- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Farketmem mi gözlerim aynı böeyleeeDün değiştirdim de totem şeysibakalım kim fark edicek önce dedim senmişsin gülüm aşkısım teşekkürler
Gelir canim benceValla iyi gidior yaa hadi inşallah gelsin bi final
Ayy hiç farketmedim canimm ben de mi yapsam 88 den 57 ye ayarlayim bi gecedeFarketmem mi gözlerim aynı böeyleeebu yöntemler iyiyse denerim kuzu bende
Farketmem mi gözlerim aynı böeyleeebu yöntemler iyiyse denerim kuzu bende
Yapabilirsin bence de cnm nasılsa gruptaki tartıyla takip ediliyor başka gruplar düşük görse nolcükAyy hiç farketmedim canimm ben de mi yapsam 88 den 57 ye ayarlayim bi gecede
YalnizYapabilirsin bence de cnm nasılsa gruptaki tartıyla takip ediliyor başka gruplar düşük görse nolcük
Hıı aynen hayalindeki yakışıklı bu tarz mı yoksaYalnizseyrekyagmur aysuncum direkt kiloyu gormus ben de profil resmini aninda farketmistim kim bu yakisikli diye
belki değiştirir kızSonucu degistirmez ama emirin tatlisinda agzimin suyu akti nasi bi şahane gorseldi o yaHedef60kgolmak
Ay kuzusu animelere hep asik olurum ben ondan kucukken tusubasadaki kaleciye asiktimHıı aynen hayalindeki yakışıklı bu tarz mı yoksa
belki değiştirir kızevet benim de ağzım sulandı damla sakızı da koydu oyy çok severiim
O nasıl bir tipti şapşik esmer miydi öyle hatırladımAy kuzusu animelere hep asik olurum ben ondan kucukken tusubasadaki kaleciye asiktimwakabayashi miydi neydi adi ahah
Oylama başladı
Teşekkür ederim teşekkür ederim. Tamam tamam tezahürata gerek yok28.12.20 walk Challenge sonuçları
1.Mehfam 14.203 adım
2.Namaria 13.006 adım
3. G gamzem23 12.650 adım
4.belmayne 10.451 adım
5.Hedef60kgolmak 9410adım
6.hawar 8225 adım
7.seyrekyagmur 6630 adım
8.ummhnisa 2500 adım
+Puan Mehfam ın oldu tebriklerrr :))
Tebrik ederiz canımTeşekkür ederim teşekkür ederim. Tamam tamam tezahürata gerek yok
Düşünceler gerçek olur felsefisi doğru ise biz olmuş gibi hayal kuralım almila bı deneyelim mesela ben 55 mişim lise 1 kilomAyy hiç farketmedim canimm ben de mi yapsam 88 den 57 ye ayarlayim bi gecede
Dene hatun bı akım baslatabilirsin her anbilmem ki denicem bakalım
Yaaaa insanın zikri ne ise fikri odur demişler hatun çapkınYalnizseyrekyagmur aysuncum direkt kiloyu gormus ben de profil resmini aninda farketmistim kim bu yakisikli diye
Gene cümbür cemaat walkladik demi28.12.20 walk Challenge sonuçları
1.Mehfam 14.203 adım
2.Namaria 13.006 adım
3. G gamzem23 12.650 adım
4.belmayne 10.451 adım
5.Hedef60kgolmak 9410adım
6.hawar 8225 adım
7.seyrekyagmur 6630 adım
8.ummhnisa 2500 adım
+Puan Mehfam ın oldu tebriklerrr :))
Wakabayash şapkalı olanO nasıl bir tipti şapşik esmer miydi öyle hatırladım
aynen Barbom geliyorrrr ihtimal yok artık cnm başka
Kuzu cumartesi pazar iki gunmus final oyle dedilerNamaria cım final ne zaman bilmiyorum ama sen biliyo musun cnm?
Ahshsh algida secicilik diyelimYaaaa insanın zikri ne ise fikri odur demişler hatun çapkınbende o kadar kilo düşünüyorum ki hele o kaçamakları yerken
Ben de su an 57 yim muhtemelen orta okul falanDüşünceler gerçek olur felsefisi doğru ise biz olmuş gibi hayal kuralım almila bı deneyelim mesela ben 55 mişim lise 1 kilom
Gozlerim yasardiTeşekkür ederim teşekkür ederim. Tamam tamam tezahürata gerek yok
cümbür cemaatDüşünceler gerçek olur felsefisi doğru ise biz olmuş gibi hayal kuralım almila bı deneyelim mesela ben 55 mişim lise 1 kilom
Dene hatun bı akım baslatabilirsin her an
Yaaaa insanın zikri ne ise fikri odur demişler hatun çapkınbende o kadar kilo düşünüyorum ki hele o kaçamakları yerken
Gene cümbür cemaat walkladik demi
Ayy doğru hatırlamışımWakabayash şapkalı olangeliyo bakalim muhtemelen serhat da cikar yarin emircim gider
Kuzu cumartesi pazar iki gunmus final oyle dediler
canım değişmemiş senin yenileyim mi sayfayıAhshsh algida secicilik diyelimcapkinligim iste animelere hayali karakterlere falan gercekte elde var 0
Ben de su an 57 yim muhtemelen orta okul falan
Bilemiyom artık ama masum çapkınlık iyidir şekil a eski benAhshsh algida secicilik diyelimcapkinligim iste animelere hayali karakterlere falan gercekte elde var 0
Ben de su an 57 yim muhtemelen orta okul falan