ay savaşçısı benim de favorilerimdendi hatta Luna'nın resmini koydum geçen haftalarda kedi vardı ya onun insan formundaki hali ne güzeldi yaaBugun profil foto degistireyim dedim bakinirken ay savascilerini gordum dun konuştuklarıniz geldi aklimaHedef60kgolmak Namaria oyle cok anime hayrani degilim ama kucukken arkadas grubumuzla ay savascilari hayraniydik herbirimizin karakteri vardi jupiterdim ben de baya kendimizi kaptirirdik role
Ayy evetay savaşçısı benim de favorilerimdendi hatta Luna'nın resmini koydum geçen haftalarda kedi vardı ya onun insan formundaki hali ne güzeldi yaa
Yine kilo verdin dimi sen 1. Haftadan mezun olup gideceksin heralde
Ya ben normalde 53 54 kilolara alışık olduğum için galiba vücudum o kilolara inmek için can atıyorYine kilo verdin dimi sen 1. Haftadan mezun olup gideceksin heralde
Boyun ve hedefin kac canim?Ya ben normalde 53 54 kilolara alışık olduğum için galiba vücudum o kilolara inmek için can atıyorama ondan sonrası çok zorlayacak beni biliyorum
Boyum 1.57 hedefim 51Boyun ve hedefin kac canim?
51 deyince bana o kadar az geliyorkiBoyum 1.57 hedefim 51
Benim 51 olmam senin 64 65 olman gibi bir şey maşallah boyun da uzunmuş51 deyince bana o kadar az geliyorkiama senin boyuna gore ideal.son alinan kilolar kolay veriliyor da kalici kiloya gelince is biraz degisiyor malesef
Masallah cok guzel kilo vermissinBenim 51 olmam senin 64 65 olman gibi bir şey maşallah boyun da uzunmuşsenin için ideal sayılan kilolardaydım ben de ilk başladığımda
Benim ablam da ilk doğumunda kilo almıştı öyle diyorduMasallah cok guzel kilo vermissinvalla 64-65lerde gozum yok çocuklu kadinim 69 yeter bana
Emzirirken cok kolay veriliyor ben de 72ye dusmustum 2 ayda 83ten diyorum acaba kolay zayiflamak icin 2.yi mi yapsamBenim ablam da ilk doğumunda kilo almıştı öyle diyorduama verdikçe 90 kilodan 56 kiloya kadar düştü sonra korudu bi 10 kilo geri aldı baya zaman sonra alışkanlığı gittiği için başlayamadı veremedi geri sonra bingo 2.bebişe hamile kalmıştı şimdi de 89 kiloyla başladı 73 e düştü 4 ayda ama emzirdiği için çok kısıtlamıyor kendini
Hahahha vallahi bilememEmzirirken cok kolay veriliyor ben de 72ye dusmustum 2 ayda 83ten diyorum acaba kolay zayiflamak icin 2.yi mi yapsam
Bu arada ablam 86 kiloyla doğuma gitti 2 haftada 76 kiloya düştü ama süt yapsın diye her gün yedi helvaları yedi yedi başka şeyler de cabası sonra hop hoşgeldin 89Emzirirken cok kolay veriliyor ben de 72ye dusmustum 2 ayda 83ten diyorum acaba kolay zayiflamak icin 2.yi mi yapsam
Oyle oluyor ya bi de emzirirken insan cok da acikiyor saglikli yense aslinda hic boyle sorunlar olmaz da neyseBu arada ablam 86 kiloyla doğuma gitti 2 haftada 76 kiloya düştü ama süt yapsın diye her gün yedi helvaları yedi yedi başka şeyler de cabası sonra hop hoşgeldin 89
Ablam da burda kilo verdi baya azimli yarışmacılardandı mezun olana kadar hiçbir zaman artı gelmemişti yüzdeleri 5in 6nın üzerindeydi ama ondan sonra en fazla 4 kuralı gelmiş. Beni de buraya o yönlendirdi iyi ki yönlendirmiş yoksa bu kadar sürmezdiOyle oluyor ya bi de emzirirken insan cok da acikiyor saglikli yense aslinda hic boyle sorunlar olmaz da neyse
Ben emziriyorum hala. ve normal diyet gibi yapmazsam kilo verme filan yok. Her doğumdan sonra diyetle eski kiloma dönebildimEmzirirken cok kolay veriliyor ben de 72ye dusmustum 2 ayda 83ten diyorum acaba kolay zayiflamak icin 2.yi mi yapsam
Vayy be ekipte ne hızlılar varmışHerzaman öyle olur almilam bende itina ile onları çekerdim tehdit mi edilmedim aldatilmadim mi neler neler,bazen yanimizda olup göremediklerimiz oluyo ama illa doğrusu geliyor görebilmek lazım çokta küsme azcuk azcuk çaktırmadan bak bence
Canım ben de hiç yağsız yemem salatayı. Zaten zeytin yağıyla yemek daha sağlıklı.Günaydın canım bazı hareketler zorladı ama tamamladım haftada 2 kere bundan yapsam diye düşünüyorum. Diğer günler daha hafif yaparım alışıncaya kadar.
Menğme gelince canım salatayı yağsız sossuz yiyemiyorum pek o yüzden genelde olmuşyor listemde. Sebze de hergün olmuyor malesef. Aslında yediklerimle de doyuyorum ama işte arada şekerim de dalgalanma oluyor ondan Bi açlık hissediyorum.
Merhaba. Tekrar hoş geldin. Çok fazlan yokmuş. Hemencecik uçsun gitsin inşallahMerhaba cnm hosbuldum. Ben zayıflama yarışmasında yokum. Az kilo kaldı diye. Diğer hersey de varım ve fena döndüm. Desteğe ihtiyacım var.Destek verin