- 31 Temmuz 2020
- 19.767
- 59.919
Canım lahmacun göze batıyor ama hesaplayınca gayet düşük kalorili ve geneli sağlıklı cnm afiyet olsun11:30
Yulafli omlet
1kk peynir
2 ck surme cikolata
17:15
1 lahmacun
Bol salata
cayin yaninda 2 hurma planliyorum.
su 1 litre kadar
Spor 2000 adim ama cok buyuk bir alisveris yorgunlugu var.
Hedef60kgolmak
kız ikisi çocugum eşime çamaşır işlerini verdim ama gene mutfak bi bitmedi tam yedirip temizliyosun çıkıyorsun hop diğer vakit geliyor benim bu sene tatile gitmem lazımbiraz da kendileri hazırlasın ay atıştırmalıkları en azından
İnşallah güzel bi tatil yaparsınız canımkız ikisi çocugum eşime çamaşır işlerini verdim ama gene mutfak bi bitmedi tam yedirip temizliyosun çıkıyorsun hop diğer vakit geliyor benim bu sene tatile gitmem lazım
kuzum ben memnunum ama loop bant al canım diğer ucu açıklar çok işime yaramadı benim loop bantlar popo ve bacak çalışırken kullanıyorumHa bir deNamaria kuzucum pilates bantlarını denedin mi bugün alacağım ben de trendyoldan
loop bant aldım cnm biraz önce delta sen de halka aldın diye hatırladım da bimdenkuzum ben memnunum ama loop bant al canım diğer ucu açıklar çok işime yaramadı benim loop bantlar popo ve bacak çalışırken kullanıyorum
eşin şef mi canım ooo konya lezzetleri yaptırır yersinizHemen eşime müracaat edeyim de ayarlasın arkadaşlarından
aynen canım evet hayırlı olsunloop bant aldım cnm biraz önce delta sen de halka aldın diye hatırladım da bimden
Teşekkür ederim canıım şimdilik aletsiz egzersiz yapıyorum ama ona da geçicemaynen canım evet hayırlı olsun
ohh mis gibi canım süpersin ben de sabahtan beri kıyafet bakıyorumTeşekkür ederim canıım şimdilik aletsiz egzersiz yapıyorum ama ona da geçicemtermal takım da aldım bu arada
Yok canım şef değil. Yardımcı aşcı. Yapmaz evde yemek. Sadece eleştirireşin şef mi canım ooo konya lezzetleri yaptırır yersiniz
Bollaştı di mi diğerleriiohh mis gibi canım süpersin ben de sabahtan beri kıyafet bakıyorumtermal takım işe yararsa haber ver canısı
Tı tı tı evde de yardım etmeli yaa haftanın bazı günleri hiç değilseYok canım şef değil. Yardımcı aşcı. Yapmaz evde yemek. Sadece eleştirir
Yok canım DSİ de ama tabi tabi dışarıya da açık lokanta bölümü.Tı tı tı evde de yardım etmeli yaa haftanın bazı günleri hiç değilselokantada mı canım?
kıyamam canım ya begenmiyosa kendi yapsın sen yeYok canım şef değil. Yardımcı aşcı. Yapmaz evde yemek. Sadece eleştirir
hem bollaşan cok canım hem de 85 kiloda babam para göndericek sözü vardi ondan bakıom az kaldı diyeBollaştı di mi diğerleriitamam canım bi de biber jeli süreceğim .Streçle sarmayı çok sevmiyorum da bu takım iyi olcak inşallah
Anladım çalışıyor hala o zaman bu dönemde de. İnşallah yardım eder canım bu aşçılar şefler evde yapmıyor gerçekten sanırımYok canım DSİ de ama tabi tabi dışarıya da açık lokanta bölümü.
Yaa kıyamamhem bollaşan cok canım hem de 85 kiloda babam para göndericek sözü vardi ondan bakıom az kaldı diye