- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Canim yil 90lar simdiki secenekler mi vardi iste wakabayashi kaleci vardi dedigin gibi terry vardi saclarina bayiliyodum onun simdi bakiom mahsun kirmizigul modelicümbür cemaat
valla kız neden bekliyim o zaman tadı çıkmaz ki şimdi heyecan geldi mesela mutlu oldum
Ayy doğru hatırlamışımo gözler nedir yav ama çok seçenek yoktu tabi sen de haklısın karşim ama benim de tek beğendiğim şeker kız candy deki terrydi şimdi baktım adına onun da gözler fena hahaha
Hıı daha iyi ya 2 gün .belki emir gelir ne biliyosun ama serhat daha bi yakışır di mi
canım değişmemiş senin yenileyim mi sayfayı
Balim gercek hayatta nerde psikolojik sorunlu tip var gider bulurdum oncedenBilemiyom artık ama masum çapkınlık iyidir şekil a eski ben57 yakışır bacım oo bu gözler olmayacak neler gördü bildiğin kıtlık var gibi yaşasak oluruz ,
İyi geceler canisi sen de bizi görÇıtırlar ben yatıyorum iyi gecelerrüyanızda beni görün
Sen de biziii ve hepimiz fit haldeyiz inşallahÇıtırlar ben yatıyorum iyi gecelerrüyanızda beni görün
Tamam canısım 1 günlüğüne yaparsın belkiCanim yil 90lar simdiki secenekler mi vardi iste wakabayashi kaleci vardi dedigin gibi terry vardi saclarina bayiliyodum onun simdi bakiom mahsun kirmizigul modelieldeki imkanlarla asik oluyoduk
Emir gelemez bence cok seviom basarili ama konusamiyo kendini ifade edemiyo maalesef
Kuzu ben yapmadım o gostergeyi yapsam unutur kalirim her cuma yeniliyorum düzen bozulmasin
Sana da iyi geceler cnm ben de yatıomyavastan dükkanı kapatiyim yarin is var yogunluk da cabasi
İyi geceler arkadaslar
Hadi kuzu ışıkları örttümSana da iyi geceler cnm ben de yatıom
Herzaman öyle olur almilam bende itina ile onları çekerdim tehdit mi edilmedim aldatilmadim mi neler neler,bazen yanimizda olup göremediklerimiz oluyo ama illa doğrusu geliyor görebilmek lazım çokta küsme azcuk azcuk çaktırmadan bak benceBalim gercek hayatta nerde psikolojik sorunlu tip var gider bulurdum oncedenşimdi kendime odakliyim bosverdim o isleri
İyi geceler canisi sen de bizi gör
Sen de biziii ve hepimiz fit haldeyiz inşallah
sabah kahvaltım standart hafta içi, öğlende genelde salata yoğurt ve zeytin yağlı bişey oluyor, akşamları tavuk, balık vb oluyor ama bu hafta akşamları yememeye yada daha az yemeye çalışacam. nasıl bir yol izleswem bilemedim hangi öğün ne yapsamCumadan itibaren menülerine bakayım dedim canım
Cuma günü menüsü zaten çok kötüymüş belki orda artına + 400 500 daha kattın ancak bu kadarı düşmüş olabilir
Diğer günlerdede mutlaka bir öğünde kalorili bir karbonhidratın muhakkak olmuş bu çok kötü alışkanlık olmuş resmen senin için ..
Cumartesi gözleme
Pazar göme ( baktım baya hamur işiymiş );
Pazartesi pizza
Yani sen çok iyi yapıyorum ama olmuyor neden olmuyor diyorsun ama dön birde diğer kızların menüsüne bak canım sadece cuma yada cumartesi kaçamak yapıyorlar sonrasında genelde temiz menüler oluyor. Bunları moralin bozulsun diye yazmıyorum yanlış anlama aksine uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyor psikolojisine girme diye söylüyorumyani daha düzeltmemiz gereken çok şey var tüm bunlar düzelir biz yine kilo veremezsek ozmann deriz ne oluyor neden diye ama şuan öyle bir durum yok canım herşey senin elinde
Günaydın canım bazı hareketler zorladı ama tamamladım haftada 2 kere bundan yapsam diye düşünüyorum. Diğer günler daha hafif yaparım alışıncaya kadar.Canim sporun cok guzel masallah nasi guzel di mi chloe
Menun de hafif olmus canimsalata sebze de eklesen kuzu gecen de demistim cok guzel tok tutar
2 tane İncir den bişey olmaz canım menün çok iyi çünkü28 Aralik
9.30
1 incir 2 ceviz 1 tk tahin 1 sade kahve
13.00
8 yk mantar sote
Bi kase salata ve 2 dilim çavdar ekmeği
16.30
1 elma 1 cb hind ceviz sutu 8 badem
19.00
7 yk yesil fasulye
7 yk salata 2 wasa
20.00
2 incir ( üşüyorum baya reglden annem ye dedi)
Su 2.5 lt
Spor ve adımlar kaptanda
ummhnisa Emnis