Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy hiç farketmedim canimm ben de mi yapsam 88 den 57 ye ayarlayim bi gecede
Düşünceler gerçek olur felsefisi doğru ise biz olmuş gibi hayal kuralım almila bı deneyelim mesela ben 55 mişim lise 1 kilom
bilmem ki denicem bakalım
Dene hatun bı akım baslatabilirsin her an
Yalniz seyrekyagmur aysuncum direkt kiloyu gormus ben de profil resmini aninda farketmistim kim bu yakisikli diye
Yaaaa insanın zikri ne ise fikri odur demişler hatun çapkın bende o kadar kilo düşünüyorum ki hele o kaçamakları yerken
Gene cümbür cemaat walkladik demi

Yaaaa insanın zikri ne ise fikri odur demişler hatun çapkın bende o kadar kilo düşünüyorum ki hele o kaçamakları yerken
Ahshsh algida secicilik diyelim capkinligim iste animelere hayali karakterlere falan gercekte elde var 0
Düşünceler gerçek olur felsefisi doğru ise biz olmuş gibi hayal kuralım almila bı deneyelim mesela ben 55 mişim lise 1 kilom
Ben de su an 57 yim muhtemelen orta okul falan

cümbür cemaat
valla kız neden bekliyim o zaman tadı çıkmaz ki şimdi heyecan geldi mesela mutlu oldum
Wakabayash şapkalı olan geliyo bakalim muhtemelen serhat da cikar yarin emircim gider

Kuzu cumartesi pazar iki gunmus final oyle dediler
Ayy doğru hatırlamışım o gözler nedir yav ama çok seçenek yoktu tabi sen de haklısın karşim ama benim de tek beğendiğim şeker kız candy deki terrydi şimdi baktım adına onun da gözler fena hahaha
Hıı daha iyi ya 2 gün .belki emir gelir ne biliyosun ama serhat daha bi yakışır di mi
Ahshsh algida secicilik diyelim capkinligim iste animelere hayali karakterlere falan gercekte elde var 0

canım değişmemiş senin yenileyim mi sayfayı

Bilemiyom artık ama masum çapkınlık iyidir şekil a eski ben 57 yakışır bacım oo bu gözler olmayacak neler gördü bildiğin kıtlık var gibi yaşasak oluruz ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…