- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
Oy canıım aynen ne günledi di miBugun profil foto degistireyim dedim bakinirken ay savascilerini gordum dun konuştuklarıniz geldi aklimaHedef60kgolmak @Namaria oyle cok anime hayrani degilim ama kucukken arkadas grubumuzla ay savascilari hayraniydik herbirimizin karakteri vardi jupiterdim ben de baya kendimizi kaptirirdik role
Günlük Spor puanlarında mı canım ?Bu zamana kadar sporda en fazla kaç puan yapıldı rekor kaç yani merak ettim
Evet kaptanım günlükGünlük Spor puanlarında mı canım ?
Bir ara zıplama yarışları yapıyorduk ozmann çok puan alıyordu herkesEvet kaptanım günlük
Aynen
Evet yaaaa
Uuuuu baya da çokmuş kaptanımBir ara zıplama yarışları yapıyorduk ozmann çok puan alıyordu herkes
5000 6000 hatta 8000 falan zıplayanlar vardı
8000 /5 1600 puan geliyordu günde
Ama şuan en fazla 400 küsürlerde spor puanları canım
Hay maşallah yaa o kadar nasıl zıplıyorlardı. Ben 200 tane zıplıyorum bacaklarım pert oluyor resmenBir ara zıplama yarışları yapıyorduk ozmann çok puan alıyordu herkes
5000 6000 hatta 8000 falan zıplayanlar vardı
8000 /5 1600 puan geliyordu günde
Ama şuan en fazla 400 küsürlerde spor puanları canım
Bacak alışınca oluyor aslında tek seferde 500 500 durmadan yapıyorlardıHay maşallah yaa o kadar nasıl zıplıyorlardı. Ben 200 tane zıplıyorum bacaklarım pert oluyor resmen
Bende tek seferde 200 atlıyorum ama gün içinde tekrar atlamıyorum hiç çünkü benim bacağımda güç kaybı var. Bence biz başka bir challenge bulalım bu biraz zor geldi de banaBacak alışınca oluyor aslında tek seferde 500 500 durmadan yapıyorlardı
Ben maksimum 300 300 yapabildim 3bin küsür en fazla zıplamışlığım var
Tekrar mı başlasak zıp zıp Challenge a ama birilerinde sakatlık olur diye korkuyorum
Başka ne yapabilirizBende tek seferde 200 atlıyorum ama gün içinde tekrar atlamıyorum hiç çünkü benim bacağımda güç kaybı var. Bence biz başka bir challenge bulalım bu biraz zor geldi de bana
Aman aman aman birde sen Perşembe sabahı tartılacaksan sakınnnn sakınAnnemdeyimm mobing mobing üstüne yeminlen
Ya bacaklar değil de benim göğüsler çok acıyor zıplayıncaBacak alışınca oluyor aslında tek seferde 500 500 durmadan yapıyorlardı
Ben maksimum 300 300 yapabildim 3bin küsür en fazla zıplamışlığım var
Tekrar mı başlasak zıp zıp Challenge a ama birilerinde sakatlık olur diye korkuyorum
Olabilir canım diğer takımlarda yapıyor mu challenge lar onlardan da kopya çekelim bariBaşka ne yapabiliriz
Leslie Challenge mı yapsakwalk ile aynı kapıya çıkar ama farklılık olur toplam yapılan dakika üzerinden yarışırız
Benim regl yalaşınca ağrıyor zıplayınca daha çok tabiYa bacaklar değil de benim göğüsler çok acıyor zıplayınca
Ne diyor yine anlat rahatla biraz cnmAnnemdeyimm mobing mobing üstüne yeminlen