Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim yil 90lar simdiki secenekler mi vardi iste wakabayashi kaleci vardi dedigin gibi terry vardi saclarina bayiliyodum onun simdi bakiom mahsun kirmizigul modeli eldeki imkanlarla asik oluyoduk
Emir gelemez bence cok seviom basarili ama konusamiyo kendini ifade edemiyo maalesef
Kuzu ben yapmadım o gostergeyi yapsam unutur kalirim her cuma yeniliyorum düzen bozulmasin

Bilemiyom artık ama masum çapkınlık iyidir şekil a eski ben 57 yakışır bacım oo bu gözler olmayacak neler gördü bildiğin kıtlık var gibi yaşasak oluruz ,
Balim gercek hayatta nerde psikolojik sorunlu tip var gider bulurdum onceden şimdi kendime odakliyim bosverdim o isleri
Çıtırlar ben yatıyorum iyi geceler rüyanızda beni görün
İyi geceler canisi sen de bizi gör

Tamam canısım 1 günlüğüne yaparsın belki

Balim gercek hayatta nerde psikolojik sorunlu tip var gider bulurdum onceden şimdi kendime odakliyim bosverdim o isleri

İyi geceler canisi sen de bizi gör
Herzaman öyle olur almilam bende itina ile onları çekerdim tehdit mi edilmedim aldatilmadim mi neler neler,bazen yanimizda olup göremediklerimiz oluyo ama illa doğrusu geliyor görebilmek lazım çokta küsme azcuk azcuk çaktırmadan bak bence

Sen de biziii ve hepimiz fit haldeyiz inşallah

sabah kahvaltım standart hafta içi, öğlende genelde salata yoğurt ve zeytin yağlı bişey oluyor, akşamları tavuk, balık vb oluyor ama bu hafta akşamları yememeye yada daha az yemeye çalışacam. nasıl bir yol izleswem bilemedim hangi öğün ne yapsam Emnis

Canim sporun cok guzel masallah nasi guzel di mi chloe
Menun de hafif olmus canim salata sebze de eklesen kuzu gecen de demistim cok guzel tok tutar
Günaydın canım bazı hareketler zorladı ama tamamladım haftada 2 kere bundan yapsam diye düşünüyorum. Diğer günler daha hafif yaparım alışıncaya kadar.
Menğme gelince canım salatayı yağsız sossuz yiyemiyorum pek o yüzden genelde olmuşyor listemde. Sebze de hergün olmuyor malesef. Aslında yediklerimle de doyuyorum ama işte arada şekerim de dalgalanma oluyor ondan Bi açlık hissediyorum.

2 tane İncir den bişey olmaz canım menün çok iyi çünkü
Canım sorucam sorucam unutuyorum hep bu aldığın sütler nasıl beğendin mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…