Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun profil foto degistireyim dedim bakinirken ay savascilerini gordum dun konuştuklarıniz geldi aklima 🤭 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Namaria Namaria oyle cok anime hayrani degilim ama kucukken arkadas grubumuzla ay savascilari hayraniydik herbirimizin karakteri vardi jupiterdim ben de 😂 baya kendimizi kaptirirdik role 🤭😁

Bugun profil foto degistireyim dedim bakinirken ay savascilerini gordum dun konuştuklarıniz geldi aklima 🤭 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Namaria Namaria oyle cok anime hayrani degilim ama kucukken arkadas grubumuzla ay savascilari hayraniydik herbirimizin karakteri vardi jupiterdim ben de 😂 baya kendimizi kaptirirdik role 🤭😁
ay savaşçısı benim de favorilerimdendi hatta Luna'nın resmini koydum geçen haftalarda kedi vardı ya onun insan formundaki hali ne güzeldi yaa :KK51:

51 deyince bana o kadar az geliyorki 🤭🤭 ama senin boyuna gore ideal.son alinan kilolar kolay veriliyor da kalici kiloya gelince is biraz degisiyor malesef
Benim 51 olmam senin 64 65 olman gibi bir şey maşallah boyun da uzunmuş 😂senin için ideal sayılan kilolardaydım ben de ilk başladığımda😂

Benim 51 olmam senin 64 65 olman gibi bir şey maşallah boyun da uzunmuş 😂senin için ideal sayılan kilolardaydım ben de ilk başladığımda😂
Masallah cok guzel kilo vermissin 🤩valla 64-65lerde gozum yok çocuklu kadinim 69 yeter bana 😂😂😂

Masallah cok guzel kilo vermissin 🤩valla 64-65lerde gozum yok çocuklu kadinim 69 yeter bana 😂😂😂
Benim ablam da ilk doğumunda kilo almıştı öyle diyordu😂ama verdikçe 90 kilodan 56 kiloya kadar düştü sonra korudu bi 10 kilo geri aldı baya zaman sonra alışkanlığı gittiği için başlayamadı veremedi geri sonra bingo 2.bebişe hamile kalmıştı😂😂şimdi de 89 kiloyla başladı 73 e düştü 4 ayda ama emzirdiği için çok kısıtlamıyor kendini😂😂

Benim ablam da ilk doğumunda kilo almıştı öyle diyordu😂ama verdikçe 90 kilodan 56 kiloya kadar düştü sonra korudu bi 10 kilo geri aldı baya zaman sonra alışkanlığı gittiği için başlayamadı veremedi geri sonra bingo 2.bebişe hamile kalmıştı😂😂şimdi de 89 kiloyla başladı 73 e düştü 4 ayda ama emzirdiği için çok kısıtlamıyor kendini😂😂
Emzirirken cok kolay veriliyor ben de 72ye dusmustum 2 ayda 83ten diyorum acaba kolay zayiflamak icin 2.yi mi yapsam 😂😂

Emzirirken cok kolay veriliyor ben de 72ye dusmustum 2 ayda 83ten diyorum acaba kolay zayiflamak icin 2.yi mi yapsam 😂😂
Bu arada ablam 86 kiloyla doğuma gitti 2 haftada 76 kiloya düştü ama süt yapsın diye her gün yedi helvaları yedi yedi başka şeyler de cabası sonra hop hoşgeldin 89😂

Bu arada ablam 86 kiloyla doğuma gitti 2 haftada 76 kiloya düştü ama süt yapsın diye her gün yedi helvaları yedi yedi başka şeyler de cabası sonra hop hoşgeldin 89😂
Oyle oluyor ya bi de emzirirken insan cok da acikiyor saglikli yense aslinda hic boyle sorunlar olmaz da neyse 😂

Oyle oluyor ya bi de emzirirken insan cok da acikiyor saglikli yense aslinda hic boyle sorunlar olmaz da neyse 😂
Ablam da burda kilo verdi baya azimli yarışmacılardandı mezun olana kadar hiçbir zaman artı gelmemişti yüzdeleri 5in 6nın üzerindeydi ama ondan sonra en fazla 4 kuralı gelmiş. Beni de buraya o yönlendirdi iyi ki yönlendirmiş yoksa bu kadar sürmezdi😂

Herzaman öyle olur almilam bende itina ile onları çekerdim tehdit mi edilmedim aldatilmadim mi neler neler,bazen yanimizda olup göremediklerimiz oluyo ama illa doğrusu geliyor görebilmek lazım çokta küsme azcuk azcuk çaktırmadan bak bence 👀 🤭

🤭💃💃
Vayy be ekipte ne hızlılar varmış 😂😂
Günaydın canım bazı hareketler zorladı ama tamamladım haftada 2 kere bundan yapsam diye düşünüyorum. Diğer günler daha hafif yaparım alışıncaya kadar.
Menğme gelince canım salatayı yağsız sossuz yiyemiyorum pek o yüzden genelde olmuşyor listemde. Sebze de hergün olmuyor malesef. Aslında yediklerimle de doyuyorum ama işte arada şekerim de dalgalanma oluyor ondan Bi açlık hissediyorum.
Canım ben de hiç yağsız yemem salatayı. Zaten zeytin yağıyla yemek daha sağlıklı.
Azıcık tuz, zeytin yağı ve limon. Seviyorsan da birazcık sirke. Oh mis gibi olur 😋
Merhaba cnm hosbuldum. Ben zayıflama yarışmasında yokum. Az kilo kaldı diye. Diğer hersey de varım ve fena döndüm. Desteğe ihtiyacım var. 😃😃 Destek verin
Merhaba. Tekrar hoş geldin. Çok fazlan yokmuş. Hemencecik uçsun gitsin inşallah 🙏

X