar,
Baya Bi süredir giremedim,telim bozuldu ve Bi sürü durum anca durumları düzeltip gelebildim. Gruptan çıkarıldım mi. Son durumum nedir. Bildirirseniz ona göre bende yetişmeye çalışayım olur mu sevgili kaptancigim
Selam canım hayır atılmadın gel aynen devam etMerhaba arkadaşlar,
Baya Bi süredir giremedim,telim bozuldu ve Bi sürü durum anca durumları düzeltip gelebildim. Gruptan çıkarıldım mi. Son durumum nedir. Bildirirseniz ona göre bende yetişmeye çalışayım olur mu sevgili kaptancigim
İnşallah ya. Yoksa halim iyiye gitmiyorEskiden Challenge şampiyonuydunzıpzıp ve walkk
Ama bir günle kalmasın başladık madem devamı gelsin balım sporları bırakma
Uykuyu da duzenlemem lazim benim gecen haftada sirf onun yuzunden 500gr fazla gelmiştim cok gec yatiyorum malesef dun 4e geliyordu yattigimdageç yatmak da ödem yapar tartıyı unut cezbediyor ama inan cok faydalı cumaya aa dicen nası inmişim :)
Bugun sali ve artidayimBen geçen hafta hep artıdayım cuma Bi baktım 1.2 kilo gitmiş moral bozmak yok az da olsa gidiyor kilolar önemli olan o canım ki senin menüler in genelde hep iyi cuma senden güzel bir eksi görücez bence
Olabilir canım daha dikkat edicem inşallah
Yarın sabah net söylerim ama regliden sonra 1 kg fazla çıkmıştım. Yarın Bi tartiliyim.Selam canım hayır atılmadın gel aynen devam et
Güncel kilo ne oldu :)
Merhaba cnm hosbuldum. Ben zayıflama yarışmasında yokum. Az kilo kaldı diye. Diğer hersey de varım ve fena döndüm. Desteğe ihtiyacım var.Hoşgeldin tekrardan. Yanlış hatırlamıyorsam sen başlamamıştın demi taşınma durumların vardı sanki.